Jump to content

BlackHillsRoy

Members
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da har det blitt lys i tunellen, det kommer ettervert valp i huset.. jeg er oppvokst med hund, men dette blir Min første jakthund. Det blir en Kleiner Munsterlnder. grund dressur skal først inn. Men hva så? Hvilken rekkefølge skal ting læres i??
 2. Hei Sitter å ser på hundebur til bil. Slik jeg forstår det er det ikke så mye regler rundt dette for Norge og Danmark, men i Sverige har det blidt krav om størrelse på buret utifrå størrelsen på hunden. Når jeg kjøper ønsker jeg muligheten til å kjøre gjennom både Sverige og Danmark med hunden i bilen. Er det noen av dere med erfaring i dette? Jeg får snart (alt er relativt) en Kleiner Munsterlader hann valp i hus. Ønsker å kjøpe riktig bur med en gang...
 3. Jeg er helt enig at dette ikke skal tvinges på familien, og jeg bytter ikke ut fruen heller.... men noen kloke og velvalgte ord i bakhånd er vel ikke feil???
 4. Hei jeg er klar, pengene til å kjøpe står på egen konto.... det har vert mange gode, og ikke så gode unnskyldninger på hvorfor vi ikke skal ha valp nå... - vi bor i byen, leiligheten er for liten - vi har nettopp flyttet (på landet) og må komme i orden først - Jentungen er for liten, orker ikke valp nå - jentungen må lære å gå først - fruen er permittert (korona), ting må tilbake til normalen først... og sånn går no dagan...... er det noen diplomater der ute med litt ammo (argumenter) jeg kan bruke....😇
 5. Gode innspill, hvis det blir handel i Drammen blir det nokk med en 35. dette er min første demper og til en rifle i ett skytevillig kaliber, så det et den tåler å bli brukt er en god ting...
 6. Er det noe poeng at leopold har 30 års garanti mens vector continental har 5 år?? dette sier jo selvfølgelig ingenting om lysgjennomgang men dog....
 7. Da har jeg Betal avgiften til kjøpetilatelsen så nå nærmer det seg..... Sitter og ser på pakken i Arendal https://www.jaktogfriluft.no/tikka-t3x-lite-pakke-m-leupold-schultz-demper og pakken i Drammen https://www.jaktdepotet.no/display.aspx?menuid=18&prodid=18548 var en tur innom butikken i Drammen, ble anbefalt Sonic 35 i stede for 45 siden jeg skulle ha 223. Og ble også anbefalt å ikke gå for Leopold.... grunnen var at leopold var lagd for US og der er det forbudt å jakte etter mørkets frembrudd, dermed var dette ikke prioritert av leopold ??? fikk også beskjed om at rustfritt var bortkastet...?
 8. Ja her var det stille.... så det betyr vel at den jevne jeger mørner kjøttet på låven/garasjen/kjelleren/bak inngangsdøra/på barnerommet osv....😂 jeg har lagd meg en lade bu i eget isolert rom i garasjen (det som skulle ha vært sportsbod), har holdt av ene hjørnet til mørning av vilt. Er ca 118x120 plass bak døra. Tanken var først å henge viltet der, så kom skap/eller bygge kjøle rom på banen. Håpet at det var en del erfaring med dette her på forumet.
 9. Hadde du den grønne eller den i kamo? jeg har den grønne og regner med at den er helt ok for å gå i....?
 10. Hei ser at våpenloftet har vilkjøleskap https://vapenloftet.no/butikk/produkt/matforedling/landig-viltkjoleskap er det noen av dere som har noe erfaring med dette eller tilsvarende...?
 11. Jeg har kjøpt denne. https://www.jerven.no/jaktdress/mountain-man-pants-oliven#&variation=639391 Har ikke fått prøvd den på jakt enda, men den har veldig god bevegelses frihet/følelse.. hvis det gir noe mening..
 12. Takk takk, da er jo grs ca dobbelt så tung...
 13. Hei kanskje et dumt spørsmål men hvor mye veier tikka plastikk stokken...? blir riflen mye tyngre med er grs stokk???
 14. takk takk, jeg har alltid sagt at det er hjelp å få her på kammeret...
 15. OK hvis jeg dropper howa mini.... Hva med Howa 1500 vs Tikka t3x
×
×
 • Create New...