Jump to content

Jacobsn

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jacobsn's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det er jo det egentlige problemet mitt, at et sluttstykke forsvant på et ukjent tidspunkt og aldri ble meldt inn som mistet. For la oss si at jeg finner ei komplett rifle, tar sluttstykket fra den og ønsker å levere resten til destruksjon. Da får jeg vel fort et forklaringsproblem? Og så spørs det om det at det forsvant i noe flytting eller hva det var for 20 år siden er godkjent unnskyldning eller ikke.
  2. Det er nettopp det ja. Rifla har stor affeksjonsverdi, og enda større i funksjonell stand så om jeg finner en komplett rifle å ta sluttstykke fra er jeg fornøyd med det. Så kan resten av kjøperifla leveres til destruering for den saks skyld. Tenker å opprette en ønskes kjøpt annonse ja, og følge med etter både komplett rifle og sluttstykke. Cz 452 sluttstykke skal være helt likt har jeg skjønt, så det hjelper jo litt også.
  3. Ser ut som dette faktisk er løsningen ja, spesielt når man tar med i beregningen at jeg mangler magasin også. Litt unødvendig å ha ei ekstra rifle liggende, men det får gå.
  4. Da har jeg endelig fått surret meg til å få tatt over fattern sin BRNO Mod 2 fra 1967, men dessverre forsvant sluttstykke for en del år siden. Er det noe håp om å kunne få tak i sånt uten å måtte kjøpe ei komplett rifle?
  5. Min farfar døde for mange år siden, og siden den gang har vi hatt hans salongrifle liggende stuet bort. Jeg har lyst til å overta denne riflen, og vil gjerne ha den lovlig. Jeg har derimot aldri eid våpen før, og vet veldig lite om lovverket. Hva er det som må til for at jeg kan oppbevare og skyte med denne lovlig? Holder det at jeg tar jegerprøven, skaffer våpenskap til sluttstykke og sender en søknad til politiet om registrering? Min far snakket om at han mente de hadde registrert den på farfar en gang i tiden eller noe sånt, men dette er veldig uvisst, da det er mange år siden. Er det også en risiko for å miste våpenet siden vi har hatt det uregistrert frem til nå?
×
×
  • Create New...