Jump to content

jokke med kniven

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jokke med kniven

  1. har noen tips om en grei, ikke for dyr jaktradio?
  2. er det noen som kan anbefale en god tofot til min steyr pro hunter? er også på jakt etter linsebeskytter til min docter classic 3-12x56. har bare orginalen i dag som må tre'es på, men ønsker av den typen som er fastmontert som du bare vipper opp.
  3. kjøpte meg en Docter classic 3-12x56. oppdaget etter et par økter med skyting på bane og på jorde hos en bonde at det hadde kommet litt skade på linsen. ser ut som det er "steinsprut". skulle vaske kikkerten og la merke til det og du kan kjenne det godt med nagla. er dette noe som skal komme etter så lite bruk. har alltid på beskyttelse så lenge jeg ikke bruker det. Skal også være sagt at den første demperen jeg hadde på eksploderte og delte seg opp i 3 biter første skuddet jeg tok.
  4. har kjøpt meg ei rifle og lurer på hvilken type forsikring som trengs til denne.?
  5. det er ikke bare en kjempe katalog. Jaktdepotet driver også en ypperlig service både pr mail og telefon.
  6. etter mye fram og tilbake havnet jeg på en Steyr Pro Hunter. Var veldig intressert i Browning x-bolt, men forhandleren anbefalte Steyeren. er det noen som har kjennskap til denne rifla. får den neste uke og er kjempe spent på å prøve den.
  7. da har jeg kjøpt meg en Steyr pro hunter med Docter kikkert og demper. er kjempe spent på å få den å få prøve noen skudd.
  8. leste om den å det virket så veldig posetivt. 30 års garanti. er det eneste sikte med mer enn 10 år jeg finner, men klart det betyr jo ikke så mye hvis det er dårlig service. vurderer denne eller meopta. Zeiss syns jeg blir for dyr i tilsvarende
  9. Har tenkt å kjøpe med en Doctor classic 3-12x56 er det noen som har kjennskap til denne kikkerten.
  10. skal kjøpe meg rifle og skal ha på kikkertsikte med 56 åpning. er over snittet stor i utgangspunktet å får ikke god nok støtte i dag på den gammle Mauseren jeg har, å regner med at det blir verre med en så stor kikkert. noen så vet hvor mye det koster å få bygd en kolbe som kan justeres. Hvis jeg kjøper en syntetisk stokk, hvilke muligheter er det der.
  11. har fått noen tilbud nå av diverse forhandlere. er ikke mange som setter en carl zeiss på rifle. dette pga at den er noen tusen dyrere enn konkurentene. fikk tilbud på pakke med schmidt & bender zenith 2,5-10x56 med lys. noen som har kjennskap til denne kikkerten?
  12. Bruker du resten av di +- 10 000 på kikkert Og hvilke kikkertsikte skal jeg kjøpe for de 10 000?
  13. å kjøpe det første våpenet var jammen ikke lett. Har sittet å lest på kammeret hele romjulen og her er det så mange meninger. lurer på om jeg må øke budsjettet til ca 25 000,-. muligens litt mer å velge i? det verste syns jeg er type kikkert. bør det være med lys eller ikke.? Rifle får jeg inntrykk går litt mer på smak og behag. kom med altarnativ til riflepakker jeg bør satse på hvis dere har kjennskap til priser så hjelper det.
  14. noen som har noe erfaring fra disse to kikkertene.Docter VZF Classic 3-12x56 M/Lys vs Meopta Meostar 3 - 12 x 56 med lys er på utskikk etter en god kikkert med 56 lysåpning og helst med lys. kom gjerne med altarnativ.
  15. noen som har kjennskap til denne kikkerten. skal kjøpe rifle og vil ha et godt kikkersikte. De fleste anbefaler carl zeiss, men syns det er litt vanskelig å forsvare prisen. er usikker på hva prisen på tilsvarende zeiss er, men det er fort noen lapper.
  16. takk for svar. skal ta den med å hørre. skal hovesaklig bare jakte med rifle, men ettersom jeg arvet den så er det jo litt kjekt å ha ei hagle. for hørre med Hommersåg våpen om det er noe jeg kan bruke eller om den burde vært på museum. Må nol få bygd om stokken litt hvis jeg skal bruke den, så må nok vurdere hvor mye jeg vil legge i det. disse vismut skuddene, hva er det slags type? er de mye dyrere enn stål?
  17. Hei noen som kjenner til denne hagla her. arvet den av min morfar. den er sannsynlig fra 1950 en gang. side by side hagle i kaliber 12. vet den ble brukt til rype og kanin i sin tid. Lure på om det er en brukenes hagle til å bruke til jakt i dag. den er i fin stand og fungerer, men er jo nå 50-60 år gammel.
  18. Hei anbefaler sony alpha a33 på det sterkeste. ligger på ca 6500 nytt. et unikt kamera med helt ny teknologi, samt veldig enkelt og bruke se test på dinside:http://www.dinside.no/856081/sony-alpha-a33 vurdert canon, men havnet på dette å angrer ikke i det hele tatt.
  19. Hei Har hørt at det skal være så mye billigere å kjøpe utstyr fra nettbutikker i USA. har noen kjennskap til dette? noen nettbutikker de anbefaler
  20. Heineken er det beste ølet. Et nydelig øl som passer til det meste. Er også utolig glad i øl og kunne jeg fått viljen da jeg bygde hus for et par år siden ville jeg hatt det slik som denne karen her:
  21. hei 1: skal hovedsaklig bruke den til hjortejakt i skumringen, men også reinsdyrjakt. 2: på reinsdyrjakta blir det å gå fra morning til kvelds, men anser meg som relativt sterk så er ikke redd for noe ekstra vekt. 3: som punkt 1, en del i skummringen å mørket. 4: 5: kjenner ikke så mye til de forskjellige riflene så er ganske blank her. 6: ser at de muligens må litt over. har fått inntrykk på at når jeg vil ha demper så bikker det noe over. 7: jeg vil nok bruke litt mindre på rifle å litt mer på sikte.
  22. skal kjøpe kikkertsikte og er veldig i tvil på om jeg skal ha 50 eller 56. skal på hjortejakt og er avhengig av god lysåpning, og vilket merke er å anbefale.
  23. Hvilke plasser er det anbefalt å handle, og hvor får man gode pakkepriser. er fra Sandnesområdet og vet at Hommersåg våpen er en bra plass, men føler at prisene er noe høyere enn f.eks xxl. men service betyr jo selfølgelig mye.
  24. hei Skal kjøpe meg ei ny rifle. dette vil bli min første så er relativt blank Vil ha en 308 med demper samt kikkertsikte med stor lysåpning, 50 eller 56. har et budsjett på 20 000 så jeg lurer på om noen har noen gode forslag
×
×
  • Create New...