Jump to content

Kvamsgutten

Members
  • Posts

    1,185
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kvamsgutten

  1. Kvamsgutten

    ghillie suit

    Lykke til med smygjakt i skog med ghillie
  2. Hmm, Can Am er like my lekefirehjuling som et arbeidsjern. Jeg ville valgt noe annet en ein sprek can am til det bruke du skal
  3. Har ikke Zeiss conquest en som 12 x 45 eller noe til 6k tror jeg viss det er mulighet for og strekke seg 1k. For jeg håper de i overskriften teller og ikke i din tekst for det står det max budsjett 45k så da kan man velge i øverste hylle
  4. Ser nå at man tolke det på den måten dere gjør, men nå vet vi ikke hvordan han har innhengninga så for alt vi vet har han gjort det kan kan, men omstendighetene rundt der gjør at det ikke blir 100% rovdyrsikkert.
  5. Jaok BIGBOY.. Vi er nok litt for unge.. Men den teller ikke viss den tar tammender? Jeg har bodd på en sauegard jeg og i 18 år og vi har hatt høner osv. Reven kom og tok både høner og lam den, men vi prøvde gjerde inn hønene, men reven kom tilbake. Man kan selvfølgelig bruke en tjukk netting som er 2 meter høy og grave nettet 1 meter ned i bakken så ikke reven graver, men skal ikke uttale meg mer for jeg vet ikke hvordan Vmax har det med endene sine.
  6. RO NED! Har dere prøvd og gjerde ute en rev som har fått smaken på innsiden? Når den må skremmes vekk fra en saueflokk så er det jammen på tide med avliving..! Eller vil dere
  7. Har ikke noe og si om det ikke er jakttid på lemen. Du finner tykt av det etter veiene som er døde. Det må gå an og spise det. Man spiser jo kebab som kommer av alle påkjørte katter rundt omkring, men det smaker himmelen
  8. jaok, da må jeg la være og bruke dem:) Synes dem var litt spesielle og, så en liten mulighet til at måren skulle på den over evt magen eller noe.
  9. Hentet fra http://plaum-com.origo.no/-/image/show/1103335_felle Viss dere først er inne på linken så les litt kommentarer. God fornøyelse! Viss den da er lovlig har noen erfaring med den? Fikk nemelig 9 stk av en kompis:)
  10. Det er på reinsjakt.. men ja det kan sammenlignes. Men er 3 år er for mye etter mitt syn uansett om det kan misbrukes for og få skyte en til.
  11. jojo, men det er jo der han bor og der han jakter rev osv..
  12. jo han hadde kort, men klypte ikke kortet etter at han hadde skutt den. Just som på reinsjakt. Men vi har en strafferamme på 3 år utestengelse viss man ikke klypper kortet etter et evt fall.
  13. Jeg fikk vite om en som skjøt en rådyrbukk ifjord som han HADDE kort på, men han klypte ikke korte etter han skjøt den, men han skjøt heller ingen annen bukk og hadde nok ikke planer om det heller. Men til straff fikk han 1 år utestengelse av ALL jakt i 1 år på den plassen som han da hadde rådyrjakt. Så hva synes dere om 1 års utestengelse av ALL jakt? Strengt? mildt? passe?
  14. Siden ingen likte min innlegg om mine innlegg så får jeg prøve og rette det opp igjen.. ( ikke så enkelt med folk som er innelåst i en boks men.. ) DETTE VAR IRONI Nå er vi veldig plaget med ulv til tider, så jeg har innsett at ulven er rett og slett farlig og slippe løs og den er jo ikke lett og regulere. Men jeg hadde ikke fått med meg at den har angrepet folk, og jeg søkte og fant litt, men ALT for lite til at det er et argument, men det finnes jo andre GODE grunner til og ikke ville ha ulv som jeg heller vil bruke enn at den " spiser ungene mine " f.eks. Dette med elgen var bare noe jeg skrev, men det var visst fryktelig galt, men gjort er gjort og jeg står for det! Men vi kan ikke skylle noe på ulven, det er vi mennesker som har tilpasset oss og alt det andre må vike unna. Vi skal ha landbruk og sau, vi skal jakte og bruke hund osv.. Litt OT men... Men nå synes jeg heller at kammeret skal være et positivt sted som vi jegere kan møtes og diskutere, men her har det til vane og gå fort over til krangel. Uansett hva man skriver så kommer det noen som føler seg "tråkket på" og reagerer med sinne og frustrasjon. Inkl meg.. Men det er vel det vi kaller kulturkrasj på godt norsk
  15. Når man er på kammeret må man være på vakt. :popcorn: :popcorn:
  16. DU har misfortstått heller? Jeg vil ikke ha ulv, men når man først skal argumetere mot ulven synes jeg man kan bruke gode argumenter...! Men viss det ikke finnes bedre argumenter så la nå den ulven gå for min del. Men beklager mitt "utbrudd", men kjenner det provoserer meg at folk skriver at ulven er som "dinosaurer"..
  17. Jøss, ligger i hauger! Ulven dreper som rifle Nei, jeg melder meg ut av tråden, så får dere diskutere hvor farlig den er..! Og hvor mye elg den spiser samtidigt som dere skyter elg i samme område
  18. Ok, det var ikke ironi, men mulig jeg misforstod.. Elgstammen i "vest" blir ødelagt pga ulv, men dere jakter på elg uansett? Isåfall så skal vel ikke dere uttale dere om at ulven ødelegger "ville vest"..
  19. Men siden den er så farlig så kan du vel finne noen kilder om angrep på folk da? Om ulven dreper hund og sau så er den da ikke livsfarlig..!! Er vel større angrep på folk av elg, men den MÅ dere ha..?
  20. Fine kniver!! Men den siste? Er den god og holde med så spiss vinkel? Er det for og få et bedre grep så den ikke glipper? Må bare spørre fordi jeg ikke har peiling på kniv..
  21. Nja.. Det er mer månekikkert. Den blir alt for stor og klumpete til at det skal veie opp igjen.. Det du ikke ser med 56 åpning kan få leve
  22. Hvorfor valgte du SW til reinsjakt?
  23. http://www.gd.no/nyheter/article5562407.ece
  24. Fin plass du har! Jeg er misunnelig på plassen ikke kanibalkokeren..!
×
×
  • Create New...