Jump to content

laksand som mat?


Tommy B.

Recommended Posts

HEI

 

her om dagen skaut jeg en stor feit laksand, og syntes at dette må prøves. jeg har hørt at laksanda passer best som ræveåte... men også at det er godt.

 

er det noen som har prøvd?

 

hvordan er det med eventuelt transmak? hvordaan døyves den?

 

noen som har en oppskrift?

 

GOD JUL ALLE SAMMEN!

Link to comment
Share on other sites

Det viktigste med fiskender er å flå dem så fort som mulig. Skjær ut bryststykkene, i tillegg skal absolut alt av fett fjernes. Transmaken sitter i fettet. Ikke stek den med en gang, vent til rigor mortis slipper taket. MInst et døgn. Hvis det er eldre fugler kan du la den ligge i melk eller eddikoppløsning noen timer(ei natt) for å være helt sikker på at all transmak er borte. Ellers er det jo ei and og mange oppskrifter med villand som ingrediens kan brukes.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...