Jump to content

SindreD

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SindreD

  1. Ring pvas og hør med de også, når jeg gjorde det så hadde de noen avplukkede originalgrep på bakrommet jeg fikk kjøpt til fin pris. De moderne gummigrepene til cz er meget bra, eldre bakelittgrep(som jeg byttet fra) er litt mindre bra(mye glattere).
  2. Rausheim, hvis g-max i sørlandsparken ikke er for langt unna hadde de geco-ammo i 8x57 sist jeg var innom til 12-13kr skuddet.. Dyrere en el cheapo .30-06 kanskje men ikke så altfor galt.
  3. veit ikke åssen kvalitet det er, men andean-inc har promag inne. 20 og 30skudds, samt orginale 5skudds hvis interresant. http://andean-inc.com/Merchant5/merchan ... 1430223mag" target="_blank Har forøvrig gode erfaringer med butikken da er en vist like langt..;/
  4. En putter kikkerten i handlekurven også ser du summene ved checkout. Husk forsikring på pakka og rabattkode som du finner på forsiden av nettsida. Slik så det ut for en vortex diamondback 3-9x40 v-plex. Kikkerten: $189.99 USPS International Priority Mail Shipping $51.53 Discount $17.10 Total Price $224.42 Det eneste du betaler ekstra er norsk moms på 25%.
  5. opticzone sender alt til Norge:) Har en del å velge i også. Forrige gang jeg bestilte der var det med mildot-retikkel og da måtte de søke om eksporttillatelse. Dette sa de fra om før bestillingen, tok 3 uker ekstra, men kikkerten kom på postkontoret uten noe problemer. Kostet ikke noe ekstra. Har en til kikkert på vei over dammen akkurat nå, den er uten mildot og ble sendt etter 2-3 dager Hvis det bare skiller 50kr ville sett an litt pga frakta fra usa..
  6. tror du sparer mer på å kjøpe kikkerten her; http://theopticzone.com/products-page/r ... le-scopes/" target="_blank er ihvertfall verdt å sjekke.
  7. Utrolig bra resultat, gratulere med det Og flotte bilder!
  8. Millett TRS-1 kan ihvertfall være verdt å sjekke ut En liten review her; http://www.snipercentral.com/milletttrs.htm" target="_blank Kan blandt annet kjøpes her: http://theopticzone.com/products-page/r ... bar-matte/" target="_blank Min er absolutt ok til prisen, uten at jeg kan påberope meg veldig stort sammenlikningsgrunnlag. Den har cm-click+alt det andre du lister opp. Parallaksejustering finner ihvertfall jeg veldig praktiskt. Det virker ihverfall for meg som om denne kikkerten er en del bedre enn de aller billigste kinakikkertene, samt at det vistnok er lett å få ny på garantien om det skulle oppstå noe feil. Kan også nevnes at kikkerten har massevis av klikk, greit med 22lr. Theopticzzone har jeg i likhet med mange andre god erfaring med. Leveringen tok som varslet fra dem litt tid pga. eksportlisens siden det bla. er mildot, men den kom da i postkassa etter 3uker-1mnds tid ca.
  9. Det avhenger litt av hvilket politikammer du tilhører, i Tønsberg ble det krevd at en måtte stikke innom å fylle ut ny søknad.. Du skulle dog ikke betale noe gebyr for dette. I Kristiansand fikk jeg bare beskjed om å streke over det gamle navnet, og skrive det nye over
  10. Jeg er også meget interessert i å melde meg inn i en evt. langholdskklubb i vestfold Er der hele sommern+av og til gjennom hele året!
  11. Får melde meg på.. Sindre Tveitan Dokken / SBSK / Ikke brems/ Tofot/ 308.Win
  12. walther pp funksjonerer da også bra..?
  13. kan ikke svare for Butler creek, men har selv bx-25 og de fungerer helt perfekt:) aldri hatt feilfunksjonering. Har vel skutt røffly 1000skudd eller noe slikt gjennom de.
  14. tar også gjerne 1000skudd hvis prisen er rundt en krone
  15. ønsker helst å kjøpe brukt, ikke minst av økonomiske årsaker men også fordi jeg synes det er bra om kikkerten matcher rifla så mye som mulig. Spørsmålet er vel heller om variabel zoom kan kombineres med gammelt utseendet til en ok pris..? Børsa vil bli brukt til rådyr, rein og mulig villsvin. Foreløpig har jeg sett etter noe ala 1.5-6, har i dag begrenset erfaring med jakt så er veldig motakelig for tips om hva som funker og hva som ikke funker. Dette er vel så vidt jeg kan skjønne siktet du nevner i en eldre utgave..? http://www.ebay.com/itm/Swarovski-3-9x3 ... _632wt_952 Er student så foreløpig er budsjettet på maks 4000. har sett bra kikkerter til den prisen, men altfor ofte er det 30mm rør som er hindringen. Derfor jeg lurer på mulig bytte av ringer. Har sendt avgårde prisforespørsel på eaw nå
  16. takker for svar..! hvis det finnes riktige kikkerter som passer i montasjene er jo det selvsagt veldig interesant, er bare så altfor få selgere som skriver hvor store ringer som kreves Er det sannsynlig at de kikkertene du never veidinn har mulighet for justerbar forstørrelse? eller er dette faste kikkerter det er snakk om?
  17. Har en Mannlicher Schönauer mod. 1950 med en fæl redfield som må byttes til noe mer "riktige" saker. Det virker for meg som de aller fleste av disse kikkertene har 30mm mellomrør og da må jeg bytte ringer, men siden det ikke står noe info på montasjen er dette lettere sagt enn gjort? Som bildene viser er det da snakk om en sidemontasje, antar festene for ringene ikke er standardisert?
×
×
  • Create New...