Jump to content

BlackHillsRoy

Members
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mener bestemt at det er det jeg gjorde... passer perfekt. nb er ikke hjemme så dette er bare etter husken og en rask tur på Brownells sider....
 2. Hei Kunne noen av dere delt noen bilder av kjølerommet/kjøleskapet/garasjekroken osv dere bruker til mørning av kjøtt. Kanskje dere også har noen bilder av selve byggingen av rommet? Hvordan ser «perfekt» mørnet kjøtt ut???
 3. Gøy å lese, kom gjerne med mere bilder
 4. Takk så mye, jeg har lagt på en sponplate som ligger på ca 105cm. dette føles riktig så langt.... skal la den ligge ett par dager så får vi se ..
 5. Hei holder på å bygge garasje med «sportsbod».... boden blir furtebua til far... jeg skal ha en pult i for ståend arbeid i ene enden og en for sittende arbeid i andre enden. jeg synes at 90cm er for laft og kommer til å lage en høyere pult i den enden hvor jeg skal stå. Jeg er 180cm høy og er usikker på hva som blir høyt nokk??? er det noen der ute med tilsvarende erfaring??? som dere ser av bildene har jeg brukt et IKEA bord/benk på ca 90cm og bare lagt 2 2x4 oppå kommer da opp i ca 100-110cm. blir det for høyt?? dette bordet blir lade og kanskje også støpe bordet. Det blir luftavtrekk over pulten med «kjøkken hette» for å fange ulumskhetene.
 6. Siste tilbud fra xxl https://www.xxl.no/ruger-ruger-10-22-takedown-salongrifle/p/1129755_1_style
 7. Enig i det, men jeg kan senke skuldrene hvis jeg har alt på det tørre..... mindre stress. Ser for meg at det er lettere å finne roen og få en bedre utøvelse av jakten når man tar vekk det man kan av stress faktorer.
 8. Jeg har tengt å begynne med 45/70 kule WOODLEIGH BULLET 45/70 .458" 405GR FLAT SOFT NOSE 30B og 300gr utgaven også....
 9. Hei for første gang skal jeg lade jakt ammo. jeg har kronograf og kan måle utgangs dataene, men hvordan dokumenterer jeg dataene på 100m.... er det utregnings formler som er gode nokk eller godkjente...?
 10. Hei det fulgte ikke med noen hagle chock nøkkel til kombien. hadde vært greit å skru av chocken å fått pusset og inspisert litt.... er det noen gode forslag på hvor jeg får tak i en slik nøkkel og eventuelt flere chocker....
×
×
 • Create New...