Jump to content

skurtfaen

Members
 • Content Count

  222
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bruker jo backing for å fylle snella slik at man slipper å kjøpe 800m multi til flere tusen.. tape er ikke noe stress sia du kjøpte 455m
 2. powerpro er go knall, kjøp deg også en rull med 40-50 nylon som fortom og backing, snella skal fylles helt ut.
 3. Det er sant, men som oftes er det snakk om at byfolkene bruker landbaserte fiske trålere og kjører igjennom hele terrenget og drar med seg alt av vilt som eksisterer. Men sannsynligvis tar man utgangspunkt i kvoter osv, så vil nok ikke byfolket være dem som tar ut mest uavhengig av hva det jaktes på, men derimot de som er mest ute på jakt. Men selvfølgelig er det som du sier, det er vanskelig å vite uten uttaks statistikken:)
 4. det er ikke spurt 6% av byfolk og 17% av bygd, men det viser seg at av utvalget, som er den norsk befolkningen er det mye høyere andel av de som bor på landet som jakter enn de i byen.
 5. Jegere fra tettsteder med høy befolkning er de som drar minst på jakttur, myth busted. http://www.ssb.no/emner/07/02/50/fritid ... 19-03.html http://www.ssb.no/emner/07/02/50/fritid/
 6. første anbefaling er å kjøpe noen sabla gode fjellski med feller. Har du det er du godt igang for en trivelig vinter jakt enten det er med rifle eller hagle.
 7. skurtfaen

  enig

  nå tar emner 10% , rommene 20%, og annonsene 70% av start skjermen Chrome osx. Men der var det plutselig ordnet har vært slik i noen dager.. at noen annonser, særlig safari annonsen ble gigantisk og presset alt til venstre.
 8. hørtes bra ut;) Leste også om å gni kjøttet inn etter saltingen for så å tørke, skal testes og rapporteres:)
 9. Noen som bruker noe tilsettningsstoffer når de speker fugler? da tenker jeg urter o.l Jeg har kun brukt salt, pepper og sukker i min speking, men tenkte det hadde vært artig å fått tilsatt litt mer smak på kjøttet. Noen som har erfaring med tilsetting av feks einebær eller lignende "smaks tilsetninger" for å få en mer spennende smak? Tips om hvilke tilsettinger og framgangmåte mottas med takk:)
 10. Svigersene har en strihåret dachs som er svært agressiv når det kommer til bein og andre ting som han tror "tilhører" han.. Ble selv bitt til blods av han en gang.. jeg ville latt være å gi hunden tyggebein eller noe som helst han kan forbinde med "sitt" framover hvis du har et små barn som kan bli utsatt istedet for å forsøke å trene det vekk.. En hund har ikke behov for noe som er sitt eget.. Men ellers er hunden til svigersene kjempe snill med både barn, andre hunden og voksne.
 11. noe interessant iår med fjellrypa i mitt terreng etter noen timer, var at de stakkars kyllingene visste ikke om dem skulle trøkke, fly, springe eller komme til meg. Av og til ble rypa bare stående 1 meter ifra meg og virka interessert i å slå av en prat. Desverre for rypa er neppe de andre rovdyra like snill som meg. Blir interessant utti oktober når de flokker seg sammen å se hvordan forholdene egentlig er i bestanden.
 12. tviler også på at det er jegerne som utgjør de store bestand svingningene, men derimot tror jeg vi kan utgjøre mye for de neste års bestander om man viser stor måtehold når forholdene er som i år.
 13. Sett katt vs kråke flere ganger, og det har alltid vært kråka som jager katter og ikke motsatt. Mulig kråka er en litt for stor fugl for vanlig huskatt å hanskes med.
 14. la ut en post før om avtrekket på savage axis, der står fremgang med å justere avtrekket viewtopic.php?f=14&t=65896&hilit=savage+axis
×
×
 • Create New...