Jump to content

odin1899

Members
 • Content Count

  263
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Husk utlånserklæring og jaktkort for kompisen :p.
 2. Norsk flagg som varsling at skyting pågår??!?! Hvilken planet lever denne foreningen på?
 3. odin1899

  hartz hagle

  Bilder, merkinger, stempler etc etc?
 4. Hvordan er den leveraction links? På bildene ser jeg ikke noe ladeport på venstre sida av denne riflen.
 5. Jeg spurte Remington customerservice i 2016 hvilket trykk min 870 12/89 er rated for og fikk følgende merkelige svar: "Remington Support Service Ticket Response We appreciate you inquiring about Remington products. The pressure specicifiactions that we use are in house only and not available for public knowledge at this time. Thank you and best regards, Remington Customer Services"
 6. Thumbs up for Magpul Hunter X-22 med variabel kolbyhøyde og -lengde fra meg i hvert fall.
 7. Fritt for salg men bare til folk som har våpenkort i det aktuelle kaliber. I.e. offisielt må be en evt. kjøper på finn å vise våpenkortet sitt samt ID. Ikke usannsynlig at dette er 9mm parabellum. Ta ut en patron av eske og ta noen bilder av det? Merk at ammo må oppbevares låst.
 8. Denne er jo sort (grå?) og også har vektplater tilgjengelig ifølge webshopen i hvert fall: https://nettbutikk.boligsikring.no/products/vpenskap-sikkerhetsskap-s3-garde
 9. IIRC hvis man øker vekten med løsvekt så må de monteres til selve skape, så holder ikke med å slenge inn noen stål/blybiter på gulvet av skapet. Ref. her for et mindre skap som har fabrikklaget vekt tilgjengelig for å få den over 150 kg.
 10. https://nettbutikk.boligsikring.no/products/vaapenskap-sn4-s3-1-fg-godkjent Denne har vektplater tilgjengelig fra fabrikk. Har spurt PSSO i 2017 hva vektplaten skulle koste i tillegg og det var dat 1500 NOK ekstra, da kan man likevel kjøpe et større skap som har allerede 150 KG egenvekt.
 11. Ikke noe serienr. på min 870 løp i hvert fall. Graver en egen nr. på den om du ønsker.
 12. Magpul sin tar også AICS tror jeg. Er tenkt for Hunter 700 stock men kan sikkert tilpasses andre.
 13. Nå var mitt jegerprøvekurs på det teoretiske greit nok synes jeg, men det er helt idiotisk at det er ikke noe form for lovpålagt praktisk del når det gjelder våpenhåndtering. Vi fikk skyte noen få skudd med luftvåpen og noen hagleskudd så var det eksamen og hey presto jeg fikk meg kjøpt bolt/halvauto rifler uten at jeg hadde rørt noen rifle i livet mitt. Veldig rart.
 14. Sniffin' glue there? Hva har repetermekanismen å gjøre med effektiv skuddavstand? Løpslengde, utgangshastighet og kuletype og -vekt er mye mer relevant. Loven sier ingenting om absolutte avstander ved jakt så langt jeg kan huske. Men..blir gjerne motbevist hvis du peker til relevant paragraf fra lovdata.no. Sunn fornuft og bondevett er vel stikkordene når man vurderer sine egne grenser for human jakt.
×
×
 • Create New...