Jump to content

Sollie

Members
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sollie

  Behandlingsgebyr for luftvåpen.

  Det står i rundskrivet:
 2. Sollie

  Accuracy International

  Grünig & Elmiger, http://www.gruenel.ch/home/
 3. Sollie

  Våpensøknad - ALT du trenger å vite

  @aps Min DSSN-klubb arrangerer egne nybegynnerkurs på høsten (ble desember denne gang, senere enn vanlig) for de uten våpen, og holder egne nybegynnertreninger i ca 6 mnd før de arrangerer godkjenningskurs.
 4. Sollie

  Våpensøknad - ALT du trenger å vite

  DSSNs vedlegg (som er det relevante i mitt tilfelle) inneholder ikke annet om aktivitet enn at man plasseres i en av de fire kategoriene fra rundskrivet. Regnes man ikke der som nybegynner uansett når man skal kjøpe første våpen? Politiets eget vedlegg sier "Søkeren må selv fremlegge kopi av aktivitetslogg samt kopi av resultatlister fra stevner". For min del er situasjonen mer konkret at jeg meldte meg inn i klubb i slutten av oktober, men har ikke aktivitet før starten av desember (klubben hadde ikke nybegynnerkurs før i desember). Det har gått 6 mnd fra innmelding i slutten av april og jeg vil da ha omtrent 20 oppmøter , men vil dette være innenfor eller blir jeg nødt til å vente til starten av juni (6 mnd siden første loggede aktivitet)?
 5. Sollie

  Våpensøknad - ALT du trenger å vite

  Vet noen hvordan aktivitetskravet tolkes i Trondheim? Altså krever de 2 ganger i mnd i 6 mnd som beskrives over her for Oslo, eller krever de f.eks. 12 oppmøter totalt i løpet av de 6 mnd?
 6. Sollie

  Korrosive hetter

  Det er ikke alt av 30-06 fra 1940-årene som forsvaret har brukt som har korrosive hetter heller, f.eks. er alt fra Verdun Arsenal (bunnstempel VC) ikke korrosivt.
 7. Sollie

  CZ Shadow 2 konverteringsett eller x-esse Stenvaag?

  Fra CZ-katalogen for 2018, side 60-61, når det gjelder de nye konverteringssettene for P07, P09 og Shadow 2: Etter beskrivelsen av Kadet-settene for P09 og Shadow 2 skriver de Så svaret er at nei, for Shadow 2 skal det ikke kreves tilpassing av det nye Kadet-settet.
 8. Sollie

  Ammunisjon stjålet

 9. Sollie

  Billigste 9mm ammunisjon

  @Jaktdepotet AS Hvor lenge vil introduksjonsprisene gjelde, og hvilke priser gjelder etterpå?
 10. Sollie

  Våpensøknad. Politiet krever dokumentasjon

  Ta utskrift fra Jegerregisteret på nett. Herfra: https://www.politiet.no/tjenester/vapen/soke-om-vapentillatelse/
 11. Sollie

  Oppbevaring av ammunisjon

  Delen i §80 om midlertidig oppbevaring av ammunisjon var ikke der da den saken skjedde, men ble lagt til i ettertid
 12. Fra EU-direktivet 2017/853, article 5: Autorisasjon for sportsskyttere ligger under Article 6. Så det ser ut til at begrensningen også gjelder repeterrifler ...
 13. Ser ikke hvordan du drar ut av all den tid vi ikke vet noe om hva ny forskrift vil inneholde. Det er ingen garantier for at den legger opp til samme praksis som i dag.
 14. De tar den vel inn under §5 punkt 5:
×