Jump to content

jeyhey

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

jeyhey's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tenkte bare å fortelle om en leteaksjon som for tiden foregår i Steinkjer området i Nord Trøndelag. Letinga er etter en brun Vorsteher som forsvant i Lierne i September. Det ble observert en mager brun vorsteher i Steinkjer distriktet nå på lørdag. Vet jo ikke om det er den hunden, men det er uansett en hund som er på avveie. Aksjonen kan følges på facebook gruppen: Hund savnet & funnet i Trøndelag. Er virkelig imponert over hvor mange snille mennesker som stiller opp her! Er sikkert noen ivrige jegere/hundefolk her inne som bor i disse traktene som kan hjelpe til med å holde øyne og ører åpne!
  2. jeyhey

    Franchi Predator

    Har du prøvd akkorat disse leirdueskuddene tidligere?? Jeg har hatt en del vekslingsproblemer med visse typer leirdueskudd. Tydeligvis en del kvalitetsforskjeller ute og går! Jeg slet med en type til Eley! Enten de blå eller røde!! Husker ikke helt!
  3. Da er den bestilt, til toppjakt i Sverige den 7-8. Januar. Det gledes!! Min første toppjakttur!
  4. Noen som har erfaringer med denne?? http://www.magasinet.no/display.aspx?menuid=10&prodid=1
  5. jeyhey

    Beitegran

    Det er nok ikke elg e.l. for det var ikke spor i det hele tatt i nærheten, og det var for "elegant" utført. Skal i området igjen i helga, skal prøve å få tatt bilde å lagt ut.
  6. jeyhey

    Beitegran

    Jeg var ute på skogsfugljakt i dag. I et område hvor vi har sett en del storfugl, fant jeg noen grantrær, spesielt et, som bakken rundt og under var helt dekt av små biter av grankvister. Bitene var ca 10cm, fra tuppen av kvistene. Noen som har en formening om dette er storfuglens verk?? Hadde ikke med meg mobilen, så bilde ble dessverre ikke mulig.
  7. jeyhey

    Jerpepipe

    http://www.birdlife.no/fuglekunnskap/na ... name=jerpe Ikke i følge alle steder jeg har funnet på nettet, blant annet denne siden som er norsk ornitologisk forening sin!
  8. jeyhey

    Browning maxus

    Eley sine røde patroner er skikkelig rævva. Jeg sliter med de også, i min Franchi Fast. De blå går smertefritt!
  9. jeyhey

    Jerpepipe

    Du kan sjekke denne linken. Se etter der det står Hazel Grouse, og trykk på det latinske navnet på den venstre siden for det. Bonasa Bonasia var det vel. Så er det bare å etterligne! http://www.virtual-bird.com/birdsounds.htm" target="_blank
×
×
  • Create New...