Jump to content
Adventspatronquizen 2018 er i gang Read more... ×

Cruiser

Members
 • Content Count

  925
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Cruiser last won the day on October 16

Cruiser had the most liked content!

Community Reputation

240 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cruiser

  Endret: jeg vil lage fulltange knivblader

  Du finner nok svar på alt du lurer på på YouTube. Se f.eks på OUTDOORS55 sin side. Han lager fine kniver med enkle verktøy. Walter Sorrells og Gough Custom har også mange bra filmer om emnet. Ellers er det metallurgen som er fagmannen her på kammeret.
 2. Cruiser

  Bichon frise som jakthund?

  Helt til grisen blir forbanna, stopper opp og dreper bikkja. Er skummelt å slippe bikkjer som ikke forstår at det begynner å bli farlig når viltet stopper opp. Se så stas Cocker`en syntes det er å jage kalven i denne videoen... heeelt til kua aksjonerer. Da er det dritt å være liten hund som ikke forstår hva den burde gjøre. https://www.vgtv.no/video/154298/illsint-elgku-angriper-hund
 3. Cruiser

  RBNOR Long range blog. Est 2018

  Du når et mye større publikum hvis du (også) viser "ekstrembiler" og ekspedisjoner. Kjører du både Hilux og Landcruiser?
 4. Cruiser

  Våpen stjålet fra politibil

  Er vel på tide med et GGG medlemskap på deg...
 5. Cruiser

  Dagens annonse på finn.no

  Dette er jo faktisk en meget god pris 👍🏻 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=135304596 En brukt tikka med samme kikkert har jo ofte det dobbelte i prisforlangende 😁
 6. Cruiser

  Våpen stjålet fra politibil

  Dette må man vel være rimelig hysterisk for å påstå? 🙂 Generelt er vel folk ganske avslappet og reagerer heller for sent enn for tidlig. De såkalte hysteriske handlingene/varslingene er det jo ikke sååå mange av, og de gangene folk melder om noe og situasjonen ikke er slik melder har fryktet, leser vi om det i VG. Hvis vi deler de såkalte hysteriske hendelsene på antall personer som er i stand til og f.eks varsle politiet om noe de oppfatter som mistenkelig, blir det et forsvinnende lite antall "hysteriske" meldinger pr person, og følgelig et nokså lite hysterisk samfunn.
 7. Cruiser

  Våpen stjålet fra politibil

  Dette stemmer vel ikke. Er mange politistasjoner med kameraovervåkning.
 8. Cruiser

  Ny kikkert, hva er best for mitt bruk?

  Jeg skal Ikke anbefale PM2 (FFP) til jaktbruk, men har ikke du @Torf sagt en gang at mildot eller P3L er ganske brukbare til ditt bruk? Jeg har en PM 2 P3L SFP i 3-20x50 selv, og er veldig fornøyd (beklager OT)
 9. Cruiser

  Tips til ny jaktbukse hovedsakelig vinter?

  Sikkert lurt å si noe om hvordan du jakter. Er du posteringsjeger, skal du gå langt, er du hundefører? Hvis du skal gå lite og poste mye, ville jeg kjøpt fôret bukse fra f.eks Harkila eller beretta til jakt på kalde dager.
 10. Cruiser

  Skogsfugljakta 2018

  @balter Jepp 😁
 11. Cruiser

  Hagle til ekspedisjoner

  Lite tips: kontakt en guide, buschpilot el.l på nett og avtal leie av våpen før dere reiser. Jeg har, bortsett fra første tur, leid våpen der borte. "Alle" har stor revolver og hagle å leie ut. En av de jeg var på tur med fikk ikke bagasjen sin til Alaska og måtte kjøpe alt nytt der borte, så leievåpen kan være lurt. Jeg har aldri vært på guidet tur selv, men guidende og pilotene jeg har snakket med, lader hagla slik at første skuddet er buck shots, deretter fult magasin med slugs. Kanskje tilfeldig, men vi har endt opp med remington pumper og S&W revolver de gangene vi har vært der borte. Bjørnene jeg har møtt i villmarka, har løpt panisk avgårde når de har fått ferten av oss. Brunbjørn nærmere sivilisasjon har behandlet oss som luft, og svartbjørn har på det værste fulgt etter oss en hel dag. Fyren på bildet, som er den første bjørnen vi møtte på nært hold (10 meter), kastet seg rundt og løp det den kunne når den fikk overvær av oss.
 12. Cruiser

  Hagle til ekspedisjoner

  Det eneste trådstarter egentlig spør om, er om hagla han har valgt seg ut egner seg til jakt, og spesielt jakt når han kommer tilbake fra turen. Slik jeg ser det, er denne hagla ikke et spesielt godt jaktvåpen pga meget kort løp (og sikkert balanse). Off topic: Jeg har noen langturer i Alaska. Bare å glede seg, men planlegg godt med tanke på hva dere vil oppleve og hvor dere skal være.
 13. Cruiser

  Hvilket viltkamera?

  "Problemet" med kamera som ikke sender, er å bo noen timers kjøring unna terrenget.. Ellers er disse geniale for å laste ned bilder til telefon eller nettbrett uten å ta brikken med seg:
 14. Cruiser

  Bichon frise som jakthund?

  Vel, det var uansett ikke meningen å fornærme deg. Blir spennende å høre om du får til noe med den (ikke sarkastisk nå)
 15. Cruiser

  Bichon frise som jakthund?

  Hvorfor er det en negativ kommentar? Du spør, og jeg svarer ærlig og oppriktig hva jeg mener er mulig. Jeg kritiserer ikke bikkja di, men mener noe om hva den kan brukes til fordi du spør om det. Jeg jobber profesjonelt med hund og har for mange år siden lært å ha realistiske forventninger til hva som er mulig å hente ut av en hund basert på hvordan den er skrudd sammen. Det er også en "kunst" å stanse arbeidet med en hund som ikke holder mål før man har lagt for mye arbeid i den. Enkelte ting er bare ikke "meant to be", men for all del... hør på de som eventuelt sier at dette er mulig
×