Jump to content

Leirduestevner i Hordaland 2012


Grimm

Recommended Posts

Det er en stund til de terminlisteførte stevnene innen jaktskyting kommer i gang, det første er jegertrap i Åsane 11. mars.

Leirduestevner under NSF er nærmere i tid. Bergen Leirdueklubb inviterer til dobbeltstevner i skeet 21. og 22. januar, 18. og 19. februar, 10. og 11. mars og 28. og 29. april.

 

I mellomtiden kan skytterne pusse formen på noen uapproberte stevner:

 

Først ut er Os JFL med sin tradisjonelle pakkeskyting søndag 8. januar med påmelding fra kl 11-12. For de som er litt usikker på hva en pakkeskyting innebærer så tar alle skytterne med en pakke (vinflaske/konfekt/etc.) til premiebordet. Vinneren velger sin premie først og så videre i rekkefølge til sistemann. Skytingen er en runde jegertrap. Sted: Ulvehiet på Ulven.

 

Åsane JFF fortsetter med sin vintercup. Stevnene kan skytes uavhengig av deltakelse i cupen, og neste stevne er torsdag 12. januar med påmelding fra kl 17-18. Videre datoer er 26. januar, 9. februar og 23. februar. Skytingen er 2 runder jegertrap. Sted: Jonahola ved Gaupås.

 

Forøvrig har Bergens JFF avviklet sitt nyttårsstevne 31/12. Resultater finner du HER.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Det ble i helgen avviklet to stevner i Skeet hos Bergen Leirdueklubb i Åsane. På lørdag 21. januar var været dårlig med snøbyger og vanskelig sikt. Likevel klarte junioren Ivan Nyborg fra Åsnes JFF imponerende 114 treff! Søndag 22. januar hadde været bedret seg og Ivan økte til 119 treff av 125, en god helg for ham altså. :D

 

Ellers så ruller vintercupen i jegertrap hos Åsane JFF videre. Her finnes resultater fra 12. januar. Neste cupstevne i morgen 26. januar.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Bergen Leirdueklubb avviklet to nye stevner i skeet, lørdag 18/2 og søndag 19/2.

Været var guffent og det var flere enn undertegnede som slet med å holde treffprosenten oppe. :oops:

 

Vintercupen i Åsane ruller videre. På torsdag 23/2 skytes den siste av 8 konkurranser, og cupen avgjøres.

 

Neste stevner i fylket er helgen 10. og 11. mars da det skytes dobbelstevne i skeet, samt sesongens første ordinære jegertrapstevne på søndagen. Åstedet for både skeet og trap er Åsane JFFs anlegg på Gaupås.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Det har blitt arrangert 3 stevner i leirdue i fylket denne helgen. Åsane JFF avholdt årets første approberte jegertrapstevne i dag, mens Bergen Leirdueklubb skjøt skeet både lørdag og søndag.

Vintercupen i jegertrap i Åsane ble for øvrig avsluttet for 2 uker siden.

 

Neste stevne i jegertrap går hos Os JFL om 2 uker, 25. mars. Skeet arrangeres igjen helgen 28.-29. april.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Bergens JFF har avviklet jegertrapstevne 13. mai på Fusa JFL sin bane på Holdhus. Forholdene var etter sigende ikke gode, noe resultatene bærer preg av.

 

Neste leirduestevner i Hordaland er førstkommende lørdag 19. mai i Åsane der vi skyter leirduesti. Stien skytes som to runder (50 duer) på skeetbanen, med program og kastelengde tilnærmet lik engelsk skeet. Relativt enkelt program med mange singelduer der en har 2 skudd tilgjengelig, men som vanlig så er det ikke like enkelt å få ned samtlige duer... :wink:

Dagen etter, søndag 20. mai, kan leirdueskyttere som også har rifle tilgjengelig stille opp til FM/LM i Nordisk Jaktskyting i Åsane. Programmet er 25 duer nordisk trap, 25 duer leirduesti (på skeetbanen som dagen før), 10 skudd på rådyr 100m og 10 skudd på løpende elg.

 

For dem som sverger til jegertrap er neste stevne søndag 20. mai i Samnanger med 100 duer jegertrap/nordisk trap.

Pinsen starter med jegertrap lørdag 26. mai i Åsane, med 50 duer. Dagen etter på søndag 27. mai er det FM i leirduesti, også i Åsane. Denne stien skytes som ordinær sti med 5 poster og finalerunde. Mandag 28. mai (2. pinsedag) inviterer Samnanger JFL til 100 duer jegertrap/nordisk trap. Det er muligheter for å skyte hele pinsen igjennom med andre ord. :D

Link to comment
Share on other sites

Det ble avviklet 3 stevner denne helgen. I Åsane skjøt vi Leirduesti (som engelsk skeet) i sammenheng med LM/FM i Nordisk jaktskyting. I Samnanger gikk det av stabelen 100 duers stevne i Jegertrap og Nordisk trap kombinert. God skyting av noen av dem som prøver å kvalifisere seg for Landskamp i Nordisk trap. Gratulerer også til Yngve Kartveit fra Samnanger som er kvalifisert til Landskamp i Nordisk jaktskyting som fylkesmester i Hordaland med solide 353 poeng.

 

Neste stevner går i pinsen med jegertrap lørdag 26. mai i Åsane, 50 duer. Dagen etter på søndag 27. mai er det FM i leirduesti, også i Åsane. Denne stien skytes som ordinær sti med 5 poster og finalerunde. Mandag 28. mai (2. pinsedag) inviterer Samnanger JFL til 100 duer jegertrap/nordisk trap.

Link to comment
Share on other sites

To stevner arrangert så langt i pinsen; Jegertrap 26/5 og FM Leirduesti 27/5 begge i Åsane.

 

Neste stevner i fylket er 100 duer jegertrap/Nordisk trap i morgen 2. pinsedag hos Samnanger JFL. Påmelding kl 9-10.

 

Neste helg avholdes det stevne i skeet hos Bergen LK i Åsane lørdag 2. juni, og 50 duer jegertrap hos Os JFL på Ulven søndag 3. juni. Søndagen går det for øvrig også stevne i leirduesti på banen til Vindafjord/Etne på Fikse.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Paul tygger litt på muligheten for å arrangere 50+50 eller 75+75 i juli, nærmere bestemt fredag 20. juli og lørdag 21. juli. (ikke 22. juli selvsagt). Norway Grand Prix i skeet går denne helgen, så noen skyttere vil være der. Det kan imidlertid være andre skyttere som har lyst på litt Fitasc helgen før NM.

 

Paul er som sagt i tenkeboksen. Skal det være verdt turen for folk bør vi nok skyte to dager. På den andre siden blir vi trolig nødt å stenge leirduebanene for annen skyting disse dagene, i alle fall dersom vi kjører på 3 layouts.

Vi må ta en besluttning og annonsere et evt. stevne i løpet av juni.

Link to comment
Share on other sites

Årets FM i Jegertrap ble avviklet i Øystese på søndag. Gratulerer til gullvinnere Jan Egil Rosvoll og Samnanger med solid skyting.

 

Neste helg er det LM i Leirduesti lørdag 16. juni på Melstveit i Øystese, og LM Jegertrap søndag 17. juni hos Samnanger JFL. Se invitasjon.

Etter dette er det pause med stevner i NJFF-regi hos oss frem til midten av august.

Det er imidlertid satt opp skeetstevne i Åsane lørdag 7. juli, og kanskje arrangerer Bergen LK også stevne i FITASC i juli.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Det gjenstår noen få stevner på årets terminliste. Først ut er Øystese JFL med 50 skudd leirduesti på Melstveit i morgen 19. august. Påmelding 10-11.

 

Det er satt opp et 50-skudd stevne i jegertrap hos Bergens JFF søndag 26. august. BJF ser seg dessverre ikke i stand til å arrangere dette stevnet, man har fått Åsane JFF til å ta det i stedet. Nytt sted for jegertrap 26. august er derfor hos Åsane JFF i Jonahola på Gaupås. Påmelding 10-11. Info om dette kommer også snart på hjemmesidene til BJF, Åsane og fylkeslaget.

 

Siste stevnet ut er hos Samnanger JFL 2. september. Dette er 100 duer kombinert jegertrap og nordisk trap, og teller som høststevne i Landkampkvalifiseringen for 2013.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Da er endelige resultater og oversikt over vinnere i årets jegertrapcup publisert. Klassevinnere og de som har vunnet uttrekkspremier blant deltakerne vil få tilsendt gavekort fra Bergen Aktiv.

Resultater fra alle årets stevner finner man i denne artikkelen.

 

Trapstevnet i Samnanger 2. september inngår i Landskampkvalifiseringen for 2013, som høststevne.

Oversikt over LK-kval oppdateres på denne siden.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...