Jump to content

Cruiser

Members
 • Content Count

  1,087
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Cruiser last won the day on February 20

Cruiser had the most liked content!

Community Reputation

339 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Forklar gjerne hva som er feil og hvordan du vet det.
 2. Jeg er enig i at mange har en virkelighetsoppfatning som baseres på medienes egne beskrivelser og at de (media) ofte har et veldig avslappet forhold til sannheten. Jeg syntes også kommentarer fra folk her som babler om at de ville skade folk som sikter på de osv er håpløse. Men i denne saken er mye av kritikken basert på tiltalen fra det svenske aktoratet og gjengivelser fra vitner og tiltaltes forklaring i retten. Filmen fra siktedes termiske sikte taler sitt eget tydelige språk. Jeg syntes denne jegeren har utvis en helt håpløs atferd (basert på etterrettelig fakta) og håper han aldri får mulighet til å jakte igjen.
 3. Cruiser

  Klokke

  Denne klokka er lett, veldig solid, har lang batterilevetid (ca 3 år), de funksjonene jeg syntes er nødvendig + litt ekstra. Den koster ca 890 kr og jeg har brukt den hver dag de siste 5 årene i arbeidsmiljø som tidvis (ganske ofte) gir mer slitasje enn en hvilken som helst jaktsituasjon. Ps man må regne med å bli ledd litt av innimellom av folk som brukte lik klokke på 80-tallet.
 4. @Bly Har du tenkt på å dreie ned pipa og erstatte stål med Carbon? Altså lage en type Proof Research variant. Det må jo være et bra prosjekt for deg som har peiling (også får vi andre noe å se på 🙂)
 5. Dette er så drøyt.. "Det stemmer at det har vært en nær dobling i antall loggførte knivstikkinger i Oslo politidistrikt i perioden Kallmyr viser til. Dette viser Oslo-politiets manuelle opptelling av hendelser i politiloggen, som omfatter Oslo, Asker og Bærum. Tallet har økt fra 11 knivstikkinger i perioden 1. januar til 25. februar 2018 til 21 knivstikkinger i samme periode i 2019." https://www.nrk.no/norge/faktisk.no_-dobling-i-loggforte-knivstikkinger-i-oslo-sammenlignet-med-i-fjor-1.14520388
 6. God nok beskyttelse for å unngå hørselsskader eller er det din subjektive mening?
 7. Hvis du ikke liker rekylen på 308en bør du sette på lyddemper. (For du gikk vel ikke på en "rekyl smell" av en 308 med lyddemper?) Det er uansett lurt å trene med våpenet du skal bruke på jakt. Hvis du er redd for rekylen rifla gir, vil det ofte føre til at du kvier deg for å trekke av og gjør rare ting i skuddsituasjoner.
 8. Hadde det blitt så mye billigere enn å kjøpe Walther pipe fra Hansen?
 9. Brownells kan kanskje kutte ut den auto-oversatte teksten sin?
 10. Denne kassa lages i Canada. Så vidt jeg kan forstå, har de utstyr til å lage kassa akkurat slik de vil. Jeg ser ingen store problemer med skinna for mitt bruk.
 11. Jeg har brukt Hansen mange ganger. Har fortsatt til gode å få noe levert til avtalt tid, og avtalt pris. Også har jeg ikke lyst på Hansen kasse denne gangen 🤷🏼‍♂️
 12. Planen er å lage kombinert jaktrifle og langholdsrifle med akkurat de komponentene jeg har lyst på. Basert på testene jeg har lest, ser det ikke ut til at de sliter med presisjonen selv om de bruker løpsmutter. Jeg har forøvrig ikke tenkt til å benytte meg av den.
 13. Det er ikke spesielt lett å snakke med Roger Hansen 🙂
 14. Jeg skal i gang med et bygg og har bestilt en LA. Har kun lest positiv omtale på div amerikanske forum.
 15. Får man aktuell kikkert med fast forstørrelse høyere enn x10? Han sier jo at x10 er for liten forstørrelse..
×
×
 • Create New...