Jump to content

Berbu

Members
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Berbu

  Dagens annonse på finn.no

  Det var vanlig tidligere at disse ble registrert kun som franchi halvautomat. Har selv sett både spas 12 og spas 15 registrert kun som franchi halvautomat.
 2. Denne er jo en enkel grei løsning som ikke koster for mye. Passer rett på uten noen borring. Eneste du må gjøre er å lage et lite spor i stokken under kassen. Gjort på 5 minutt med kniv og skarpt hoggjern https://www.brownells.no/epages/Norge.sf/no_NO/?ObjectID=61889
 3. Berbu

  Lader med RA 10 og får merkelige resultater

  Du burde måle ikke gjette. Hvis alt annet er normalt men du får tegn på overtrykk er absolutt friflukt noe du bør sjekke..
 4. Berbu

  Lader med RA 10 og får merkelige resultater

  Hvor lang friflukt har du?
 5. Berbu

  Lader med RA 10 og får merkelige resultater

  Trekk ut kula og vei krutt og kule..
 6. Berbu

  Nattkikkert til båtbruk

  Ok 100 meter og robåt blir noe annet.. tenkte sjø og hurtiggående trafikk i området. 👍🏻
 7. Berbu

  Nattkikkert til båtbruk

  https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=73705341 dette er hva du trenger..
 8. Berbu

  Nattkikkert til båtbruk

  Blir vel litt feil å sammenligne en kvalitetssikkert med en kinesisk ir kikkert. ville antatt at en slik kinesisk ir kikkert er totalt ubrukelig på sjøen. skulle den være brukendes måtte du nok kombinert den med en kraftig ir lyskaster også.. en termisk kikkert er det du trenger..
 9. Berbu

  Ny innenfor lading 6.5x55

  Kontakt hjemmelading.no så får du nok tilbud på alt du trenger.
 10. Slipe litt her og slipe litt dær, da kan man jo like godt sveise litt og frese litt også. Men blir lite igjen fra hr Krag til slutt.
 11. 358 krag gikk ikke i magasinet dessverre😩 utvidet en 6,5x55 via .30 i ei 357 magnum die. Tok borti ei leppe i magasinet og ville ikke komme helt rundt og opp.. 338 krag bør skli forbi...
 12. Er der lov med litt kritikk? Prøvde å gjennomføre men undersøkelsen ble etter vært helt meningsløs å svare på. Avsluttet midt i da jeg mistet helt tråden på hva jeg skulle svare på for noe. prøv på norsk så kanskje det går lettere for denne undersøkelsen følte jeg bare ble å trykke på noe som ikke var relevant eller ikke stemte for aktiviteten. lykke til videre.
 13. Berbu

  Rotter i hundegården

  Så lenge hunden kan nå det vil også rottene kose seg.. eneste som nytter er å fjerne maten og fore en annen plass (innendørs). rotter bor stort sett aldri lengre borte fra matkilde en 10 meter sies det.
 14. Berbu

  Plukkhylser

  Mest redd for at alle andre også skal begynne å bruke plukk hylser også? 🤣
×