Jump to content

Cruiser

Members
 • Content Count

  1,193
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Cruiser last won the day on November 29 2020

Cruiser had the most liked content!

Community Reputation

396 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg kjøpte sikte til 5800 kroner. Etter toll, tollgebyr og frakt, var prisen ca 8000.
 2. https://store.prophetriver.com/z5i/ Jeg har handlet med denne butikken før. Pakken på døra 1,5 uke etter bestilling. Sender til Norge.
 3. Trenger han å si noe som helst? Det er faktisk ikke noe motstridende i det du har sitert, og det som står i Dagbladet.
 4. Når vi snakker om pipelengder og kaliber.. Jeg har snakket litt med en ansatt hos Gunwerks, han fortalte at han hadde en Clymr rifle med 18" pipe i 7mm SAUM. Med den skyter han 168 gr kuler i 2800 fps.
 5. Kan du ikke kjøpe kortere løp? Proof finnes i både 16,5, 18 og 20"..
 6. Da ville jeg bestilt fra denne canadiske forhandleren (som har riflene i butikken), jeg har handlet der tidligere og de ordner alt med eksport til Norge. En god del billigere enn å kjøpe i Norge også. https://store.prophetriver.com/christensen-arms/
 7. For ikke å snakke om at det er bestillingsvare. Jeg handlet (og betalte) våpendel fra jaktdepotet, varen ble levert nesten to år senere..
 8. @Hognajegernhva slags budsjett snakker du om da? Det er gøy å bygge akkurat det man vil ha, men man får mye bra ferdige "custom" rifler til samme pris (eller billigere) som en du bygger selv..
 9. Denne posen fikk jeg et eksemplar av for mange år siden. Et produkt jeg er veldig fornøyd med og som jeg foretrekker på jakt fremfor jervendukene jeg har. Denne posen opplever jeg som like varm som de vatterte jervendukene, den er lydløs (kanskje det viktigste for meg), solid og kan brukes som lang varm jakke. Kamuflasjen blender bra inn i norsk høstskog.
 10. Jeg tror det er ganske vanlig å få lagt inn egne frekvenser som kun jaktlaget bruker. Jeg er med på to jaktlag der vi benytter egne frekvenser og digitale radioer.
 11. Mener du virkelig at alternativ to: Ha alt på det tørre og politiet tar dine våpen, er vanligere enn at innbruddstyver tar de? Du kjenner jo mange i skytemiljøer, hvor mange lovlydige og tilregnelige våpeneiere kjenner du som har blitt fratatt sine våpen av politiet? Har du blitt fratatt dine våpen?
 12. Hva er veldig feil? § 27 a. Skytevåpen eller en vital våpendel, samt ammunisjon, skal oppbevares forsvarlig nedlåst. Kongen fastsetter nærmere regler for oppbevaring. Slike regler kan også gjelde for skytevåpen, våpendeler og ammunisjon som nevnt i § 5. Politiet kan foreta kontroll med oppbevaringen hos den som har skytevåpen, våpendeler og ammunisjon. Hos private kan slik kontroll bare gjennomføres etter forhåndsvarsel.
 13. Prophet River Firearms i Canada er uproblematiske å handle med. https://store.prophetriver.com/search.php?search_query=American+precision+&Submit=Search
 14. Sako S20 treffer på flere av kriteriene dine enn Blaser og Sauer. Et pluss at den koster ca det du ønsker å bruke også.. den står listet i 30-06 hos Sako.
 15. Oppspenner ser litt knot ut på tommelhullstokk, fungerer det greit? Man må vel slippe opp grepet i større grad enn man ville gjort på et tradisjonelt skjefte?
×
×
 • Create New...