Jump to content

Greppe

Members
 • Content Count

  333
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Greppe last won the day on September 4

Greppe had the most liked content!

Community Reputation

128 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er det greit å finne ammo eller hylser til 22hornet?
 2. Fikk ny pipe i til kjøkkenbenkprosjektet tidsnokk for villreinjakta. Den nye tynne pipa i 308 (45cm) går utmerket. Med demper, kikkert og rembøyler klokket det hele inn på 3090 gram. Tror ikke det er mer å hente når jeg har Hansenkassa, men dette er passe vekt for lange dager med mye bæring. Vurderer å få noen til å legge på coating før neste sesong.
 3. Savnet dem etter en dag på banen og fant dem senere i veikanten det jeg bor...
 4. Kan du ikke legge inn en chims Under i fremre ring? Jeg har med hell laget chims av ølbokser. Fantastisk våpen, ganske misunnelig.
 5. Utrolig kul børse, gratulerer😀 Heldigvis er det så få slike at jeg ikke havner i trøbbel før det blir 8 våpen i garderoben.
 6. Det jeg alltid har i sekklokket er sportstape. Brukes til å lukke store og små sår, forhindre gnagsår, støtte om man tråkker over. Brukes også til ymse feltreparasjoner.
 7. Jeg har Khalesen og en Zeiss Victory HT 2,5-10x50. Helt subjektivt liker jeg egentlig alt ved Khalesen bedre med unntak av størrelse og vekt. Småvilt som blir borte bak det trådkorset er enten veeeldig smått eller mer enn 300 meter unna.
 8. Expedition Norway, fra Kina...
 9. Har aldr sett noe slikt, har du en link. Rent umiddelbart virker det som en ganske upraktisk sak dersom man må tømme sekken for å legge seg. Liggeunderlag (skumrull) bruker jeg til mye mer enn å ligge på.
 10. Dette er vel en av de bedre avsporingene her på kammer på Kammeret😂
 11. Neste bil blir kassevogn med 4X4. Kjører i dag pickup, med telt på stativ oppå planet. Veldig fornøyd med denne, men etter å ha lånt kassevogn på jobben er konklusjonen at det er mer praktisk. Lager en enkel innredning er det veldig lett fo to personer å bo komfortabelt. En kassevogn vil dog neppe bli kulere enn pickup.
 12. Hva har du brukt til kjerne? Merket antydning til det du beskriver der jeg hadde brukt bonocell. Bono er mye mykere enn divinycell.
 13. Har ikke direkte tips til 230-V avfukter, men på tur kan kattesand i tøyposer brukes til å ta opp det mesta av fukt.
 14. Jeg har faktisk gått på smyg etter hjort i stillongs, (helt alene), etter at jeg åpenbart støkket hjort på grunn av g1000 stoffet til Fjellreven. Jeg satser på ull og en tynn skalljakke / bukse i sekken.
×
×
 • Create New...