Jump to content

Domino

Members
 • Content Count

  2,753
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Domino last won the day on August 26 2019

Domino had the most liked content!

Community Reputation

93 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nja, jeg lader 9mm fordi jeg trenger myke hetter. Det gir mening for meg.
 2. Domino

  Tomhylser

  Hva tror dere jeg kan få for en kasse med 2000 Lapua .32 hylser engangsskutt i revolver? De er ikke tromlet og ligger i originaleskene.
 3. Tidligere trente jeg mye innendørs om vinteren. Da byttet jeg rekylfjær og -buffer på grovpistolen ut fra antall skudd, og på finpistolen før sommersesongen tok til. Men nå bor jeg litt for langt fra denne banen.
 4. For oss som ikke har innendørsbane for kruttvåpen? April/mai. Slagfjær måtte jeg faktisk bytte for noen år siden, etter at jeg fikk endel klikk. Det kurerte problemet!
 5. Puss er ikke oppskrytt! I tillegg vil jeg anbefale å bytte rekylfjær og -buffer jevnlig, f.eks. før sesongstart.
 6. Hvordan får man tak i trigger kit fra Zev? Er det noen eksportrestriksjoner så man må handle fra norsk leverandør? Finnes det norsk leverandør?
 7. Og hvis du VIL skyte på ei myr i høljeregn skal du bare komme til Lyngen i september. Vi har tydeligvis tegnet en langsiktig abonnementsavtale på den kombinasjonen.
 8. Jaja, det var jo et par gode argumenter for N320 der. Får høre hva den foretrukne pusheren har på lager. Gavekort er kjekt å ha!
 9. Joda, men jeg trenger myke hetter. Og jeg har mye hylser og kuler. Og hjemmekontor... N310 har jeg jo også, tenkte å lade litt .32 nå som jeg går tom for P4. Får se, regner med at jeg lader opp noen 9mm med Titegroup og ser hvor godt jeg liker dem.
 10. Men er N320 og/eller N340 så mye bedre enn Titegroup at det er bryet verdt å utvide kruttlageret med en sort til? Eller kan jeg forenkle logistikken og bruke samme krutt til .38 og 9mm uten problemer? Det virker jo som det skal gå greit. Noen uker med hjemmekontor har ført til at ladeaktiviteten har økt drastisk...
 11. Så vidt jeg vet er vel kravet at du står i jegerregisteret. Dvs. at vi som lovlig kunne jakte før jegerprøven ble innført står i registeret dersom vi løste vilttrygdavgiftskort før 1. april 1986.
 12. Jeg er kommet langt ned i siste flaska med Norma P4, og må finne meg ei ny ladning i 9mm. Jeg bruker H&N sin 115gr kule og ønsker å fortsette med det. Jeg ser at H&N på sida si oppgir bl.a. ladninger med Titegroup og N320 til denne kula. Titegroup har jeg allerede i skapet da jeg lader .38 sp med dette kruttet. Er det noen her som lader 9mm med denne kula og dette kruttet og som vil dele sine erfaringer? Eller er det noen som har ei ladning som er så god med denne kula og et annet krutt at det er bryet verdt å gjøre logistikken mer komplisert og kjøpe inn et nytt krutt?
 13. En skytterkompis har gode erfaringer med å legge flytende hardvoks (til bil) inni magasinet i framkant. Det hjalp godt mot hans mateproblemer.
×
×
 • Create New...