Jump to content

VestlandsSmellen

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

About VestlandsSmellen

  • Birthday May 5

Recent Profile Visitors

122 profile views

VestlandsSmellen's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

15

Reputation

  1. Her er iallefall det som kan skje hvis du ikke har alt 100%. Hadde en klemskive (crushwasher) på fra forrige montasje av brems som var så flatklemt at det så ut som at det var plant, men her ser du at det var ikke det. Så bra ut med øyemål når jeg skrudde på både brems og demper, men etter noen skudd så var dette resultatet. Marksman demper og brems i 338, fabrikkgjenget løp. Fullstendig min egen feil, men selv da så var A-tec villig til å hjelpe med å bytte ut deler på reklamasjon/goodwill. Takket nei til det, da det som sagt var min egen feil, og det påvirket ikke brukbarheten, så bare j*vlig teit ut.
  2. Samme her, Rogaland, kan avse en 10 stykk eller noe.
  3. Jeg har en slik, prikken er liten nok til plinking på korte hold, jeg endte opp med å sette den på pumpehagla for det om. Grei sak til den prisen, forventet ikke all verden av den, så ble positivt overrasket.
  4. Jeg kjøpte min BRNO Mod 2 med kikkertsikte og lyddemper for halvparten av hva det sluttstykket koster! Selger kan seriøst ikke forvente å få over 200 dollar for det?!?
  5. Simulerte dette i GRT - er du sikker på at det er 80grn med 550?
  6. Tre år senere så lurer jeg på det samme, har en dunk med 550 liggende, og hvis jeg kan bruke den og ikke måtte ha ENDA en type krutt i ladebua mi, så hadde jeg syns det var topp! Skal lade 300grs Nosler AccuBond kuler, har noen erfaringer å dele i den vektklassen og det kruttet?
  7. Ja, for jeg trimmer hylsene ned til 2.04" eller kortere når jeg lader Hornady FTX, da de mater ikke skikkelig ved full lengde. 2.04" blir jo 51.81mm. Hvordan er vegg tykkelsen på 300/338 win mag kontra 450 Marlin da? Kan sikkert google og se, men stemmer beltet overens?
  8. For FTX patroner så må jo det være helt perfekt?
  9. Fant du noen hylser? (Ser nå at du ikke så etter hylser, men håpte på at de skulle lage)
  10. Får jeg lov å være med i denne klubben da? Nettopp kjøpt min første Tikka etter å ha irritert meg over amerikansk stål en stund. Tikka T3X Tac A1 6.5 Creedmoor Vortex Strike Eagle 5-25x56 A-Tec Marksman demper og brems Tier One ELR tofot
  11. Nå var jeg aktiv i den forrige tråden du nevner og du kan se hva jeg mener om dette der. Når det er sagt, så er mitt forslag A-Tec Marksman. Den er ikke så stor som disse termosene du nevner, samt du lett bytter mellom å skyte med brems og skyte med demper etter behov (eller hensynsvillighet). Jeg har denne på både 338 LM'en min og 6.5 Creedmoor riflene mine, og selv om den kanskje ikke demper like godt som Hausken sin super mega XTRM med store bokstaver og lengde og diameter som takrenne nedføringen til huset ditt, så demper den godt nok til at det blir som "alle andre" som skyter på banen med deg.
  12. Jeg tror du kan ha rett i det. Heldigvis er det bare en håndfull som jeg har allerede ladet så hett, det er toppen av en ladestige som begynte på 38grs. Får vel finne frem "kulehammeren", og gjør de om til 37,5grs.
  13. Om Vihtavouri sine tabeller er litt vel over på det konservative? Fant ikke VV N550 data for 6,5 Creedmoor med Nosler Custom Competition 140grs i deres database, så jeg så på tilsvarende og de anbefaler rundt 38-39grs som maks ladning for 140grs prosjektiler i tabellene dems. Men dette er mye lavere enn de 41grs som jeg får når jeg mater reell data inn i GRT. Jeg ligger godt under maks trykk (3793bar ved 20°C), fant C.O.L. (70,5mm) på Nosler sine sider, og jeg ser de har maks 40-41grs for de amerikanske kruttene sine. Jeg ligger vel godt til med mine 41grs? Kan noen kjøre en QL simulering så jeg kan sammenligne med GRT resultatet mitt, eller kan se i forhold til sine ladninger at jeg er i det øvre sjiktet men ikke for høyt? Nosler CC BTHP 140grs 33,3mm 41grs Vihtavouri N-550 C.O.L. 70,5mm Settedybde: 11,5mm Magtech LR primers Hylse lengde: 48,70mm Hylse volum: 53,7grs H2O
  14. Som tittel; Er det noen som holder kurs i PRS på Vest- og Sørlandet i år? Kunne godt tenkt meg å glemme alt jeg "kan" til nå og faktisk få opplæring og coaching fra noen med mer erfaring enn meg.
  15. Hvis du tror det har noe for seg for deg, kjør på! Ikke bry deg med hva andre syns, det er din børse og ditt utstyr.
×
×
  • Create New...