Jump to content

Raval

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Raval

  1. Raval

    Kompakt rifle

    Må bare anbefale Steyr Scouten. Har skutt nesten 8000 skudd med min nå, og det er like moro hver gang. Fin hundeførerbørse, men har litt rekyl (spesielt med Nato-ammo) Rekylen ble et ikke tema etter at jeg hivde på en demper (Br-Reflex). Dette er ei børse du blir glad i, men den koster litt for mange høvdinger. Løyp og kjøyp !!
  2. Vet at skifeller av selskinn har blitt produsert i Sollia i Stor-Elvdal kommune. Problemet er at jeg vet ikke navnet på den som laga slikt. Skal se om jeg finner ut av det. Kunne tenkt meg sånne sjøl, da jeg er lei av de der kunstfiberremsan en får kjøpt på Coopen.
  3. Tolker svaret dtt dit hen at jeg kommer ikke på kant med svensk våpen/jaktlov , om jeg beholder den på. Da mangler det snart bare en storokse på post, så skal det nok smelle.....eeh, nei fanken. blir jo akkurat det det ikke skal... he he.
  4. Er i den lykkelige situasjonen at jeg er invitert på elgjakt i Sverige. Min store "fråga" er da: Kan jeg beholde demper'n på børsa, eller må jeg ta den av før jeg drar dit på jakt. Har da blitt stoppa på grensa før, med børse m. demper på. Ble ikke kommentert av tollerne engang, så lenge som jeg hadde våpendeklarasjon på børse og ammo !
  5. Har en Steyr Scout .308 sjøl, og er veeeeldig fornøyd. Kort og lett med jækla bra presisjon. Men det er jo plastikk da, og ligger i et litt høyere prissjikte. Har ikk'no problem med å anbefale den.
  6. Sorry joano, men det står ikke en pøkk om finaleres. på den sida der. Siste oppdatering var i går kveld !!
  7. Er det noen der ute som vet hvem som ble norgesmester ?? Hvis de har klart å gjøre seg ferdig med finalen da. Først gikk jeg hele mandagen og var irritert pga. all ventinga. (Ikke på grunn av årsaken, men pga. den manglende infoen fra arrangørene) Så har jeg pinadø gått hele uka og venta på resultatservice. Tommelen ned for arrangementet i år, desverre. Det her burde Oppdalingan klart bedre.
  8. Grattis mæ god skyting haltende..... eh.... løpende ælg !! Men kor ha dokk gjemt resultatan ??? Finner alt i fra Bestemorenga, men i fra Nordvika finner jeg niks og nada. E dæ bærre e så e dåle te å leit ?? Samma det, træffes på lørdan
  9. DFS har faktisk fått ganske mye penger fra HV for at denne ammo.ordninga skal fungere for HV-mannskap som vil skyte. Så bare fortsett å mase. Be gjerne om at Skytterlaget det gjelder tar kontakt med samlaget hvis det ikke er oppdatert. Virker som om at dette er en dårlig opplyst ordning. (Bevisst eller ubevisst fra DFS)
  10. Ha ikke fønne di nån stann ennå. Kanskje arrangøran lider av skrivesperre
  11. Kommer i lav høyde over Saltfjellet !! Gjør klar landingsplass
  12. Hiver antageligvis kjerring, unge og børse i bilen og tar turen over Saltfjellet. Er nå ikke mer enn 35-40 mil fra H-dal'n, så det går bra.
  13. Raval

    Kjøp i USA

    Kjøpte en Bushnell 4-12x40 rangefinder gjennom shop4you hos Jetcarrier. Det varte og rakk så jeg etterlyste den. Fikk et sånt svadasvar om at lovligheten ang. eksport var under vurdering. Men til slutt så kom den nå, selv om det tok en og en halv måned.
×
×
  • Create New...