Jump to content

fua

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fua's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har fått innvilget spesialpistol kal .22LR. Jeg har lest tidligere tråder, men jeg klarer ikke å finne en pistol som er BLANK og ser bra ut. Har kikket på følgende modeller: Walther PP22 Ruger SR22 Hammerli Xesse, avkuttet løp Walther TPH (blank) Warthog Aller helst vil jeg ha noe liknende Sig Sauer P238, men det ser ut til at utvalget er veldig begrenset i 22? Det hadde vært en drøm å kunne bestille en som liknet på noen av disse (sikle): http://www.sigsauer.com/CatalogProductL ... -p238.aspx Forslag? Det er som med kjerringene - vi vil gjerne ha noe å vise frem. Funksjonaliteten er det ikke så nøye med, bare dem kan smelle i fra seg i ny & ne.
  2. To nye "nybegynnerspørsmål" ift. pistolskyting: 1) Er det lov å skyte utenfor godkjente skytebaner, forutsatt at man har en sikker bakgrunn, ikke er til sjenanse for naboer og omgivelser, har tilstrekkelig avtrekk ved skyting innendørs (f.eks. i en lagerbygning) etc.? Hvis dette er tillatt, er det andre spesielle ting man man skal passe på? (sikkerhet sier seg selv) 2) Er det lov å skyte på "hjemmelagde" og "utradisjonelle" blinker, som f.eks. skiver av is etc.? (forutsatt at det ikke er blinker som kan medføre av prosjektilene rekosjerer tilbake eller i andre lite gunstige retninger) God påske!
  3. Hei. Jeg har en rolig og avbalansert sønn som fyller 13 om kort tid. Jeg er medlem av pistolklubb og har egne våpen. Kan kan få prøve å skyte på banen i treningssammenheng uten å bryte lover og forskrifter? Han vil selvsagt være under kontinuerlig oppsyn under skyting. Er det noen kaliber som ikke kan anvendes eller er dette kun en vurdering som jeg som ansvarlig må ta? (det mest aktuelle er selvsagt 22LR). Jeg fant en tråd om alder og slikt fra en tidligere diskusjon, hvor medlemmer har tatt med barn i 12-14-årsalderen på trening og stevner. Finner ikke noe i veien for å gjøre det, men jeg spør altså for å være helt sikker: Er det lov?
×
×
  • Create New...