Jump to content

Kaninslakt.


gamp

Recommended Posts

I dag ble årets kaninkull slaktet. Nå har vi 12 fine slakt liggende på kjøla. :D

Dessverre er kaniner forbundet med kosedyr, men det er en utsøkt råvare for særdeles

gode retter. Min favoritt er å brune stykkene sammen med løk og sopp, å så helle på vann til det nesten dekker kjøttet.

La det småputre en times tid sammen med gulrøtter (som has i etter 30 min,)

Hell oppi så mye fløte du vil og smak til med salt og pepper. Jevnes. Serveres med ris.

Nyydelig.

Link to comment
Share on other sites

Har spist mye kanin, jeg.Veldig god mat.Hadde en bestefar i England som hadde både høns, Kaniner og sesongens frukt og grønnsaker fra hagen sin :D

Begynte jaktkarriæren min i UK med 22 luftgevær på jakt etter kaniner og ringduer.

Pleide å lage gryte som du beskrev med løk, gulerøtter, tomatbønner og en mørk øl servert med bakte poteter,snadder :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...