Jump to content

NorSquid

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About NorSquid

 • Birthday 01/03/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heisann. Har i lengre tid hatt problemer med å treffe og gjør det svært dårlig på skytingen, særlig etter jeg begynte å lade selv. Bestemte derfor å prøve fabrikkammo igjen på forrige norgesfelt, og da gikk skytingen mye bedre. Kan selvfølgelig skyldes mye, men jeg testet både fabrikk- og hjemmeladet ammo før start og jeg skøyt betydelig bedre med fabrikk. Jeg lader med: •N330 3,8grs •Gekko hylser •Frontier 115grs kuler •S&B primers Col er kort, 28mm. Enkelte samlinger går fint, men så er det helt skivebom også med enkelte. Er det kulene som er for dårlige? Er det mange her inne som skyter godt med de enkleste frontier kulene? Tips tas imot med takk. Kjedelig å benytte helt på nytt med ladingen hvis det kun er kulene. ps: pistol som brukes er en Tanfoglio Limited
 2. Jeg skjønner. Takk for svar Var det jeg gjorde først, men ser at det er liten vits om man ikke handler våpen med en gang 😜
 3. Hei folkens. Jeg har en tidligere innvilget søknad på 45ACP, som jeg har fått forlenget én gang tidligere, men som gikk ut nå i juni. Jeg har imidlertid nå funnet et våpen jeg kunne tenke meg, men har noen her inne erfaring med å få forlengelse flere ganger? Ender det opp med at jeg må levere inn en ny søknad kun for 45ACP så tror jeg at jeg heller venter litt, men hvis noen har fått forlenget søknaden flere ganger så setter jeg pris på tilbakemelding om dette.
 4. Hei, Vurderer å kjøpe et nill-grep men jeg er usikker på hvilken. Har sett på modell "sw03xh08" og "sw036h08". Begge er open back, da jeg ikke har voldsomt store hender. Er det noen som har anbefalinger om disse grepene eller andre fra karl nill? Revolveren skal først og fremst brukes til felt. Alle tips tas imot med takk.
 5. Jeg har kun skutt med fabrikkammo og frontier-kuler i den senere tid etter jeg begynte å lade selv, og det funker veldig bra. Ser ingen grunn til at den ikke skal kunne bruke blykuler.
 6. Jeg har en Limited, dog ikke Custom, og er kjempe fornøyd. Flott pistol! ☺️
 7. Skjønner. Har bare registrert at det har vært bekymring knyttet til amoniakken som kan være i messingpuss, men da antar jeg at det går fint
 8. Du har ikke hatt noe problem med å bruke messingpuss vs "spesiallaget" polish? For da prøver jeg nok det neste gang jeg også. Takk for svar
 9. Jeg kjøpte denne hos netthandelen for en stund siden. Veldig rimelig og for meg fungerer den supert. Specs og om den oppfyller kravene dine, det vet jeg ikke men den fungerer helt fint. Hvem som selger de nå er jeg ikke sikker på, men finnes sikkert.
 10. Trenger ny medie og poleringsmiddel. Tror det er corn cob jeg har nå (kjøpte tumbler brukt med medie i) og er egentlig fornøyd med det, men hvis jeg kan kjøpe messingpuss i stedet for polish til 200kr så gjør jeg jo det. Kom gjerne med tips til medie+polish.
 11. Enig, lurer på dette.
 12. Hei, Skal kjøpe våpen av en privatperson og vi ble usikre på om våpensøknaden (hvit del) skal sendes inn til selger sitt våpenkontor eller til mitt. Er det noen som vet om det spiller noen rolle?
 13. Ville vel ha lagt meg i øvre sjiktet da, så rundt 8500kr og sett an etterpørselen.
 14. Det er ikke lett å komme med et anslag når man ikke vet historien og standen på våpnet, men siden jeg har vært i markedet etter en S&W .357 selv en stund så har jeg sett at de har ligget fra 6 000kr - 8 000kr.
×
×
 • Create New...