Jump to content

Bamrud

Members
 • Content Count

  8,826
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Bamrud

 • Birthday 11/30/1911

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MÅ det være en tispe da? Det finnes guttevalper av svart elghund til salgs. Det er nå dessverre en gang slik at etterspørselen er størst på tispevalper. Veldig dumt når det er tisper det blir født minst av. Men hannhunder av rasen NES er trivelige bikkjer med stor jaktlyst det også.
 2. Bamrud

  500 a-square

  Ved spørsmål fra kontoret skulle det holde med dokumentasjonen du nevner, sth. Men det er dessverre ikke så enkelt rundt om på våpenkontorene her til lands..
 3. Bamrud

  500 a-square

  Hvordan fikk du til det? Glemte politiet å henvise til skytebaneforskriften? Eller hadde du et ess i ermet?
 4. Dokumentasjon av lov, forskrift og rundskriv etc. kan ikke gjentas for mange ganger. Jeg har samlet en del av dette på Nojs' nettside for en stund tilbake: http://nojs.no/vapenlovgivningen/lov-forskrift-og-rundskriv-3/
 5. Til 160grs kuler og oppover er det MRP/N-15 som gjelder.. uten tvil. Har brukt 175grs Hornady og MRP i 7mm-08 til elg. Fin kombinasjon det.
 6. Skriftlig bekreftelse ja... På våpenkortet ditt. Om du søkte på en rifle i 7mm RUM og fikk søknaden innvilget, skal det stå 7mm RUM i våpenkortet. Dermed basta.
 7. Bamrud

  Buejakt !

  Nå skjer det i alle fall noe til høsten som bør gi et endelig svar om det blir åpnet for buejakt i Norge. http://www.dirnat.no/content/500047346/Vitenskapelig-forsok-med-buejakt
 8. Ja, riktig. Du har hørt at... Skyv påstanden over på noen andre.Er du sikker på at du har hørt riktig, eller at det du har hørt er fra troverdige kilder? Det kommer altså ingen dokumentasjon fra din side, og du legger listen for din troverdighet i pågående og kommende debatter med udokumenterte påstander. Helt som forventet.
 9. Nå håper jeg virkelig at Hassel kan dokumentere påstandene sine... Vi er alle inneforstått med at du er redd for at de røde skal falle hardt under neste stortingsvalg, men vær snill å hold deg innenfor fakta som kan dokumenteres. (Det bør kreves under noen omstendigheter) Som vi veit var det Arbeiderpartiet som satt i regjering med Oddvar Nordli som regjeringssjef fra 1976 til 1981 da Gro overtok roret. Fra regjeringen.no finner vi blant annet dette: Til opplysning var det i 1978 Inger Louise Valle som satt som justisminister i Nordli's regjering. Så i realiteten så er det vel
 10. Her telles det dager nå for tida. (Vel. Har egentlig gjort det siden jeg tok første kontakt med oppdretter,.. dagen etter parring) Ventetida til valpen er "henteklar" har vært laaang. Jeg har vært så utrolig heldig å fått tak i ei svarthundtispe-valp på Østlandet som nå er ca fem uker gammel. Foreldrene er mildt sagt godt premiert, så forventningene er store når det gjelder jaktegenskaper og eksteriør .
 11. Jeg skal dit og gleder meg masse! Får svarthundvalpen hjem i mai og gleder meg enda mer! Blir et år med mange nye utfordringer og gleder dette. Å prege egen hund til blodspor og sporing av elg og hjort ser jeg veldig frem til.
 12. Jeg har ikke fått sett på det sjøl, men det sies at 550 og Mauser 98 fjær ikke passer, eller er mulig å modifisere til å passe. Hvor riktig den påstanden er har jeg ingen formening om.
 13. Hei Noen som har tips om hvor det er mulig å få tak i tilbringerfjær (magasin) til Brno'en? Det er en helt vanlig 601 i kaliber .308 Jeg har lovt en kompis å undersøke litt i markedet etter ei slik fjær.
 14. Nja... Jeg kan eta mausern min om det ikke finnes klønete hjorter også.
×
×
 • Create New...