Jump to content

Hv-felten 7.mars Bestemorenga (Bodø)


Jodda

Recommended Posts

Hei fikk følgende mld. på tlf. med ønske om å vidresende den til interesserte, så da gjør jeg det her og :D

 

"Hv-felt 7. mars på Bestemorenga. oppmøte 08.45. Ha med Våpen, Stridsvest med alle magasin pluss feltuniform."

 

Så da e det bare å sett av dagen for de det gjelder. (Synd det krasjer med jaktfelten i Norvika, men litt får man ofre :) )

Link to comment
Share on other sites

Det var da pokker at man ikke har tennstempel til AG'n da...

mitt råd(som AG3 skytter og gammel bitter offiser i HV) er å ta kontakt med din lokale områdesjef(tilsvarende om du er i SHV) å si fra at du skal skyte felt den helga der med AG3, be om å enten få utlevert et tennstempel for et tidsrom(helst fra i morra, du skal vel kansje skyte inn børsa?) eventuelt, om dem ikke kan gi deg det med hjem så må de vel møte opp på stevnet, dele ut tennstempelet, å ta det inn igjen etter at du har skutt(dette blir mye arbeid for dem og det er enklere å bare få levert ut et tennstempel til deg på forhånd, for en periode)

om områdesjef setter seg på bakbeina, så ta kontakt med HV-distriktet ditt å legg fram situasjonen.

i tillegg hadde jo litt skudd og et siktejusteringsverktøy ikke vært dumt å fått med seg til innskyting? man kan jo spørre....

Link to comment
Share on other sites

Trur det blir delt ut tennstift for stevnet ved fremmøte. Så har du Ag`n hjemme er det nok bare å ta den med. :D Vil du test innskytinga på den i forkant kan du pm. mæ så kan vi ta en tur en ettermiddag å sjekk kor den går. Mulig det bli nå innskyting onsdagen før stevnet. Va det for 2 år siden da æ va med sist.

Link to comment
Share on other sites

Skulle gjerne deltatt på dette men det kræsjer med ferie denne gangen! Si gjerne i fra på forumet neste gang noe er på gang. Chain of command er litt i gråsonen for øyeblikket, så det er ikke sikkert man alltid får med seg slike happenings. Er det noen som forøvrig vet noe mer om den ordningen med utdeling av ammo til HV soldater i forbindelse med trening på bane? Fikk beskjed av min forrige, eller var det han før der igjen(?), områdesjef at det var en avtale mellom forsvaret og DFS på utdeling av ammo til trening/konkurranser med AG3. Var bare å møte opp, legitimere seg med rank og område samt be pent! Prøvde dette en gang oppe på Bestemorenga og fikk til svar hos representanter fra DFS......"Den ordningen hadde de aldri hørt om". Har purret flere ganger på en tilbakemelding fra de "ulike" områdesjefene men får uklare svar. Noen som vet mer?

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

DFS har faktisk fått ganske mye penger fra HV for at denne ammo.ordninga skal fungere for HV-mannskap som vil skyte. Så bare fortsett å mase. Be gjerne om at Skytterlaget det gjelder tar kontakt med samlaget hvis det ikke er oppdatert. Virker som om at dette er en dårlig opplyst ordning. (Bevisst eller ubevisst fra DFS) :evil:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...