Jump to content

Berbu

Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Samme selger som sist den lå for salg, er en hjemmelaget kasse med sauer bolt,magasin,avtrekk og løp.han har byttet løp siden sist, da den sist var 6,5x284..
 2. Ville prøvd å lagt grepet i er bad av linolje og terpentin. Mulig det ville fått grepet til å trutne slik at stålplasten løsner fra overflaten. og så lukter den så godt etterpå også..
 3. Er det ikke like enkelt å sette musa på en vekt og nullstille denne. Så kan du lese av hvor mye vekt du presser med før det klikker.
 4. Legg det i et bad av diesel eller wd40 så bør vel det meste kunne demonteres etter noen dager.
 5. Umulig å si i år, er 30 cm snø hos meg på 1300m høyde. våren kan komme fryktelig tidlig i år.
 6. Det var vanlig tidligere at disse ble registrert kun som franchi halvautomat. Har selv sett både spas 12 og spas 15 registrert kun som franchi halvautomat.
 7. Denne er jo en enkel grei løsning som ikke koster for mye. Passer rett på uten noen borring. Eneste du må gjøre er å lage et lite spor i stokken under kassen. Gjort på 5 minutt med kniv og skarpt hoggjern https://www.brownells.no/epages/Norge.sf/no_NO/?ObjectID=61889
 8. Du burde måle ikke gjette. Hvis alt annet er normalt men du får tegn på overtrykk er absolutt friflukt noe du bør sjekke..
 9. Trekk ut kula og vei krutt og kule..
 10. Ok 100 meter og robåt blir noe annet.. tenkte sjø og hurtiggående trafikk i området. 👍🏻
 11. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=73705341 dette er hva du trenger..
 12. Blir vel litt feil å sammenligne en kvalitetssikkert med en kinesisk ir kikkert. ville antatt at en slik kinesisk ir kikkert er totalt ubrukelig på sjøen. skulle den være brukendes måtte du nok kombinert den med en kraftig ir lyskaster også.. en termisk kikkert er det du trenger..
 13. Kontakt hjemmelading.no så får du nok tilbud på alt du trenger.
×
×
 • Create New...