Jump to content

Spørsmål om telt


Domino

Recommended Posts

Hei,

 

Jeg vurderer å kjøpe et telt til bruk i sommer. Vi som skal bruke det er to voksne og to barn, og det er ikke aktuelt å bære det flere kilometer innover fjellet. Til det har jeg et mindre telt. Et telt jeg har sett nærmere på er High Peak Como 6. Er det noen her som har kjennskap til dette teltet eller telt av merket High Peak generelt? Eller som eventuelt kan foreslå et annet telt som dekker samme behov uten å sprenge et forholdsvis nøkternt budsjett?

Link to comment
Share on other sites

Hvis det er snakk om små avstander fra bilen, har jeg best erfaring med lavvo og sammenleggbar feltseng. Setter pris på plassen og ståhøyden. Min lavvo fra Helsport (kjøpt på XXL) kostet ca 2000 kroner. Utmerket for pistolstevner :-)

Link to comment
Share on other sites

http://www.klikk.no/helse/friluft/article234778.ece <- Her har du test av noen av High-Peak's telt. Dog ikke akkurat det du etterspurte, men du kan vel danne deg et visst inntrykk av merket ved å lese om de andre teltene i testen..

 

Hvis du er interessert i lavvu så selger xxl.no helsport dividal 8-10. God plass, koster 2799,- http://www.xxl.no/ryddesjau/villmarksli ... rt+dividal , de har også en billigere type, helsport ifjord 6 til 1799,- http://www.xxl.no/ryddesjau/villmarksli ... d=helsport.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...