Jump to content
Adventspatronquizen 2018 er i gang Read more... ×

kentimeter

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ❤️Byråkrati❤️
 2. kentimeter

  Ny skytebane

  Slik jeg har forstått det, kreves en veggtykkelse ved armert betong på 22,5cm
 3. kentimeter

  Ny skytebane

  Ja skal skyte grov, så 9x19 og 45acp tenker jeg
 4. kentimeter

  Ny skytebane

  Jeg har vanskelig å tro på at vi får noe større enn dette, da dette skal være et multibygg. De andre idrettslagene som skal ha sin del av kaka er betydelig større enn oss, og totalarealet er ganske begrenset i så måte.
 5. kentimeter

  Ny skytebane

  Hei, nå har vår lokale pistolklubb fått en unik mulighet til å få være med å utforme egen skytebane i nytt idrettsanlegg, og vi trenger innspill til hva vi trenger å legge ved som "behov" for denne banen.. jeg har lagd en liten tegning på hvordan jeg ser for meg banen. Kulefanger har jeg tenkt på hele bakveggen, med 10 meter på sidene for mulighet til å skyte dynamisk også. Ventilasjonen er lagt 3 meter foran hvert av holdene 10, 15 og 25 meter, som jeg tror dekker de fleste program. Her er jeg på helt ukjent grunn, så tar gjerne imot argumenter, forslag, endringsforslag, tilleggsforslag osv husk vi er en ganske liten klubb på en ganske liten plass. vil heller gå ut med ønske om størst mulig lokale for å ha mulighet til å ekspandere når vi får anledning til å drive rekruttering. Får vi mindre område å benke oss på, så vil det uansett være en betydelig oppgradering for oss da vi ikke har 25m innendørsbane pr. idag. Hva bør vi tenke på ut over større ventilasjon og kraftigere kulefanger mtp. grovere kaliber enn .22?
 6. https://www.froya.no/nyheter/ventet-i-seks-timer-på-politiet-etter-skytingen
 7. kentimeter

  Behandlingstid på våpensøknad

  Leverte søknaden på tirsdag, fikk igjen søknaden ferdig behandlet i dag 2 dager senere.. Våpenkontoret på Kolvereid leverer
 8. Ut fra ordlyden er det på det rene at § 7a ikke hjemler rene rutinekontroller, jf. at det kreves en grunn til å undersøke. Utover dette gir ikke ordlyden noen veiledning. I motivene sies det uttrykkelig at det kreves objektive, d.v.s. ytre konstaterbare og etterprøvbare, opplysninger som kan tyde på at at noen er i besittelse av eller oppbevarer våpen.53 Objektive holdepunkter vil ofte være omstendigheter som erfaringsmessig skaper sannsynlighet for at noen besitter eller oppbevarer våpen.54 Dette kan f.eks. være vitneutsagn eller motiv og anledning til å bruke våpen. Polititjenestemannens subjektive vurdering er således ikke relevant (f.eks. ”han så skummel ut”).
 9. kentimeter

  Production optics - Glock

  Her valgte jeg selv Shield RMS med MOS-plate fra shield, av den enkle grunn at dette siktet er lavt nok til at du også kan bruke ordinærsiktene. Hittil er jeg svært fornøyd.
 10. kentimeter

  Savage mod. 99

  Heihå! Har en savage modell 99 for hånden som jeg har forelska meg i og vurderer å kjøpe Kaliberet er .250-3000 savage. Spørsmålet mitt lyder som følger; Er dette kaliberet mulig å få tak på hos forhandler i dag? Bruker denne moderne krutt eller svartkrutt? Hvis skarp ammo ikke er å få tak på hos forhandler, hvilke hylser kan brukes til lading?
 11. kentimeter

  Valg av Sportspistol

  Jeg har en i min gamle klubb som byttet ut sin pardini med en Morini.. han mener han nå har den ultimate pistolen for seg Men på dette nivået tror jeg ikke valget av merke har så mye å si på resultatene, men mer hva man selv "synser" er best
 12. kentimeter

  Valg av Sportspistol

  Jeg har selv en Pardini SP, og har hatt denne i et halvt år nå. Her finner jeg svært lite å utsette, annet enn at jeg ikke har fått hivd meg rundt for å kjøpe tremasse til den siste skjeftetilpassingen. Derimot, vær litt kritisk til elektrisk avtrekk, har hatt en i klubben med samme pistol, helt i starten før han ble vant til våpenet, fikk han 2 eller flere vådeskudd(i sikker retning vel og merke), dette viste seg var pga han hadde slått avtrekket på, før han hadde ladd våpenet.. Pistolen gikk av flere ganger når han tok ladegrep med avtrekk slått på. Jeg betviler sterkt at det skal være slikt, men hvem vet I tillegg er det svært lite gøy å gå tom for batteri midt i en konkurranse.
 13. kentimeter

  Nyheter i media

  Jeger skutt i brystet i Bangdalen, Namsos.. http://www.namdalsavisa.no/Nyhet/article7596767.ece
 14. kentimeter

  Vedr. feil våpennr. på våpenkort

  Det var kjapt! Nytt våpenkort allerede i hendene mine.
 15. kentimeter

  Noen spørsmål vedr. dynamisk

  Jeg mener hk416 er et godt våpen.. jeg har skutt med det masse, samt jeg er komfortabel med den Kjenner stort sett dens egenskaper i felt og på skytebanen. Jeg får stort sett dobbeltskuddene til å sitte, derimot langhold over 200m har jeg aldri prøvd å skutt med den før.. her er det vel en stor fordel med scope av no slag.. 3x aimpoint f.eks Men føler her også at jeg har mye å gå på før jeg kan utnytte dette våpenet til sitt fulle potensiale.
×