Jump to content

Victore92

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Victore92's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Trijicon RMR er i dyreste laget. Har du noe erfaring på tanke på kvalitet og til jakt på micro?
  2. Størrelsesmessig er jo dette en kjempe i forhold til TRS-25 og ikke helt det jeg ser etter.
  3. Hei Har akkurat skaffet meg min første rifle, nærmere sagt en Mauser Karabiner 98. Dette er som sagt min første rifle og standen på riflen er helt ymse. Det er en gammel hær mauser i 30-06, treværket har fått seg noen smeller og noe av metallet har rustet litt. Når det er sagt så er jeg på jakt etter noe som kan "piffe" opp siktemidlene. Jeg har tatt en titt på noen Weaver monterte siktemidler, nærmere bestemt rødpunkt. Jeg har allerede bestilt en Weaver/Picatinny rail jeg kan feste på de bakre siktemidlene og jeg tenker å gå for en Bushnell TRS-25, da denne har fått god kritikk, er holdbar, god batteritid og ikke minst koster den ikke skjorta, den skal jo tross alt festes på en rifle til under 1000-lappen. Hva tenker dere? Er veldig interesert i litt feedback på Bushnell TRS-25 da jeg ikke har hørt noe særlig om denne til bruk på en "bolt-action" rifle. Riflen skal selvfølgelig brukes til jakt av hjort og mindre vilt og rekreasjonsskyting på 100-meter. Grunnen til at jeg lander på rødpunkt er at jeg er glad i ikke magnifiserte siktemidler, og at de gir et større overblikk til ting rundt siktemidlene. Prismessig så er det ebay jeg har tatt som utgangspunkt, da jeg kan få 1-3 stk for prisen av en i norge + frakt.
  4. Sjekket opp på intersport i bogdstaveien, ikke noe hell!
  5. Det var bergjeger karabinen var den jeg mente (fikk ikke sitatet inn) Svenskemauseren er ikke helt det jeg ser etter. Det er ønskelig å få noe mer "autentisk", altså en tysk versjon. Noe rundt 1940 er ønskelig.
  6. Den så interesant ut. Har du noe peiling på verdi av den? Har jo ikke lyst til å gå alt for lavt heller på første budet.
  7. Hei Er nå på god vei til å kjøpe min første rifle. Er på jakt etter en Mauser av typen Karabiner 98K, i 308. Så langt har dette vist seg svært vanskelig, da det kan virke som det er et tørke i markedet. Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i en slik? Ser ikke etter noe samlerversjon for å si det slik. Her snakker vi noe for en 500-lapp eller noe i den duren. Ta kontakt uansett stand! Takker for hjelp og/eller henvendelser.
×
×
  • Create New...