gamp Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 I dag ble årets kaninkull slaktet. Nå har vi 12 fine slakt liggende på kjøla. Dessverre er kaniner forbundet med kosedyr, men det er en utsøkt råvare for særdeles gode retter. Min favoritt er å brune stykkene sammen med løk og sopp, å så helle på vann til det nesten dekker kjøttet. La det småputre en times tid sammen med gulrøtter (som has i etter 30 min,) Hell oppi så mye fløte du vil og smak til med salt og pepper. Jevnes. Serveres med ris. Nyydelig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M67 Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Kanin er kjempegodt. Hva slags kaniner er det du har? Tips om kaninhold mottas gjerne. Har fundert på å ha noen kaniner selv. K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamp Posted November 11, 2009 Author Share Posted November 11, 2009 Har fransk vedder. Store rolige kaniner med god kjøttfylde. Her finner du mye info: http://www.kanin-nkf.net/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toby Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Har spist mye kanin, jeg.Veldig god mat.Hadde en bestefar i England som hadde både høns, Kaniner og sesongens frukt og grønnsaker fra hagen sin Begynte jaktkarriæren min i UK med 22 luftgevær på jakt etter kaniner og ringduer. Pleide å lage gryte som du beskrev med løk, gulerøtter, tomatbønner og en mørk øl servert med bakte poteter,snadder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.