Jump to content

Cruiser

Members
 • Content Count

  997
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Cruiser last won the day on February 20

Cruiser had the most liked content!

Community Reputation

292 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cruiser

  JP MR-19

  @aps Jeg formulerte meg lite presist. Det jeg mente å spørre om, er om noen vet om/når kassen blir tilgjengelig her i landet. Hvis de leverer barreld action med proof løp, åpner jeg lommeboka.. Det er pvas jeg hørte 70k fra..
 2. Cruiser

  JP MR-19

  Er det noen som har fått noe mer info om denne låskassen fra pvas? Hørte at komplett rifle kommer på over 70k..
 3. De forsvinner ikke, de sones. Veldig mange som sitter i norske fengsler soner bøter.
 4. Og det bare fortsetter https://www.tv2.no/nyheter/10431458/ https://www.aftenposten.no/osloby/i/21W3ny/Mann-til-sykehus-med-stikkskader-i-Oslo
 5. Macheteforbud blir som lakrispipeforbud. Ingen praktisk effekt. Gutta stikker, kutter og slår med det de får tak i. Forbyr de machete, stiller de med sverd, syl, stemjern, skrutrekker balltre, golfkøller, kubein, øks, hammer osv.. forbud hjelper ikke en dritt. Bøter hjelper ikke en dritt. Bøtene som utferdiges ifm disse sakene betales stort sett ikke. Er det ikke noe som heter å ta problemet ved roten 🤔 jeg tror uansett det er for sent å snu utviklingen. Det er helt kaos i Oslo folkens. Som chiefen sa, 35 ulike knivepisoder i januar, og fortsatt er Sophie Elise og Farmen på forsiden av avisene 🤷🏻‍♂️.
 6. Hva er greia med å skrive noe "tøft" på latin? Har aldri skjønt det.
 7. Importerte saltstein og luktstoffer fra USA var/er vel en av de mistenkte årsakene til skrantesjuke i Norge.
 8. men skal bruke 300’en med tanke på de litt lengre holdene. Finnes det en homogen kule i 300 i en viss hastighet som gir pene slakt på 40 meter OG 2-300+? Noen som har gode erfaringer/bilder dele? Eide Han spør vel om homogent alternativ til jakt som gir pene slakt på 40 meter OG på de litt lengre holdene, 2-300+. Ellers er vel dette tilnærmet fasiten:
 9. Linken din understreker forsåvidt noe av poenget mitt. Dette er en ikke gjengrelatert hendelse med et hjemmelaget våpen. Jeg fant ingen flere drap med machete i Norge. Gjengene i Oslo truer og veiver en og annen gang med machete, men det blir sjeldent skader av det og ingen er drept så langt.
 10. Jada jeg har hørt om Google 😕 jeg googlet foresten spydig, noen av synonymene var: nedlatende, selvforherligende, overlegen ironisk osv..
 11. "Byrådsleder Raymond Johansen (A) er bekymret for utviklingen. – Vi vet at kniv er ett av de mest brukte våpnene i de nye gjengmiljøene fordi det er lett å få tak i, og vanskelig å oppdage. Den mest utbredte knivtypen er machete, som også er den farligste, sier Johansen, som mener det er svært alvorlig at macheter selges uten aldergrense og til en lav pris på nett og i en rekke butikker." Første setning fra Raymond her er riktig. At machete er mest utbredt er 100% feil. Vanlige kniver som lett medbringes i en lomme er mest utbredt. Vi har mange drap og alvorlige skader med vanlige kniver, har vi noen med machete i det hele tatt? Jeg kommer ikke på noen i farten..
 12. Hmm det var nytt for meg. Dette er faktisk en av de mest populære "machetene" blandt gutta. Ikke noe import, XXL leverer
 13. De har ikke så dårlig råd. I tillegg til NAV har de fleste har en ganske robust kontantøkonomi fra narkotikasalg.
 14. Har du testet noe annet da, og hvordan har du testet hardheten? Hva er foresten fordelen med hardest mulig kule på de lengre holdene? Harde kuler gir ofte lite ekspansjon og lange fluktstrekninger. Lange fluktstrekninger gir dårligere kjøttkvalitet..
 15. Ny stokk fra Manners i 2019. Vekt under 500 gram.
×
×
 • Create New...