Jump to content

glockss

Members
  • Posts

    230
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by glockss

  1. Om du er så uheldig @Loddfåvne så er det veldokumentert funksjonalitet i Shotmarker og SkytterLink. Ved å gå inn på adressen 192.168.100.1/crash så åpnes det mulighet for å nullstille enheten laste programvaren på nytt osv, funksjonen her går utenom sd kortet. Og fikser de fleste utfordringene. Ved å åpne enheten så mister man garantien både hos Shotmarker og Skytterlinken.
  2. Nå har jeg bare sett gjennom og ikke betjent/brukt Delta, optisk så var den jævlig bra. Når det kommer til optikk så har jeg tilnærming "Buy once, cry once"
  3. Det varierer, men utgangspunkt i 3/4x som minste og 16/18x som maks. Jeg skyter med både 3-24 o 5-40. Ikke ofte jeg zoomer inn mer enn 18 og ligger som oftest mellom 5x og 10x. Kjekt av og til med mere zoom, når blinkene er små og går i et med bakgrunn. Mil mil er ikke et must, men det vil gjøre det enklere for deg når tiden er knapp og det eneste du vet er størrelse på målet. Der igjen er FFP et fordel, men trådkorset blir smått, veldig smått, på minst forstørrelse. Utvendige tårn, med nok justering som får deg ut til 800ish om du skyter PRS og lenger om du skal bedrive langhold. March, Kahles,S&B, IOR, Vortex er trygge og tilgjengelige valg (nå får jeg sikkert masse tyn) men du har også overaskende bra og billig optikk fra Delta og Athlon. Børse, av de du har, ingen tvil Sauer 200
  4. Endring i min opprinnelig påmelding. Jeg kommer med brems og ikke lyddemper. Jarl Smirre
  5. Jeg kjøpte fra Astro, i mai. Janne mente at jeg skulle ikke ha fått den, men den dukket nå opp i Posten.
  6. Ikke uten modding, men både MDT og MPA sine passer, med modding. Du har en eller annen utgave av Magpul til AK, som var rettere enn vanlig. Prøvd, synes ikke noe om, alt for tynn og ikke rett nok. Å låse f.eks MDT vertikal grep, der feste delen er i metall, til bakre låsekasse feste, er ikke noe problem. Har prøvd det, fungerte uten poi endringer over flere runder på banen, typ prs bruk. Men jeg liker MPA sin bedre, deres avtreksfinger hylle passer meg utmerket, spes i Vision med tommelhviler. Jeg har dog bamselabber.
  7. Det er vel mulig å bruke AR grep, de kan moddes på to ulike måter. Måte 1, den jeg bruker selv. Er å slipe ut åpningen, så den går over (12mm om jeg ikke husker feil) så utvide hullet til en oval åpning, da bruker jeg hull for festet av AK grep. Måte 2, er å slipe ut åpningen i grepet som nevnt over, men ikke gjøre noe med bolt hullet, skaffe en lang nok bolt, og bruke samme feste metode som Bolthorn, dvs, pistolgrepet benytter bakre låsekasse til å sandwitche stokken.
  8. Bra flere tilbakemeldinger kommer. Umiddelbar spørsmål, hvordan tofot har du? Har både RPS, Fusjon og Versa, uten at noen har hatt utfordringer med verken låsing, eller avstand til pipa. Den pinnen, det kan godt hende den ikke passer 100%, slet selv med at denne løsnet etter noen skudd. Løsningen ble, beddemasse, pinne i, låse med skruen. Har nå ikke rikket på seg de siste 6 mnd.
  9. Tenker du på den rundt magutløser fremre skjefte skrue? I så fall nei. Du trenger heller ingen bolter fra gamle stokken, da alt følger med.
  10. Neida, har jo skutt i par måneder uten, føler bare at den ser bedre ut med.
  11. Alternativet er jo å bare høre med Skytterlinken, som har endel optikk, Spuhr montasjer og kan teste det ut.
  12. Har du Spuhr picatinny eller direkte montasje? Det jeg har er en March 5-40x56 i en SS4901 med 9Mil tilt. Jeg måtte slipe vekk en del (hadde picatinny også som måtte vekk).
  13. Er enig med han som mente at rød ble for kjedelig, det fungerte i starten. Men med deler som har hatt både tan, fde, od, green, federan brown. Så ble det herlig mix. Følte at børsa fortjente ny drakt, som var helhetlig. Så med kjapp leveringstid fra Durano, ble detta løst over helgen.
  14. Uten spigot pinne 36.5cm, med Spigot 40cm
  15. Det er flere deler. Forskjefte og overrør er 2 deler, låsekasse er en del, folder, kolbe er flere deler. Så om det i fremtiden kommer annen forskjefte for feks benkeskyting, så kan den byttes ut.
  16. Argh, så nå at det ble besvart på Face, men har noen fått noen indikasjoner?
  17. Noen som har fått endelig pris på Jet?
  18. NM Langhold er ikke prioritet her i huset. Var det noe Jet å se på NM Langhold da?
  19. Ok, jeg er 191 høy. Og jeg trengte bare en spacer, 2 og 3 ble for lang.
  20. Største utfordringen med AR tilbehør er, måten de ulike produsentene tolken spesifikasjonen. Selv ting som skal være milspec fra produsent som magpul, er jo ikke tight i det hele tatt på en flunka ny milspec tube. Commersial er bedre, men der også er det mye tolking, og det ofte betyr mye prøving å feiling på produkter som er nærmere 5k enn 1k for en kolbe. Noe som har vært "greit" er luthar sine kolber i sin spede begynnelse, har sluttet å bruke disse. Magpul prater jeg ikke om lenger makan til møkka produkter, går det ann å lage billigere plastikk med ræva toleranser spør jeg bare, og fortsatt forlange par høvdinger for det??? Skjønner ikke at folk blir "frelst" når de ser prs kolbe. Prøv å skyte par tusen skudd med den i kulda og si at det er fortsatt topp produkt. Men det er ikke AR vi diskuterer her nå, og det finnes mange produsenter som bruker ar deler og lager chassis til bolt rifle.
  21. Hva er det som er så bra med ar kolber? Har skutt med ar siden før milleneum, både i jobb og privat. Aldri skjønt hvorfor folk digger det rakkelverket.
  22. Justerbar kinnstøtte, det er ikke sånn at du justerer det for hver gang. Du justerer den en gang og ferdig, der kommer fordelen med folde kolben. Du slipper nemlig å kuke noe mer med kinnstøtta for å ta bolt inn og ut. Vekt er kun ulempe til stående skyting uten støtte, selv om det er veldig mange som har god teknikk til å klare det også. Å kunne justere tofoten i lengde, er stor fordel på enkelte stager. Avhengig av begrensninger som settes på den stagen feks. Har du ikke fått med deg at utstyr er kompenserer for ferdighetene
  23. Er chassis bedre enn stokk.... Tja. Hvor skal tommelen være med normal grep rundt pistolgrepet, nei den hviler på tommelhyllet på venstre side av pistolgrepet (avhengig av pistolgrepet). kan tommelen hvile på tommelhylla som er påskrudd fordi den kan justeres, jepp, igjen avhengig av pistolgrepet. Folda kolbe, stort fordel når man skal ut og in med bolten og vil slippe å justere kinnstykke. liten plass under transport. Det er flere andre fordeler, man kan godt få dem allr på en tradisjonelt utformet stokk, i tre, må man lage haug med hull, jepp, sitter det om 5 år med in og ut, tja. Må man bedde, jepp, må jeg det med stokk i alu, nope, kan jeg bedde seff, må jeg nope. Kan jeg slenge den i alle slags barrikader uten å måtte bekymre meg for at jeg sprekker stokken, chassis i alu ja, grs wtf laminat nope (ødelagt 2 på 3 år) Skyter jeg bedre med chassis, ikke enda Kommer jeg til å fortsette å skyte med chassis i alu, jepp. Hva skjer med grs, mcmillan,pse stokkene mine? De fleste er solgt, pse blir på jaktbørsa. Flere chassis på vei, hell yeah. Må DU kjøpe chassis, ta en vurdering selv, lån og prøv.
  24. Man strever om å gjøre ting bedre, da blir jo også ergonomi bedre Men annerledes
×
×
  • Create New...