Jump to content

tbdmmw

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tbdmmw's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Collaborator
  • One Year In
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

4

Reputation

  1. Så 40-skudds pmag blir ikke et problem å få fatt på fremover?
  2. De riflene som er tilgjengelige her på berget fra nevnte produsenter, er omtrent i samme prisklasse som Schmeisseren, så er ikke nødvendigvis så mye velge i sånn sett med mindre du bestiller noe annet fra utlandet. Begrenser seg fort til ca en modell hver. Ta en titt på sidene til 2 Alfa og PVAS f.eks. Du må nesten bare velge etter preferanse på utstyr, pris og tilgjengelighet. Men JP CTR-02 er en rifle du ikke trenger å modifisere i alle fall. Anbefaler også å dra innom og ta og føle på hos forhandler, eller å dra på en match og spørre om å få se litt på andres rifler. Velg deg ut noen modeller basert på spesifikasjoner og test eller hold de i virkeligheten. Det som er en bra rifle for noen andre er ikke nødvendigvis det for deg. Er også mange gode tråder på Reddit om akkurat dette, valg av AR.
  3. Hadde den nye 6» Supertarget. Den gikk knall med slapp ammunisjon. Husk at alt får ca 10 (veldig grovt estimert) i faktor ut en 6» pipe vs en 5». Geco 124gr, Sellier 124, Fiocchi 115 har gått bra i min. Lader du selv ville jeg nok justert ned kruttmengde noe, evt økt COL litt for å redusere faktor.
  4. Schmeisser sin er fin, skjøt den på en riflematch nylig. Ellers er jo Daniel Defense, B&T, Stag og evt å bygge selv med komponenter CMMG, Aero eller noe slikt også mulig i denne prisklassen. På Schmeisseren ville jeg kanskje slengt inn et hiperfire-avtrekk etterhvert.
  5. Freser du en S2-skeide så er du stuck i optics for evig. Med en OR kan du veksle, og sleiden er mer «flush» med platen til siktemontering.
  6. Shadow er aldri feil. Men pistolen er bedre egnet til dynamisk enn felt - men funker til begge deler. Har en selv.
  7. Loven definerer åpne stevner, forbundet definerer hva som kvalifiserer til åpne stevner som er godkjent i forbindelse med erverv av rifle. Sivilpistol kvalifiserer ikke. Jeg vil vel tro at en klubb som godkjenner noe slikt vil stå i fare for å bli ekskludert fra DSSN, selv om lovteksten ikke har en definisjon. Samt at de fleste politidistrikt kjenner til denne regelen også. Uten at jeg skal si dette med absolutt sikkerhet. Ikke så vanskelig å få to godkjente ordinære L3 på to år, heldigvis.
  8. tbdmmw

    1911-tråden

    Men ble det laget 1911 der? Trodde det var p210/226 primært.
  9. Er det alt som trengs for et virkelig godt våpen til prod, så er det fort en del tusen å spare på en vanlig Shadow 2 vs Shadow 2 orange, selv om den skal ha litt mer finpuss.
  10. tbdmmw

    1911-tråden

    Hvilke modeller er det som anbefales ved kjøp av ny 1911 om dagen til Classic? Hadde tenkt litt på en BUL, etter å ha testet en 2011 klubben har fra de, som jeg likte godt. Tenkte også litt på Sig, men litt skeptisk til amerikansk Sig.
  11. Jeg skrev nok feil forkortelse her, jeg tenkte på CZ Shadow 2 Orange, og ikke TSO. Så her blanda jeg kortene litt. Viste seg at det var SP-01 og ikke Shadow 2 jeg fant rimeligere også: https://www.finn.no/198954870 Da er det kanskje like greit å gå for Shadow 2 med noen oppgraderinger innenfor regelverket?
  12. Ah, riktig. Innbilte meg av en eller annen grunn at den var det. Da er det bare å spare til en 1301 Comp.
  13. Hei. Har etter et år som pistolskytter (NSF) tenkte å komme i gang med dynamisk etter gjennomført kurs. Tenkte i den forbindelse egentlig å skaffe meg en CZ75 Shadow 2, men ser at TSO-varianten også begynner å komme ned i omtrent samme pris nå. Er det bedre å velge en vanlig Shadow 2 og skifte ut deler selv, eller gå rett for TSO, og kanskje slippe å skifte ut fullt så mye deler? Evt. noen andre erfaringer? Jeg liker godt å holde i CZ'en og har skutt en del med den på lån, men har testet begrenset med andre pang'er som passer til production. Et annet våpen må til, for dagens er en Sig P210 6".
×
×
  • Create New...