Jump to content

moes

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

moes's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. moes

    Hermanos Zabala

    Ok, Mgu. Oppdater visst det skjer noe som helst med hagla da! Pga det er en stund til jeg skal kjøpe..
  2. moes

    Hermanos Zabala

    Jau, da blir det nok ikke Hermanos.. Takk for hjelp!
  3. Takk KAOS Ja mine foreldre er positive til at jeg skal begynne med jakt og få mitt eget våpen. Men sånne småe brannsafer som du kan ta en vital del i, skal de og boltes fast? haha Og en ting til er det vanskelig å bolte fast et sånn våpenskap?
  4. moes

    Hermanos Zabala

    Hei Jeg lurer på om Hermanos Zabala er et merke som er kjennt for kvalitet og om dette er robust? Kanskje jeg skal kjøpe meg en Hermanos Zabela Anthea Magnum English 12/76 S/S, den så jo veldig grei ut og var ikke så stiv i prisen.. Er det noen som kan uttale seg om dette våpenet, eller merket så tar jeg i mot all info! http://www.xxl.no/jakt-vaapen/vaapen/ha ... -s-1043471 link forresten.
  5. Hei alle mann! Nettopp tatt jegerprøven, gøy den, men det er fortsatt ting jeg lurer på som jeg ikke fikk spurt inspektørene om.. 1. MÅ våpenskap boltes fast i bakken med 300 kg? Hva med brannsafe som du kan ta en vital våpendel i? 2. Hva gjør du når du skal kjøpe ammunisjon, må du ha våpenkort og jeger bevis med deg? 3. Dispensjon, jeg er straks 16 og skal søke disp. Kan jeg bare ta turen til nærmeste politi stasjon og få sånn skjema der å fylle det ut? Og hvor stor sjanse er det at jeg får den godkjent? Jeg har plettfritt rulleblad, bestått jegerprøven, kjøpt våpenskap(Jeg skal ha det før jeg søker) Jeg er med i Njff men ikke i en aktiv skyte klubb. Det spørs jo sikkert litt på hva slags våpen jeg søker om og hva slags kaliber. Kommer sikkert til å søke på en 12/76 hagle sideligger(har en svakhet for sideliggere). Håper dere kan hjelpe meg!
  6. Det får du kjøpt på alle elektron butikker, for en billig peng
  7. Takk for hjelpen alle sammen Jeg har tenkt nøye igjennom dette hagle kjøpet, så jeg tar meg en tur rundt i alle våpen/jakt butikkene i Bergen, der etter ser jeg hva som passer meg best så kjøper jeg det beste så langt budsjettet rekker.
  8. moes

    Shotgun Check!

    Takk for info!
  9. moes

    Shotgun Check!

    Fett! Hvor mye måtte du gi for halv autoen?
  10. moes

    Shotgun Check!

    Her kan alle ligge ut bilder og specifics av din eller dine hagler. Folk kan komme med tips eller bare si den var strøken!
  11. moes

    2 gauge Hagle!

    Haha tøft! Man kanskje litt barbariskt.. ?
  12. moes

    Beretta ES 100

    God dag! Jeg har tenkt å kjøpe meg en Beretta ES 100 men, jeg finner ikke så mye informasjon om dette våpenet eller hvertfall ikke av folk som har erfaringer med det. Jeg har prøvd og søke på forumet og men jeg fant ingenting. Så er det noen her som kan hjelpe? Link: http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=17035
  13. Våpen check, eller Våpen sjekk. Jeg tenker altså på en ny tråd der de som vil kan ligge ut bilde våpnene deres og skrive detaljer om de osv, så kan andre folk kommentere og gi de tips. Eller bare si våpenet var strøkent Håper virkelig dette forslaget blir prioritert! Mhv Moes.
  14. moes

    2 gauge Hagle!

    http://www.youtube.com/watch?v=e4L6Zpg9 ... re=related Ja. sånn skulle jeg likt og hatt
×
×
  • Create New...