Jump to content

exon

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nå har sesongen startet for min del. Fantastisk vær i Hammerfest idag. Litt rusten, forholdsvis ny børse, lite verifisert, tok 16skudd å treffe på 940m.
 2. Jeg har kun skytt Lapua ferdiglada 9g/139gr. Med tikka'en gjorde jeg førsteskuddstreff på 942m. Veldig fornøyd med det. Den hadde jo 60cm pipe da. Jeg kjøpte en eske av hver, 8g, 8,8g og 9g for å teste. Så valgte jeg den som gikk best og kjøpte ett stort parti. 500m Bør ikke være noe problem. På den avstanden ville jeg prioritert fart over BC (ingen av scenar-kulene er direkte dårlige uansett). 8g 920m/s patronen er det beste valget IMO.
 3. Jeg trodde ikke det hadde noen betydning. Jeg solgte 800 6,5x55 lapua hylser for noen måneder siden. Jeg oppgå ikke hvilket våpen de var skutt med, men det var mange som spurte. Helpressing SKAL jo presse hylsa tilbake til spec?
 4. Ja, satser på at 300grs scenar og N570 fungerer. Er det 1-11 AI leverer på sine rifler? Den AI PSR rifla er jo rå! Jeg liker det nye chassiset til AI. Jeg venter på en custom rifle i 6,5,x55 som jeg skal sette i den stokken.
 5. Den har ca 72cm Lilja pipe med 1:10" twist. Selv den Gen3+ nattoptikken jeg har prøvd tror jeg ikke duger til langhold.
 6. Ja, sola snur nu, så om en måned kan æ jo se skiva Det blir artig
 7. Endelig va 338'a i hus. Skal man ha harde pakka må man kjøpe dem sjøl Det syns samboern va greit, siden æ forsikra ho om at nissen kom til å ha en stor hard pakke til ho også
 8. Er det noen som vet hvor man finner rundtskriv om godkjenning av skytebaner, GP6174. Helst på nett (dog jeg fant flere kilder som sier at den ikke er å finne på nett). Hvis noen har den liggende digitalt så hadde jeg vært takknemlig om jeg kunne fått den tilsendt.
 9. Ett tips hvis du fortsatt er interessert i SWFA sikte. Hvis du registrer deg på ebay med jetcarrier adressa(du vil trenge en e-post adresse som ikke er registrert på e-bay fra før), Så kan du fra tid til annen finne siktene der. En selger ved navn riflescopes.com selger disse, og det viser seg å være SWFA sin ebay konto. Da betaler du med paypal, og selv om du har et norsk visa kort, så ble det ikke problemer av det. Jeg har fått mitt sikte, jeg valgte den med side fokus. Litt dyrere med det er det jeg er vant med. God optikk, men ikke så lyssterk, men hva kan man forvente fra 40mm?
 10. Synd det er så lange avstander her i Finnmark (ikke den type avstander vi der ute etter ) Vi skulle hatt en skikkelig bane ett sted hvor folk kan samles. Nå er det mange enkeltmannsforetak her. Skiva som var savnet ble funnet. Noen hadde tatt seg til rette og flyttet den 700m bort. Forsåvidt greit hvis de bare hadde satt den tilbake etterpå. Det står nå en liten gong på 100m. Til info: 6mm hardox tåler ikke 6,5x55 på den avstanden Men den funker fint til 22lr
 11. Langholdskytterne i Hammerfest savner en plate og stativ av denne typen. Den var plassert på forsølhøyda, og er blitt byttet ut i en liten stabel med leirduer. Hvis noen har lånt den så ser vi helst at den plasseres tilbake der den stod. Alle som vil kan skyte på den der, jo flere jo bedre
 12. Absolutt. Er dette noe som er tilgjengelig i Norge?
 13. Hmm.. ja, jeg tror du har rett!
 14. Godt poeng. Den er kanskje liten som brems, men det er jo null problem å utvide den med ett sett porter. Skulle virkelig ønske at amerikanerne ikke var så snål når det gjelder lyddempere.
 15. Hvis jeg venter noen år så blir nok den A-lock'en tilgjengelig for .338 også. De skal lage den for .223 og .308, da er vel .338 neste? Men la oss si at jeg vil lage en til meg selv, jeg har tilgang på ett godt utstyrt verksted, får materialet gratis, at jeg har ferdigheter til å gjøre mesteparten selv, men må betale noen dyktigere for å slå gjengene. Hvordan vil designet som jeg foreslår fungere? Ser er den noen som ser noen tekniske problemer /løsninger? Ingen som vet hva de utvendige gjengene på vektorbrems-bøssingen er?
×
×
 • Create New...