Jump to content

Rådyrkjøtt


spetsen

Recommended Posts

Henger meg på forslaget om røyking, tørking av bøgerne. Men grytekjøtt går også fint. Jeg har noen ganger brukt bøger og slagsider til å koke "Rådyr i kål" meget vellykket og smakfuldt, mange tror karnsje at rådyrkjøttet blir for magert til denne bruken, men det blir det ikke. Her kan nakken med fordel få være med i gryta. Lårene blir enten helstekte eller salta og røkt. Yttrefileene steiker jeg som biffer og jeg påstår at disse medaljongene er det beste og møreste viltkjøttet i Norsk Natur...... :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...