Jump to content

VikingGunner

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

VikingGunner's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jøss, viste ikke at jeg syntes det var ubrukelig billigplast. Takk for at du sier hva jeg og alle andre skal mene. Jeg får vel kaste stokken på 10/22 min. Sent fra min GT-I9300 via Tapatalk
  2. Jeg mener at dere som ikke tror at trynefaktor og epost fra x'en vil bli brukt som grunnlag for inndragning av våpenkort er naive. Det finnes nok av saker der politiet har brutt loven eller fabrikkert bevis for at de skal kunne ta sin "mann". Etter å ha fått så mye pepper for 22 juli så er det vel knapt en person på ett våpenkontor som ikke vil benytte seg av dette for å inndra våpenet til en person som det har blitt sendt en bekymringsmelding på fra x'en. Dette er bare til å bidra til at vi våpeneiere blir enda meg rettsløse enn det vi er nå. Hva hjelper det å inndra våpnene til en person hvor man tror at bekymringsmeldingen er reel når han likevel kan gå fri og slå ihjæl kjerringa med en hammer. Hadde man vært reelt bekymra så hadde man bura dem inne. Sent fra min GT-I9300 via Tapatalk
  3. Våpen hysteriet i amerika har roet seg veldig mye fra når AWB og Obama var en het potet og leveransen av våpen til forhandlere i hjemlandet beynner å normalisere seg, ammo og ladekomponenter derimot er en helt annen historie, må jo tenke på at alle de som kjøpte seg våpen også skal bruke dem og helst ha noen tusen skudd liggende til national geograpich kommer på besøk med doomsday preppers. Så jo at det våpenet som først ble utsolgt i statene var AR, så pistol også revolver. Så med tanke på at salget av våpen har roet seg i statene så har jeg veldig vanskelig for å tro at det er der problemet ligger med at de sliter med levering. Som sagt, når Søilen klarer å levere Ruger og Nordskog klarer å levere Browning så hvorfor klarer ikke Winge å levere nok S&W. Ingen marked er for små for en fabrikk til å ignorere, de er i bransjen for å tjene penger og hvis det er sant at de har 150 686 i rest så vil jeg vel anta at de har totalt kanskje 300-400 våpen totalt i rest. Nå har jeg ikke peiling på hva innkjøpsprisen er men vil vel påstå at det er en veldig stor sum med penger det er snakk om. Nå vet jeg heller ikke hvordan S&W tenker eller gjør buisnes men tviler vel på at de gir totalt faen i ett helt land og bare sender oss våpen som ikke har blitt solgt i statene. Jeg skal ikke være like bastant som Marine i å si at det kun er dårlig økonomi som er grunnen bak S&W tørke men når du legger sammen tallene på Proff med at de ikke har levert regnskapet for 2013 og at det ikke finnes noen norske levrandører som vil la dem handle på kreditt så virker det ganske åpenlyst hva grunnen er. Er som ordtaket sier. If it looks like shit and smells like shit it probably is shit.
  4. Uten at vi nødvendigvis skal ta dette i ett åpent forum, er det i hvert fall for en utenforstående liten tvil om at Winge har bommet litt med S&W. Inntjeningen er marginal og siden firmaet har særdeles dårlig med kapital i balansen sin er det ingen penger til å kjøpe varer for og selvfølgelig nesten hele grunnen til at alle modeller er utsolgt til enhver tid. Om det var kroner på bok ville det kun vært de mest ettertraktede modellene som manglet ved lange leveringstider fra fabrikken. Winge leser her og jeg skal ikke lære Lars å drive sin egen butikk, men om inntjeningen var hevet 5% på hele året ville det på totalen vært 800 000 på bunnlinjen. Får kjøpt VELDIG mange revolvere for det Skal dem gjøre det så må dem begynne å drive butikk som det skal drives og ikke selge varer med ingen fortjeneste, mener da alt det andre som ikke har med våpen å gjøre, så vidt jeg hveit så har Winge mista krediten sin hos alle norske levrandører og har blitt kontantkunde siden de ikke betaler regningene sine. At lille Norge er ubetydelige i våpenverden og ikke prioritert er bare tull. Ta Nordskog feks som er det firmaet som selger mest Browning våpen i europa, i forhold til usa så er det bare en dråpe i have men likevel så danker dem ut andre europeiske land hvor det bor dobbelt så mange i. Winge har ikke penger til å kjøpe inn våpen så derfor er det tørke i norge på s&w.
  5. Og jeg har fått opplyst tall som 150 våpen og 11 paller med våpen. Winge sliter litt med økonomien om dagen så de klarer mest sannsynlig ikke å betale for alle våpnene som kunder har i bestilling. Det er veldig lett å skylde på fabrikken og det er vel ingen på denne kloden som driver butikk som roper ut at de sliter økonomisk.
  6. Er en forskjell å bli nedprioritert enn å regelrett bli neglisjert, ifølge Lars Winge selv så har han 11 paller med våpen i rest hos S&W hvor 150 stk av dem er 686 som jeg har venta på i nesten 1 år nå, 11 paller med våpen er steike mange gønnere selv for s&w. Så hvis det er noe hold i det som har blitt sakt så vitner det egentlig om at S&W ikke bryr seg om Norge i det heletatt.
  7. Som Marine sier så er det bare tull at de ikke prioriterer Norge, at det ikke er S&W våpen hos norske forhandlere er ene og alene Winge våpen sin feil. Er snakk om at 1-2 dager produskjon med 686 så har s&w klart å lage det som folk har i ordre hos butikkene.
  8. Lønner seg å handle fra Double Alfa direkte, sparer noen hundrelapper på og gjøre det.
  9. Blir feil å sammenligne priser med land som ikke har det avgift og lønnsnivået som vi har her i landet, må ikke glemme at i det påslaget så ligger også kostnadene rundt det og få det inn i landet.
  10. Takk for svar. Men synes det er rart at børselars ikke har noen chiappa på hjemmesiden sin, synes det er rart at ingen av de butikkene som står på chiappa sin side ikke nevner at de fører det. Jeg ser ikke problemet med at noen driver med piratimport, den butikken er jo ikke den eneste som driver med det. men som alle andre butikker i landet så må dem forholde seg til norges lover og fem års reklamasjonsrett.
  11. Serriøst folkens, driver dere å sammenligner priser på våpen i norge med utlandet hvor dem ikke har avgifter i hue og ræva som vi har her på berget? Ta en titt Scandinavian arms som også fører Chiappa så er prisene der ikke noe særlig værre enn her http://www.scandinavianarms.se/chiappa- ... =80_87_125 Som en har spurt litt lengre oppe i tråden så lurer jeg veldig hvem som er importøren av Chiappa? Kan ikke se at noen av forhandlerene som står på hjemmesia til chiappa selger revolverne. Men hva har det med at du ikke får sørvis fra oslo skytesenter? Man har da norsk lov å forholde seg til, tviler vel sterkt på at importøren sier nei hvis dem er villig til å betale for å få en reparert hvis en skulle bli ødelagt.
  12. Kjenner en som jobber i bransjen og i følge han så hadde de vært på S&W utstillinga i tyskland i år og fortalt dem hvordan ståa er i norge og med winge.... De var vist ikke de eneste siden de sa sa at det hadde vært andre nordmenn innom og klagd på det samme og de ble forsikret om at dette skal de ta tak i. Om det er 100% sikkert at winge mister agenturet eller ikke vet jeg ikke, kompisen min vet det heller ikke, men det ligger jo litt i kortene at de henger i en tynn tråd hvis det ikke skjer noe.
  13. Er viden kjent at Winge sliter veldig med levering av S&W og de er på grensa til å miste agenturet, så intill videre er det bruktmarkedet som gjelder.
  14. Fordi de har tapt penger fra dagen de åpnet og det er surr i regnskapet dems. Har en veldig god venn som er i bransjen og i følge han så ser det ikke lyst ut for dem.
  15. Får bare se hvor lenge de klarer å holde skuta i live før de går konkurs
×
×
  • Create New...