Jump to content

Bernt-H

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About Bernt-H

  • Birthday 09/27/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bernt-H's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som vet hvordan det er å få tak i hylser eller ferdig ladet amo i dette kaliberet, jeg lurer på å kjøpe i 22-250, men syns hylse prisene var skremmende høye på midway, etc noen som har noen tips eller råd?
  2. noen som vet noen områder på statsgrunn hvor man kan jakte rev i vinter? fauske? eller rundt bodø?
  3. Jeg fikk fantastisk fine sammlinger med 155grs. i en gammel winchester 30-06
  4. Dette blir akkurat som å si skal du lære å skru bil, Kjøp audi.. De lerde strides
  5. Jeg snakker her om 3 stk tikka T3 SS (Stainless steel) vet dette er en legering men når våpnene settes inn med olje etter hvert bruk og alikevel ruster mens man ser på den er det noe som er veldig, veldig, veldig galt. har hatt en gammel winchester halv auto, det er eneste våpnet jeg har hatt av totalt 5 stk som har rustet og dette skylles sjøvann å mangel på vedlikehold. Det jeg ble fortalt angående mauser k98 låskassene fra 2.verdens krig var at de var nesten umulige å sprennge, sitat: "du klarer det kanskje med magnumladninger og pistolkrutt"
  6. noen som vet hvor man får tak i billige og gode skytterklær til baneskyting?
  7. jeg har en Hær Mauser k98 fra 1941, kal 30-06 har nå montert kikkertsikte nytt avtrekk og A-tec maxim. det eneste som mangler nå er den nøttebrune GRS jaktfeltstokken som jeg er låvet skal komme til helgen, dette blir artig
  8. På mitt jaktlag er det 3 NYE Tikka T3 SS, en NY S&L Classic og en Ny Howa(husker ikke typen) ingen av disse våpnene kan måle seg med Min HV Mauser fra 1941 når det gjelder tighthet og for ikke å snakke om korrosjonsbestandighet, bare stayer kragen min er tightere enn mausern. Min T3 ruster i regnvær til tross for godt vedlikehold mauseren har ikke en rustflekk!! Så det sendero kaller for en slarkete mauser er nok noe han har funnet opp selv! Den børse makeren jeg bruker til gjengejobber og lignende (en eldre og dyktig kar) sa faktisk at mauseren laget i krigstiden er noen av di våpnene som pr.dags dato muligens har den beste stålkvaliteten.
  9. hvordan regnes poengene ut er det bare sammlingen som teller eller må sammlingen stå i senter også?
  10. hvor store er BR-blinkene på de forskjellige avstandene?
  11. har ikke fått montert basene ennå. lurte på om jeg skulle få montert skinne sammtidig..
  12. ja det er klart men jeg har uansett ikke mer plass enn 1300 m klarer nok ikke 11 mil på kikkerten uten vinklet skinne.
  13. Lurer ganske enkelt på hvor mye vinklet jeg kan ha skinnen for å få max avstand og fremdeles kunne skyte på 100 m? Hvor kjøper dere vinklet skinne?
  14. I min Tikka går stort sett alt skremmende likt på 100 m i hvertfall
  15. ja mausern går godt på 100 og 300 m men hadde tenkt å kammre den ned med tid og stunder og utvide treningsfeltet litt. får se hvordan det går
×
×
  • Create New...