Jump to content

darkside

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kom i kontakt med en bruker på forumet her, ser ut som om dette løser seg! Når vi kommer så langt får dere se resultatet.
 2. Takk for tips! Skal ta kontakt med Svemko og Artemis. Ser at også Ase Utra har noe, men den er vel beregnet på BMG og ca 10 ganger kruttgassene av hva Førlanden byr på.
 3. Trenger råd. Fått lov til å kjøpe 510 Førland av øvrigheita, men lurer fælt på dempertype. Var i kontakt med SK-guns ang. B&T-demperen de kan få tak i, men der snakker vi i overkant av 20000,-, som blir mer enn custombygd rifle uten stokk, derfor utgår noe slikt. Den veier også to kilo. Vært såvidt i kontakt med A-Tec, som har tenkt til å slippe noe, men denne er ikke helt klar ennå. Noen som har peiling? Mr. 510-Førland her på forumet har sikkert noen visdomsord. Alle råd velkomne!
 4. Rafdal har brotsj til 300/221 Whisper, som vel er brånær blackouten. Ring ham!
 5. 1: Rem 700 i AI chassis med muffe til eksperimentering med forskjellige villkatter. Langhold og moro. Lyst på 300 wsm og 510 Førland til denne. 2: Parker Hale (Santa Barbarakasse) i 30-06 - Arvegods som skal brukes til elg og moroskyting. 3: CZ 455 i 22LR til moroskyting med ungene. 4: Franchi Intensity 12/89 - ande- og gåsejakt, også moroskyting. 5: TRG22 i 6,5CM til moro-/langholdsskyting. 6: Rem 7 i .223 til rypejakt 7: Klarer ikke komme på noe. 8: Klarer ikke komme på noe. Våpen i kursiv eier jeg ikke, men vil ha.
 6. darkside

  Links chassisrifle

  Svogeren bestilte seg nylig Tikka T3X Tac A1 i links. Som høyreskytter gleder jeg meg til å prøve. Forøvrig bestilt gjennom Nava, men de handler vel som alle andre gjennom Schou?
 7. jjrckd: Det der er vel en bra rifle, men ikke en AI. Prisene på en AXMC er jo ikke helt ublu, sammenlignet med en nymotens TRG eller lignende,selv om det er snakk om latterlig mye penger isolert sett.
 8. Har en del hylser som er skutt fem-seks ganger hver, (280 rem norma), holder seg ekstremt godt på lengde, ingen over 64mm, bare gjort lett gradering på innside/utside av hylsehals. ikke spesielt glad i overtrykk, disse små hylsene, men holder du deg innenfor fornuften (850-870m/s med 180 grains kuler) ser de ut til å holde greit. Har såkalt villkattkammer, diene er også "villkatt", etter ackleytegninger, ikke SAAMI. Ikke hatt noen problemer med noslerhylser i 280 ackimp heller, så lenge de har blitt helpresset før lading. Når ny pipe skal anskaffes, er jeg alvorlig i tvil om jeg skal gidde 280 AI eller få meg en pipe i 7x55AI (villkatt) eller 284win. Eller bare 6,5.
 9. Er nesten hundre prosent sikker på at Vertebrae skaffer hvis du spør. Vil dog lønne seg å bestille et par-tre stykker, fordi eksportagenten til Vertebrae i USA vil trenge litt for eksportsmøring eller lignende. Har fått tak i en del ukurant vare på den måten, men du må regne med å legge på "noen" prosent for å få det. Ellers er det vel noen som har hatt hell med å rett og slett skjære og bøye til et femskuddsmagasin, må vel bare passe på å ikke fjerne for mye, slik at magasinet ikke låses fast i brønnen. Ikke prøvd selv, men det er jo bare metall.
 10. Jeg har et Seifuva på noe over 150 kg. Grunnet manglende assistanse i plassering måtte jeg bare skyve det rundt på pergoen med pappen det kom i under. Vel plassert reiv jeg bare bort overskuddet. Pent? Tja. Funka godt likevel.
 11. M67: Er det 168 eller 175 grainerne i ablr du bruker? Begge er tett på 0,33 i g7,så hadde i grunn tenkt til å lade disse tilnærmet likt i MV som 180 scenar-l, som er i ackleyen.
 12. Hehe, ja. Drop tube og vibrator! Kjella: igjen, tusen takk. Skal være forsiktig.
 13. Bestemte meg for å holde meg til 820mps/56.5 grains n560 til koseskyting, men har kjøpt et kilo n570 for å teste ut. Kjella, lyst til å sjekke quickload for meg en gang til? Samme coal. (Om du har mulighet og lyst da, tusen takk!)
×
×
 • Create New...