Jump to content

Ny stokk til Vixen


Recommended Posts

Hvis jeg husker rett så har Hi-Tech en stokk som i utgangspunktet var tiltenkt mini-mauser kasser, som kunne modifiseres til å passe Vixen. Samme med B&C sin Carberlite.

Personlig kunne jeg godt tenkt meg å fått orginal-stokken kopiert i laminat, men med litt mindre fall. Og kanskje litt mindre utpreget MC. Ulempen er at de blir noe tyngre.

Vær obs på avstanden fra grep og fram til avtrekker, Vixen er litt spesiell på dette punktet. Det kan snart bli i overkant langt fram til avtrekker, har jeg sett, især om du har litt små labber.

Link to comment
Share on other sites

Det stemmer at HT stokken til zastava mini mauser lar seg tilpasse. Det er litt arbeid, men fullt mulig å få til selv for folk med moderate fingerferdigheter. Ellers gjør Rafdal det for deg, uten at privatøkonomien kjøres i grøfta av den grunn.

Link to comment
Share on other sites

Nå skriver jeg ut fra en gammel manns hukommelse, men jeg mener å huske at jeg så et laminatemne hos Bredvold en gang som var meget lett. Da kan du kanskje få en stabil laminatstokk med mål litt ut fra egne ønsker. Om dette er interessant, sjekk om han fortsatt har slike emner.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...