Jump to content

bareseksogenhalv

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bareseksogenhalv

  1. En sånn svenske mauser i 6,5x55, er den trygg å skyte med? Kan man bruke moderne jaktammunisjon som holder dagens storviltkrav? Kunne godt tenkt meg en sånn m94.
  2. http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?q=mauser&sort=5&ref=fas&finnkode=51288737&searchclickthrough=true Hva med denne da? Rett kaliber også.
  3. Er du tjukk i hue? Han sier at det blir blodslått med accu i laaaaave hastigheter. Så når avstanden blir laaaang så blir hastiheten på kula lav. Herregud. stå på Knut.
  4. Kjøp deg en lynman case prep xpress. Der er verktøy som hjelper deg med "utfresing"/ brosjing av hettelommene. Kjekk maskin for oss hjenmeladere! Anbefales.
  5. Jaktdepotet skriver at bare zeiss sin x72 er bedre
  6. du kan vel styre vinden sånn du vil ha den du? du må liksom bare få vite av noen hvordan du bør ha vinden på post
  7. Lurer på hva som blir neste "mest for penga" kikkerten.. -"Se etter en brukt Classic på finn.no" blir vel ofte å lese her inne etter hvert
  8. Er produksjonen av Classic serien nedlagt?? Nettsiden til xxl fører bare x50 ute lys. Vurderer å sikre et eksemplar mens dei enno har inne. Kanskje 3-12x56 ret 60 via Winge er veien å gå, siste rest av Classic står det på nettsiden
  9. Hva er vitsen....................................
  10. Gratulerer med innkjøp av Alm's største møkka produkt!!! Skyt 10 skudd å prøv å ta av demper røret..da mener jeg helt av. Sitter løst første 10 cm, låsemeknismen i bakkant funker ikke i det hele tatt. Mye bedre om demperrøret var av stål, med gjenger i bakkant. Ellers flott og hendig rifle
  11. Nosler BST 180 gr som er ganske lik Accubond i følge ladedata på norma.cc : MRP- Min 73.00 og Max 76.6 Kan selfølgelig bruke dette som utgangspunkt, starte litt lavt og jobbe meg oppover. Ser iallefall fornuftig ut. MEN... 300 win mag er oppført med "Light & Heavy" på Norma.cc sine data Under heavy er max på BST kula bare 71.3 gr MRP Har dette med hylsa å gjøre??? Så om jeg hadde begynt på minimum ladninga under "Light" så kunne dette like gjerne vert langt over Max med feil hylse? Har bestilt Remington hylser, var ikke stort å finne på nettet for tiden.
  12. Jaktfalken, kika på MRP ja. Tror det er et godt krutt til 300 win mag
  13. Hvilket krutt ville dere valgt til denne kula da?? Har tilgang på både Vhitavouri og Norma hos nærmeste forhandler, var bare at jeg tilfeldigvis hadde N160 liggende. Norma krutt, hvilket eger seg best til 180gr Accubond? Finner relativt lite ladedata til 300 win mag. Meste av data jeg har funnet er utenlanske sider med krutt typer jeg verken har sett eller hørt om Kanskje Quickload og krono hadde vør tingen ja
  14. Da prøver jeg det. Har ikke verktøy til å måle fart, har bare ladet etter tabeller i boka. Har tilgode å sett tegn på overtrykk, lader stort sett til litt under max lading. Settedybden går stort sett etter boka også.
  15. Finner data til nosler partition 180gr med N160 på sida til Vitavouri/Lapua. Kan data til partition kula brukes på accubond?
  16. Finner div ladedata, men ikke med N160 krutt.. Noen som har tips eller link til ladedata? Eller går det an å bruke samme data som hornady interbond 180 gr? Ladeboka siste utgave har brukt N165 til hornady kula.
  17. Skulle hatt CTR i 223 med låskasse tilpasset kaliberet ja........snadder
  18. Inne på technical data står det t.d "short" på 223 Rem. Action/magazine Har tikka begynnt å lage korte låskasser??
  19. ...................
×
×
  • Create New...