Jump to content

Greppe

Members
 • Content Count

  263
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Greppe last won the day on April 5 2018

Greppe had the most liked content!

Community Reputation

58 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ligger en Rem 700 links i 308 på Finn til 9500 med demper og tofot. 308 med demper er nesten rekylfri. Prut den ned i 8000og sett på en brukt Leupold kikkert. Da har du 5000 igjen til hagle. De dukker opp i links av og til. Ligger en Valmet 412 ou i links til 5000 på finn.
 2. Helt rå denne tråden. Veldig inspirerende og samtidig en anelse nedslående for en som har kombinert spise- og arbeidsbord med en Dremmel som viktigste elektrisk hjelpemiddel. Keep it comming!
 3. 105gr, hva slags riflestigning har dere da?
 4. Har ei luftbørse, en FWB 300, som er veldig annerledes å skyte med i forhold til jaktrifla. Jeg fant en rimelig trestokk til en Rem 700 SA på Finn. Stokken var nesten ferdig men ikke spesielt forseggjort, dermed ikke noe å tape om jeg skulle drite meg ut. Har ikke noe snekkerverksted, så med spisebordet som arbeidsbenk gikk jeg løs på oppgaven. Det måtte fjernes en del treverk får å få plass sakene. Brukte et 29mm hullbor av passe som fres for grovjobben. Litt flaks, bakre skruehull for låskassa kunne brukes og lengen på skruen passet. Måtte finne en litt kortere skrue fremme (bilde #5). Her er treverket så tynt at jeg ikke vil forsenke. Lagde en enkel avtrekkerbøyle i kydex som jeg støpte inn i karbonduk, (ikke noe glansbilde, men den virker). Da det er veldig lite gods/tre der under magasinbrønnen valgte jeg å legge forre del av bøyla inni stokken (Bilde #4). Jada stygge blanke skruer... På det siste bildet blir det tydelig at stokken og resten ikke er skapt for hverandre, men det merkes ikke når jeg skyter. Foreløpig konklusjon: Den er litt framtung, men god og skyte med og mye nærmere sokken på Hansenbørsa.
 5. Hei, er det noen som sitter igjen med avtrekkerbøyle og magasin/ innmat til Rem 700 SA med toppmating, f.eks. etter ombygging fra ADL? Jeg har et par prosjekter på gang, skal blant annet lage en lett karbonstokk med toppmating. Trenger også eventuelt bare en avtrekkerbøyle som skal sitte på en brukt 700 trestokk tilpasset FWB 300 luffe. Kommer egen tråd om prosjektene etterhvert.
 6. Takk, da er ikke noe mer å tenke på.
 7. Noen som vet om det går an å fjerne hele klumpen fremme på pipa? Har fått tilpasset en trestokk nesten lik jaktstokken. Det blir litt framtungt.
 8. Spennende, hva er planen?
 9. Takk, bare synd de ikke har 45gr i cal 22. Jeg har bestilt, men vet ikke om de kommer.
 10. Men hvor får man tak i Rhino når hjemmelading har sluttet å ta det inn?
 11. Gratulerer. Hva måtte du ut med?
 12. Sluttproduktet ser i alle fal veldig bra ut. Litt uvanlig kolbekam, men antar at den passer deg perfekt. Gratulerer! Blir spennende å høre hvordan den er å skyte med.
 13. Husk at det er annet minstemål på pipelengde i Sverige. Ikke skråsikker, men mener det er 45 eller 46 cm.
 14. Optics trade var veldig greit. Merker de selger er Rusan og det kostet 87 Euro inkludert porto.
 15. Litt off topic, men det ser ut som om TS har fått svar så jeg forsøker. Har vurdert denne kula for bever selv, men er litt i tvil om det blir noe skinn igjen. Noen som har testet, eventuelt på rev?
×
×
 • Create New...