Jump to content

BlackHillsRoy

Members
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja det er ikke bare bare å være så forbanna fruktbar......😇 men det går fint å ha et lite laderom, under forutsetning at alt «kjekt å ha» fjernes... har / er der litt selv. men det sitter veldig langt inne å ta noe vekk..
 2. Nå som jeg har fått jakthund valp i huset har jeg begynt å tenke på hundefører børse. ruger grs må vel være en god rifle til dette???
 3. Jeg kjøpte meg ny tikka t3x rustfri i 223 i år (2-3 mnd siden). Beste riflen i skapet, jeg måler nå alt mot den. har «hull i hull» både med og uten demper og samme treffpunkt.
 4. Skyter med støtte (sand bag) rett foran avtrekker bøylen, der er kolben stivest....
 5. Hei jeg har en Vanguard S2 i 308 fra xxl. fin rifle som treffer «hull i hull» Så kjøpte jeg med en tikka T3x i 223, den kom ferdig gjenget så jeg kjøpte en sonic 35 lydemper. »hull i hull» både med og uten demperen på, og et mye bedre avtrekk. Dette ga mersmak. Sender 308 inn for å få gjenget opp løpet til å ta en demper....... det skulle jeg aldri ha gjort.... kjøper en sonic 45 demper, treffer ikke blinken engang på 35 m innendørs... Drar tilbake til butikken sonic´en blir kassert får kjøpe en hausken til redusert pris.. tilbake på skyteb
 6. Tusen takk alle sammen, her var det mange gode forslag. Jeg googler alle forslag og kommer til å prøve flere. Har også tenkt å prøve varmekjeledressen til Jaktdepoet..... jeg var en frysepinne før, nå har jeg redusert vekten med 36 kg og mangler all isolasjon. Nå er jeg en ekstrem frysepinne..... så alle forslag motaes med takk..
 7. Hei har alltid slitt med veldig kalde føtter. jeg trenger noen skikkelige varme vintersko. Skal ikke bære tung sekk, bare en liten sekk / stolsekk (rådyrjakt). hva bruker dere av skotøy på posterings jakt??
 8. Ja jeg er også på en størrelse opp.... men disse må være små i størrelsene...
 9. Det ble 23 350 ,- det inkluderer 3x hyller, avtagbare drypp brett til gulvet inni skapet og frakt. dette er 9000 varianten. den største av de «vanlige» skapene
 10. Hei jeg har kjøpt meg et par syncro på Finn. tok i å kjøpte 43, bruker vanligvis 42. Dette pga erfaring med Forsvarets mars støvel. Der bruker jeg alltid 2 par sokker + innleggssåle. 43 ble for smått....... både i lenge og i tilgjengelig luft rundt fot/tær..... er det noen med samme erfaring...?
 11. Ja da har jeg ett på bestilling. Må bare få litt kjøtt å prøve det på nå...
 12. Er det flere med innebygd avstandsmåling i kikkertsikter eller kikkerten??
 13. Da har jeg vært i butikken demperen ble kassert... fikk en ny Hausken for et lite mellomlegg. så får jeg prøve i kveld ....
 14. Løpet ble ikke kuttet noe... til store protester i butikken. det er mange forsøk igjen til løpet blir for kort.....
 15. Hei skulle prøve rifla etter at løpet har blitt gjenget opp og jeg har kjøpt en helt ny lyddemper (utført og kjøpt i Drammen). skyter riflen inn på innendørs 50m bane, alt ok... satt på lyddemperen, treffer ikke blinken engang..... bytter til en annen rifle slik at den første får kjøle seg ned. Etter en stund prøver jeg igjenn. Samme resultat. setter opp en helt ny blink, kjører den ut til 35m. Bommer igjen. (#$%#%(%#$$ = nord norske gloser og fargerikt språk...utført av en beskjeden søring...😇) etter en inspektion av demper og rifleløp s
×
×
 • Create New...