Jump to content

Thunderchicken

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Tusen takk for svaret Dag. Mitt kikkertfeste har ikke noe tilt, men kan bare lage shims å legge under. Det var børsemakeren jeg bruker som anbefalte Vortex i den prisklassen. Han hadde solgt dem før, men pga litt problemer med importør så hadde han dem ikke lenger. De hadde veldig bra garanti sa han. Regnet med at optikken på sikte med variabel zoom i den prisklassen ikke er så veldig bra, bare det er bra mekanisk så kan jeg leve med det. Rolf.
 2. Er det benkskyting man må drive med for å få godkjent søknad på en slik rifle?
 3. Tiden nærmer seg for å kjøpe de to siste komponentene for langhold. På mitt budsjett så har jeg kommet frem til denne kikkerten. Vortex Viper PST 4-16x50 FFP EBR-1 MRAD Reticle. 7300kr hos jaktfall. Er det et greit valg og vil 21 mrad være nok justering til å nå ut til 1000m med 6,5x55? Har kjøpt Harris nr.6 tofot feste til saueren. Kan kjøpe normafoten til under 700kr lokalt. Passer den til harris feste? Er det en bra tofot og er 20-30cm justering passe lengde?
 4. Da har du fått ei børse som går godt, for det skal vera fem skot der Ja dæven, det er hull i hull der gitt. Sitter tett de fem skuddene der Gode kuler også, Raufoss Sierra 9,3g.
 5. Aha, jeg skjønner. Våpenet har aldri vært avfyrt av meg. Bare de tre samlingskuddene som er limt inn i manualen/garantiheftet. Klør i fingrene å prøve det, men vet ikke om noen plass å skyte nå
 6. Takker for svar. Skal kjøpe meg irisblender med fargefilter, men sparer til kikkertsikte nå. Hvilken funksjon har den fremre siden den må nullstilles?
 7. Det fulgte med 3 forskjellige hullstørrelse til busk baksiktet, diopterblender eller hva det nå enn heter. Har prøvd å skru det av med fingrene, men det sitter som f... Må man skru ut den delen foran på siktet som har spor til flattjern, eller skal det kunne skrus ut med fingrene? Er det vanlige høyregjenger og ikke links? Hadde vært greit med en liten brukermanual til siktet.
 8. Var ute å skulle se om de hadde treningsammo i 6,5 på xxl. Der hadde de 50 pakning Norma 8g 800m/s trenings ammo. Denne ammoen står ikke oppført på norma sin hjemmeside. Lager de spesial ammo for visse butikker? Kostet 6,99,- som er en ok pris.
 9. Ble en slik, hadde den lokalt. http://schouvapen.no/produkter/vapenple ... 17-41cal_/
 10. Kjøpte en universal innføring, er det godt nok for en sauer 200?
 11. Har ikke lyst å sende den tilbake, mye stress. Blåneringen på diopterskinna har ingen merker, og langholdsskyting blir vel ett par dager i måneden siden det er ett stykke å kjøre. Så får vel leve med å skifte om sikte de gangene.
 12. Våpensmeden sa også han ikke hadde opplevd så trangt spor på en 200. Reklamasjon?
 13. På min nye sauer 200 så er 11mm sporet veldig trangt. Dioptersiktet må jeg slå på plass med plastikkhammer, skinna til kikkerten måtte slipes av våpensmeden for at den skulle gli på plass uten makt. Er det vanlig at det er så trangt på 200'en?
 14. De som driver en liten matbutikk tar ikke kr.40,- for en liter melk. At de betaler 3 ganger mer i innkjøpspris enn xxl tror jeg ikke noe på.
×
×
 • Create New...