Jump to content

Audun81

Members
  • Posts

    51
  • Joined

Everything posted by Audun81

  1. Hvor er det grillaftenen gjennomføres ? Blir det i nærheten av campingplassen.
  2. Kula går som bare F. Hadde repeterbare treff på 1340 og 1405 under langhold stevne på jæren. Lader ganske hardt med n-15 får opp mot 920m/s på 74cm pipe.
  3. Da er ammo, rifle og REGNKLÆR pakket og jeg er klar for en god skytehelg
  4. Begynner å glede meg litt nå. Akkurat lada ammoen til konkurransen.
  5. Da har jeg betalt. Klasse 1 6,5x55 med tofot Ser fram til en god skytehelg, håper jeg kommer ut på lengre avstander under konkurransen i år.
  6. Artig prosjekt. Hva er neste på skritt i modifiseringen?
  7. Er det noen som vet om områder å jakte gås i elverum området?
  8. Hei. Er interessert i gåsejakt og lurer på om noen vet om noen områder/grunneiere/bønder som har områder , jorder som egner seg i Elverum området? Kan godt være en 30-45 min kjøretur unna.
  9. Planlegger å ta turen i år også. Ikke sikker på om det blir 6,5 eller 338 i år.
  10. Høres morro ut. Er det satt noe dato? Er ikke like hjemmekjær som dere sørlendinger. Kjørte fra elverum til jæren for å skyte litt i sommer så en snartur til Kristiansand går nok bra.
  11. Audun81

    NM Langhold 2015

    Kommer æ Christian. Så lenge jobben tillate det.
  12. Usikker på om de finnes i 30mm. Men har i allefall et par sånne liggende, kan måle diameteren i morra og se hva de er p.
  13. Hadde en kjempehelg med hyggelige mennesker og mye god skyting. Kommer gjerne igjen til neste år.
  14. Hei. Tenkte å betale påmeldingsavgiften, men på førstesiden så står det at det kommer mer info ang mat. Blir det en fellesmiddag? Pris? Så får jeg betalt alt med en gang.
  15. Hei Stemmer mailadressen på førstesiden? Har prøvd å sende mail, men får bare feilmelding..
  16. Ser bra ut dette Raudnakke. Ventet på et nytt prosjekt fra deg lenge. Veldig lærerikt og innspiserende. Det minner meg på at jeg har et par halvferdige prosjekter fra forrige gang jeg ble inspirert. Hva er best å bruke som herder etter man har lagt vått på vått med raudolje til stokken er metta?
  17. Kjempe bra konkurranse med mye variert og svært utfordrende skyting. Gjennomføringen gikk knirkefritt og de fleste utfordringene fra fjoråret var rettet på. Kommer garantert også til nesteår.
  18. Takker for svar arctichunt. Fant en vixen instruksjonsbok på nettet i dag som beskriver avtrekk justering. Den sier ingenting om ufrivillig avfyring men det viste æ litt om fra før Blir nok bra med nybedda stokk og justert avtrekk
  19. Er vel det som kalles en skjønnhetsfeil
  20. I tillegg. Hvor får man tak i underbeslag med magasinbrønn slik at jeg får byttet ut fjær magasinet som er noe herk? Håper på raske svar
  21. Hei. Har en fin liten vixen i 222rem som jeg har tenkt å bedde. Ifm med det så sitter jeg å ser på avtrekker mekanismen og tenker at jeg bør justere avtrekket litt. Det er 2 skruer som jeg antar er aktuelle og lurer på om noen vet hvilken som justerer avtrekk vekt. Det er forresten en mod L461 Prøve å legge med bilde, men får ikke til.
  22. Hei Proffen. Fin og lærerik tråd. Veldig interessant for en som meg som er interessert, men ikke sitter på alt for mye kunnskap. Lykke til med rifla.
×
×
  • Create New...