Jump to content

Kristian17

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Kristian17's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Var å jaktet i Sverige for noen dager siden. Vi så fryktelig mye fugl, trur ikke vi hadde en time uten at vi minst så fire skogsfugl/ryper. Dette er ett terreng vi jaktet tidlig i sesongen i, da så vi nesten ingen. Å trur du faen ikke jeg fikk skutt meg en gammaltiur da? Beistet veide 4770g. Å var noe av det sykeste jeg har opplevd. Bikkja hadde stand mot ei gran, jeg sniker meg rundt granen og for se tiuren skyte fart ut mot myra på maks tre meter!! Var så nærme at jeg måte vente med å skyte! Dyret døde i smellen og det var første tiur for bikkja! Fantastisk!!
  2. Har en Taurus softgun! hehe!
  3. Noen som har prøvd å jakta på Røros? Ser det er tilbud oppi der for vi som bor i Sør - Trønderlag? Har aldri jakta bever før og har lyst til å prøve, men er det noe poeng å betale 700 kr for en bever på Røros. Er der ofte på sommeren å fisker mye, har ikke sett mye bever da, men har fortsatt lyst til å se!
  4. Kan godt være hare, men er i tvil... Ser nesten ut som hundespor. Det er vell ikke umulig at det kan ha vært rev?
  5. spørre en våpensmed? De kan sikkert ordne det for deg...
  6. Kan jo godt ha vært storfugl, vanskelig å si når man ikke ser det selv. Kan også godt ha vært elg, hjort eller rådyr som har skrapet horna
  7. Anbefaler om du både skal bruke den til skogsfugl og rådyr, gå for en 6,5 x 55. Jævlig presist kaliber.
  8. Er helt enig i hva de andre sier her. Gå sakte og stopp ofte. Var nylig ute på støkkjakt på skogsfugl der jeg også jakter rådyr. Hadde rådyrgeit med to kids på 40 meter
  9. D er nok årsproduksjon om den er brun i tuppen av vingen. Nebbet og vingefjærene vokser ofte ut året.
  10. I Trondheim området har de okey utvalg med ammo til kal. 16. Dette er da helst bismuth og jakt ammo. Jeg som bruker kal. 16 til jakt har ingen problem med å finne ammo, men du må betale litt for d. Du kan jo ta deg en tur over til Sverige og kjøpe bly, men d er jo en risiko med det!
  11. Eier en Gebruder Merkel 16. cal!! og bruker den mye på jakt, føler ikke at det er noen stor forskjell fra en 16. cal og en 12. Kjempe fornøyd!
  12. kjøp en gebruder merkel 16/70 kal. Utrolig bra våpen....
×
×
  • Create New...