Jump to content

Sollie

Members
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sollie

  Lanber gyttorp

  Håper dette er til hjelp https://drive.google.com/file/d/1dEuGRfgTMCXMcSHCDrhM2y-UAbRi32RZ/view?usp=sharing
 2. Fikk bestilt til den prisen på G-Max Tiller i Trondheim i dag, de hadde ikke på lager der.
 3. Kravet er så svaret er ja.
 4. Nei. Du må ikke glemme Altså holder det ikke å havne i kategorien "konkurranseskytter" generelt (over 10 starter totalt i året) for å søke om reservevåpen, hvis du ikke har nok aktivitet med det aktuelle bruksområdet du vil ha reservevåpen for. Det gir ikke logisk mening å skulle få kjøpe reservevåpen i militærfelt basert på aktivitet med luftpistol.
 5. https://www.safetyglassesusa.com/elvex-ovr-spec-safety-glasses-with-clear-lens/ Disse funker bra for meg, og har ballistic sertifisering. Finnes også andre alternativer på sida der, avhengig av hvor store briller du har.
 6. Fikk e-post om godkjent søknad i Trondheim i går, tok 20 dager
 7. Grünig & Elmiger, http://www.gruenel.ch/home/
 8. @aps Min DSSN-klubb arrangerer egne nybegynnerkurs på høsten (ble desember denne gang, senere enn vanlig) for de uten våpen, og holder egne nybegynnertreninger i ca 6 mnd før de arrangerer godkjenningskurs.
 9. DSSNs vedlegg (som er det relevante i mitt tilfelle) inneholder ikke annet om aktivitet enn at man plasseres i en av de fire kategoriene fra rundskrivet. Regnes man ikke der som nybegynner uansett når man skal kjøpe første våpen? Politiets eget vedlegg sier "Søkeren må selv fremlegge kopi av aktivitetslogg samt kopi av resultatlister fra stevner". For min del er situasjonen mer konkret at jeg meldte meg inn i klubb i slutten av oktober, men har ikke aktivitet før starten av desember (klubben hadde ikke nybegynnerkurs før i desember). Det har gått 6 mnd fra innmelding i slutten av april og jeg vil da ha omtrent 20 oppmøter , men vil dette være innenfor eller blir jeg nødt til å vente til starten av juni (6 mnd siden første loggede aktivitet)?
 10. Vet noen hvordan aktivitetskravet tolkes i Trondheim? Altså krever de 2 ganger i mnd i 6 mnd som beskrives over her for Oslo, eller krever de f.eks. 12 oppmøter totalt i løpet av de 6 mnd?
 11. Det er ikke alt av 30-06 fra 1940-årene som forsvaret har brukt som har korrosive hetter heller, f.eks. er alt fra Verdun Arsenal (bunnstempel VC) ikke korrosivt.
 12. Fra CZ-katalogen for 2018, side 60-61, når det gjelder de nye konverteringssettene for P07, P09 og Shadow 2: Etter beskrivelsen av Kadet-settene for P09 og Shadow 2 skriver de Så svaret er at nei, for Shadow 2 skal det ikke kreves tilpassing av det nye Kadet-settet.
×
×
 • Create New...