Jump to content

Cruiser

Members
 • Content Count

  1,200
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Cruiser last won the day on November 29 2020

Cruiser had the most liked content!

Community Reputation

400 Excellent

Recent Profile Visitors

1,557 profile views
 1. At det faktisk er små forskjeller i vekt på riflene eller at man ikke veier de på den samme vekta peker seg vel ut som to ganske klare favoritter..
 2. Sauer 101 Highland kan vel også være en kandidat, litt avhengig av hva du mener er komplett "rigg"..
 3. Bytte sikter fungerer veldig bra på andre rifler også. Fordelen blir vel større hvis du skal bytte piper, med tanke på hvor siktet monteres. Jeg bytter forøvrig mellom kikkert, aimpoint og to forskjellige piper på min 202 med picatinny skinne. Har aldri opplevd treffpunktavvik..
 4. TE-Titan Hunter står oppført med vekt på 290g, min veier 283g..
 5. Kammeret? Monkey see monkey do - man kan ikke forvente at ferske jegere har et realistisk forhold til egne ferdigheter.
 6. Ja jeg er fornøyd. Opplever at den demper bra (omtrent som Hausken SD228). Den har liten diameter, er lett og tåler temperatur. Den takler også piper med stor diameter og pom-ringen tilpasses etter dine spesifikasjoner fra produsent.
 7. Jeg kjøpte sikte til 5800 kroner. Etter toll, tollgebyr og frakt, var prisen ca 8000.
 8. https://store.prophetriver.com/z5i/ Jeg har handlet med denne butikken før. Pakken på døra 1,5 uke etter bestilling. Sender til Norge.
 9. Trenger han å si noe som helst? Det er faktisk ikke noe motstridende i det du har sitert, og det som står i Dagbladet.
 10. Når vi snakker om pipelengder og kaliber.. Jeg har snakket litt med en ansatt hos Gunwerks, han fortalte at han hadde en Clymr rifle med 18" pipe i 7mm SAUM. Med den skyter han 168 gr kuler i 2800 fps.
 11. Kan du ikke kjøpe kortere løp? Proof finnes i både 16,5, 18 og 20"..
 12. Da ville jeg bestilt fra denne canadiske forhandleren (som har riflene i butikken), jeg har handlet der tidligere og de ordner alt med eksport til Norge. En god del billigere enn å kjøpe i Norge også. https://store.prophetriver.com/christensen-arms/
 13. For ikke å snakke om at det er bestillingsvare. Jeg handlet (og betalte) våpendel fra jaktdepotet, varen ble levert nesten to år senere..
 14. @Hognajegernhva slags budsjett snakker du om da? Det er gøy å bygge akkurat det man vil ha, men man får mye bra ferdige "custom" rifler til samme pris (eller billigere) som en du bygger selv..
×
×
 • Create New...