Jump to content

Kåre

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kåre

  1. Startet nettopp med hjemmelading og etter å ha lest ladeboken 2 ganger bind til bind og spesielle tema både 3 og 4 ganger, så satt jeg igjen med en ferdig ladet 45 patron med kun 1 tanke i hodet Hva F er det jeg gjør... er denne OK? hvordan vet jeg om den er??? Lade data Hylse: en gangs skutt (i min egen pistol) GFL Kule: Berry`s 185gr FP Krutt: 5,8gr VV N320 Tennhette: Federal LP OAL: 31,6mm hvordan ser dette ut? og krymp? etter hva jeg forstår så kammrer 45ACP på hylsemunningen, så jeg har svært lite krymp (hva sier folket? bør det være markant krymp)
  2. Kjøpte en brukt CZ Shadow og det viser seg at "polering og avtrekksjobben" var vee'l godt utført og avtrekket går ørlite gran under grensen på 1000g (grovfelt) Hvordan gjør jeg avtrekket....verre?!?
  3. Off topic Hvor får jeg tak i tynnere "gas port bushing" til min 188 serie mini 14? vil starte med hjemmelading men liten vits når hylsene flyr avsted...
  4. Har en x-esse pistol som jeg kjøpte ny nylig og har ett problem med den 1-4 av 50 skudd klikker ved avtrekk, og når jeg prøver å dra bak sleiden er den svært trang (føles som om patronen har kilt seg fast i kammeret) av og til er der bare litt som må til (men vesentlig mer enn vanlig), andre ganger må jeg nesten ta spenntak i grepet for å få åpnet den, og tennstift annslaget i hylsa er omtrent halvparten så stort som på en skutt hylse. Bruker forøvrig kun CCI Standard ammo ved omkammring av patron som klikket går den av uten problem Noen tips?
  5. Skal snart sende inn 3 søknader på forskellige pistoler. For fin, grov og militærfelt kan jeg nermest fylle ut ned til serienummeret, men lurer i å legge inn en søknad på spesialpistol itillegg selv om jeg ikke har noe spesiellt i tankene. Spørsmålet blir da Kan jeg sende inn søknad på spesialpistol UTEN å skrive annet enn bruksformålet?
  6. Kåre

    våpenkoffert

    Hvor får jeg tak i billige våpenkofferter ("hardcase" til rifle) uten å betale skjorta og hvorfor må disse være så dyre ?
  7. Tenkte å duracoat'e en (Svært slitt) Colt 1911A1, noen som vet hvilken duracoat farge som vil passe best med orginal fargen?
  8. Har et lignende problem selv. hunden til naboen blir sluppet løs og går rundt på lekeplassen uten tilsyn i lengre perioder (opptil 1time er ikke uvanlig), hunden er forsåvidt snill og barnevennlig, men eieren(e) ble regelrett forbannet på meg når jeg endag holdt på å kjøre på hunden som kom løpende ut fra under en hekk rett forran bilen min. Ble truet med politianmeldelse og vetrinær/erstattning om jeg ikke var mer forsiktig i fremtiden (eieren hadde tilfeldigvis sett dette ifra kjøkkenvinduet). I min kommune er det utvidet båndtvang året rundt men selv utenfor en båndtvang periode skal vell ikke hunder slippes løs uten tilsyn (jeg betrakter ikke å kikke ut vinduet hvert 10minutt for å følge med hva hunden driver med som "tilsyn") Men hva om jeg hadde kjørt på hunden? kunne eier gjøre alvor på trusslene?
  9. Må bare spør Vil det si at dersom jeg får avslag på våpensøknaden så skal jeg få refundert pengene ?
  10. Kåre

    308 DAG

    Hva er 308 DAG?
  11. Er skutt av en mini-14 ja og skal brukes i samme våpenet senere (i form av høykvalitet jakt ammo) så saken er at om hylsene har skarpe "knekk" så bør de ikke brukes?
  12. Hei tenker i å begynne med hjemmelading når budsjettet tilsier det og har sånn smått begynnt å sammle hylser (sammler kun en type hylser/LOT for å gjøre det enkelt) men jeg syns hylsene ser veldig skadde ut i munningen kan noen si meg om disse hylsene er ødelagde eller kan de "fikses" alle hylsene har slike skader fra mindre deformasjoner (som den til høyre) til mer skadde (som den til venstre)
  13. Med demper på salongen så bruker jeg ikke hørselvern verken på sub eller hi-speed uten demper derrimot skal alltid hørselvernet være på
  14. Kåre

    Bolt vs Mini 14

    Har en mini 14 og skyter links selv. Har aldri hvert et problem
  15. Innlegg fjernet grunnet for lite testgrunnlag
  16. Hva vil maks kulevekt bli på en .223 kaliber rifle med 1:9 rifling ?
  17. Da var det snart pistol kjøpe tid og heller enn å kjøpe 2 våpen så ser jeg muligheten på ett våpen som tar 9mm og 22lr. Som dere sikkert har sjønnt så ligger øyet på en CZ 75 SP-01 Shadow (huff så langt navn) med "KADET" adapter for 22lr, men det er noe jeg lurer på. 1. hvordan er avtrekket på en CZ 75 SP-01 shadow (dårlig / middels / bra / veldig bra) ? 2. hvor god pressisjon kan jeg forvente av våpenet (treffer jeg 10'eren konstant på 25m om jeg gjør jobben min) ? 3. fungerer KADET adapteren 100% eller er den plaget med feilmating og dårlig pressisjon? 4. Vil jeg få problemer med å anskaffe en .45 ACP pistol senere for militær felt ?
  18. Er det ikke bare å riste litt på boksen når det begynner å bli halvtom da?
  19. Kåre

    K-100 Grand Power

    Er det noen norske importører av K-100 Grand Power pistoler? Eventuellt. Har noen erfaring med denne pistolen?
×
×
  • Create New...