Jump to content

Cruiser

Members
 • Content Count

  1,095
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Cruiser last won the day on February 20 2019

Cruiser had the most liked content!

Community Reputation

347 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Får dere tildeling på mail, eller er trekningsresultater og ventelister offentliggjort noe sted?
 2. Hvor stort problem er den utdrageren da? Havarerer de regelmessig? Er Ultimatum utdrageren laget på nøyaktig samme måte som Bergara’s med de samme materialene?
 3. Byggefilm med ultimatum kassa
 4. Dere som bruker henger daglig og profesjonelt må ikke skremme vanlige fritidsbrukere fra å kjøpe hengere som er mer en solide nok for deres formål 🤷🏻‍♂️🙂 Å kjøpe henger til 40k for å reise på ferie med atv og bagasje er unødvendig.
 5. Du har et bra budsjett og kan kjøpe deg skikkelig bra optikk. Jeg ville allikevel kjøpt brukt fordi det er mye bra og lite brukt optikk til salgs på Finn. Til ditt bruk vil noe i nærheten av 2,5-10x50 med belyst retikkel fungere bra.
 6. Jeg kjører mye atv på Tysse-henger. Flere jeg jakter med gjør det samme, samt bruker de profesjonelt. Jeg er på min andre Tysse henger nå (byttet til større modell) og er veldig fornøyd med kvaliteten. Grunnen til at jeg skriver her, er ikke for å "selge inn" Tysse, men å nevne at du bør vurdere skrutipp. Det er helt genialt og letter av og pålasting av atv i alle situasjoner.
 7. Dette støtter jeg deg 100% på. Jeg har mange ganger vært delaktig i hendelser media skriver om. Stort sett er 10-20% fakta og resten eventyr. Men i dette tilfellet foreligger det en film av hendelsen som gjør at alle kan se hva som skjedde og gjøre seg opp en mening basert på kun det. Og det filmen viser er horribelt, kort og greit! Som jeg sa tidligere har vi som publikum også blitt gjort kjent med tiltalen og tiltaltes, samt vitners forklaringer. Jeg antar at det gjengis kanskje så ordrett i media (det er min erfaring) og er således greit å bruke som grunnlag for meningsutvekslinger her inne. Jeg skulle ønske du kunne utdype dette litt, ellers blir det lett for oss å anta at din venn som i løpet av rettssaken har vist at han er en lite troverdig fyr, har forklart deg en versjon som stiller han i et bedre lys enn hva retten har funnet bevis for...
 8. Forklar gjerne hva som er feil og hvordan du vet det.
 9. Jeg er enig i at mange har en virkelighetsoppfatning som baseres på medienes egne beskrivelser og at de (media) ofte har et veldig avslappet forhold til sannheten. Jeg syntes også kommentarer fra folk her som babler om at de ville skade folk som sikter på de osv er håpløse. Men i denne saken er mye av kritikken basert på tiltalen fra det svenske aktoratet og gjengivelser fra vitner og tiltaltes forklaring i retten. Filmen fra siktedes termiske sikte taler sitt eget tydelige språk. Jeg syntes denne jegeren har utvis en helt håpløs atferd (basert på etterrettelig fakta) og håper han aldri får mulighet til å jakte igjen.
 10. Cruiser

  Klokke

  Denne klokka er lett, veldig solid, har lang batterilevetid (ca 3 år), de funksjonene jeg syntes er nødvendig + litt ekstra. Den koster ca 890 kr og jeg har brukt den hver dag de siste 5 årene i arbeidsmiljø som tidvis (ganske ofte) gir mer slitasje enn en hvilken som helst jaktsituasjon. Ps man må regne med å bli ledd litt av innimellom av folk som brukte lik klokke på 80-tallet.
 11. @Bly Har du tenkt på å dreie ned pipa og erstatte stål med Carbon? Altså lage en type Proof Research variant. Det må jo være et bra prosjekt for deg som har peiling (også får vi andre noe å se på 🙂)
 12. God nok beskyttelse for å unngå hørselsskader eller er det din subjektive mening?
 13. Hvis du ikke liker rekylen på 308en bør du sette på lyddemper. (For du gikk vel ikke på en "rekyl smell" av en 308 med lyddemper?) Det er uansett lurt å trene med våpenet du skal bruke på jakt. Hvis du er redd for rekylen rifla gir, vil det ofte føre til at du kvier deg for å trekke av og gjør rare ting i skuddsituasjoner.
 14. Hadde det blitt så mye billigere enn å kjøpe Walther pipe fra Hansen?
 15. Brownells kan kanskje kutte ut den auto-oversatte teksten sin?
×
×
 • Create New...