Henrik123 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Jeg er sikker på at jeg har lest om speking av rypebryst her inne, men finner det ikke igjen med søkefunksjonen. Har 2 brystfileter liggende på benken nå. Salte de godt for så å ligge til i morgen? Sylle i vann, tørke med papir og ligge i kjøleskap noen dager? Takknemlig for guiding Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Søk og du skal finne.. Først så søkte eg på rypebryst, så søkte eg på speking blandt desse resultatene, og vips så kom denne opp.. http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=5&t=8435&p=81390&hilit=rypebryst+speking#p81390 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henrik123 Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 Der var den. Hjertelig takk!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.