Jump to content

stivaag

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

stivaag's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ouch, dette tok av! Mange gode innspill, men i bunn å grunn så dreier det seg om å få et swfa sikte lovlig ut av landet. Var ikke intensjonen å få "smuglet" noe, da kunne man like godt ha brukt 35k på et Schmidt and Bender PMll her i Norge Prøver bare på å finne en god løsning i og med at swfa siktene virker solide og VELDIG underpriset... Se bare denne av guruen selv,
  2. Fikk et godt tips om at selskapet jetcarrier var veien å gå. Det viste seg å ikke fungere. Bestilte to SWFA ss10x42 gjennom swfa.com på fredag og booket leveranse til adressen til jetcarrier i New Jersey og alt så til å gå fint. Men jeg fulgte med på ordren og det viste seg at de ikke tok i mot mastercardbetalingen. Mailet litt med de over helgen og ble til slutt nødt til å ringe de direkte, og da ble jeg fortalt rett ut at de ikke sender til Norge verken gjennom fraktselskaper som jetcarrier eller lignende. Tror vel kanskje paypal er måten å betale på når man skal prøve å få "snoket" et slikt sikte gjennom, men paypal er ikke en betalingsmåte hos swfa.com, og sikkert med god grunn... De er jævli stricte på å ikke sende ut av landet. Sære greier... Noen som har en annen løsning?
  3. Spørsmål angående dette siktet har nok vært oppe her på kammeret tidligere, men de trådene er forholdsvis gamle og nedstøvet... Så jeg peiser i gang en ny fersk tråd! Er på jakt etter to stykk SWFA SS 10x42. Ser de ligger til rundt 300$ på nettsider i USA, men de sender ikke til utlandet. Er det noen som vet hvordan man får skaffet seg siktet uten å dra å hente et fysisk? Irriterer meg grønn på at jeg ikke får tak i det!
  4. Så vi kan vel egentlig konkludere med at det bare er å kline til når sluttstykket skal framover. Får prøve på det i helgen med samme ammunisjon å se hva som skjer
  5. Hei! Kjøpte meg nettopp en Blaser R93 i 6,5x55 og tok den med på banen i helga Jeg opplevde klikk på rundt 10 av 40 skudd. Jeg er forholdsvis uerfaren med Blaser-rifler, men hadde en sterk mistanke om at tennhetten som jeg mener var presset for langt inn i hylsen, var årsaken til klikken. Jeg lader selv og vet tennhetten var forholdsvis langt inne, men har det virkelig så mye å si? Brukte Norma hylser. Hvis Norma hylser er no-go , hva er evt. brukbart til denne rifla?
×
×
  • Create New...