Jump to content

Domino

Members
 • Content Count

  2,701
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Domino last won the day on October 12 2017

Domino had the most liked content!

Community Reputation

53 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har lånt spesialrevolver et par ganger og skutt stevne. Da har jeg brukt min vanlige revolverfeltladning: 3,4 gr Titegroup og H&N sin 125 gr belagte WC. Det har funket fint!
 2. Jeg har i mange år hørt myten om "GSP-mafiaen" som ser ned på alle "annerledes tenkende" og som gjerne vil ha banen for seg selv. Jeg har vært medlem i 5 ulike pistolklubber de siste 30+ årene, og må innrømme at jeg aldri har truffet på denne mafiaen. Alle jeg kjenner her oppe som skyter banestevner skyter også felt. Det jeg derimot stadig treffer på er feltskyttere som synes å mene at dersom du i det hele tatt eier en skikkelig luftpistol kan du neppe ha hår på ballene. Det er like artig å slå dem hver gang! Og om jeg har hår på ballene, det er det bare jeg og én skytter til som vet... 😎
 3. Ikke glem at vi er alle forskjellig, og det som funker for Per trenger ikke å funke for Pål. Jeg trener luft om vinteren og .22 og .32 om sommeren. Jeg trener nesten ikke 9mm og revolver, fordi jeg er litt for lat med ladepressa. Likevel er jeg A-skytter i både militærfelt og revolverfelt. Så selv om dine erfaringer skiller seg fra mine, er jeg ikke i tvil om det er grunnlaget jeg legger med de tre matchvåpna som setter meg i stand til å skyte A-krav med både 586'en og Glocken. Så her må nok enhver finne sin vei, og for noen av oss inkluderer den veien å lære seg en god sikte- og avtrekksteknikk med "svakere" våpen. Og @msteiro: Noen av oss synes faktisk at det er spennende å skyte fin- og grovpistol, standard- og hurtigpistol.
 4. Søk på en pistol i .32 S&W L dersom du ønsker å skyte grovfelt/grovpistol/hurtig grov. Det er mye morsommere å skyte når du har det beste "verktøyet for jobben".
 5. Jeg begynner tydeligvis å bli gammel. Jeg trodde det het "sikring" uansett om den var på begge sidene av våpenet eller bare den ene.
 6. Vi har 6 sek skytetid på de to siste standplassene i feltløypa vår, og jeg kjenner kula på hvert skudd. Tenker at det beste tipset er å trene mer. Og gjerne på hurtigprogrammet.
 7. Ja, det er fradragsberettiget. Men det ligger en egenandel i bunnen, så du begynner kun å få fradrag når/dersom du kommer over 14307 km/år. Og det regnes korteste vei, så henting og levering i barnehage må du ta på din egen kappe. Men det er forsåvidt kanskje fair, når du sjøl har valgt å bosette deg der det kommer bompenger, og har valgt å få barn?
 8. Jeg bruker H&N sin belagte 125 gr WC med 3,4 gr Titegroup i min 586 og det fungerer fortreffelig.
 9. De beskrevne unntakene virker jo ganske fornuftige og til å leve med.
 10. Senest på luftpistoltreninga i går var det en kar som fortalte av han skal selge sin PPK i .32 ACP. Så de finnes!
 11. Og det er jo til og med sekunda vare!
 12. Domino

  Hjelp med id av pistol

  Det kan jo være et "proof mark" etter at revolveren har vært innom KV i forbindelse med importprosessen?
 13. Justerer du siktene i/med Ransom Rest?
 14. Det kan se ut som det er en O-ring i dimensjon 14,0x3. Du finner delelista her: https://www.carl-walther.com/media-center/exploded-views.html?q=cp2 Hvilket materiale som er best, kan du jo sjekke ved å sende en epost til Walther? Eventuelt kontakte Stenvaag Våpen, men det har du kanskje prøvd?
 15. Uansett må du ikke glemme det viktigste mantraet i denne sammenhengen: "Try before you buy!" Du kan ikke basere denne investeringen på hva kompisen/naboen/kammereksperter sier er best. Du må være sikker på at du kjøper det våpenet som passer deg best!
×
×
 • Create New...