Jump to content

Ronson

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ronson

  1. Har sikkert hatt for mykt bly. Har 16 bhn nå. Har ikke prøvet med Hi-Teken på denne kula , så håper på betre resultat. Lager også noen med Hi- tek og Alox utenpå. Forslag på krutttype og mengde ?
  2. Hvordan gikk de ? Fandt du ladedata til 9mm kulene ? Driver nå å støyper Lee 124 TC Dia.356 som jeg legger Hi Tek coating på. Noen som har ladedata til denne ? Eller har erfaring med denne kula ? Har prøvt med Liquid Alox, med div ladninger med N320, N330 og N340 men de ble et sørgelig resultat
  3. Når arrangøren sender inn resultatlistene og blir lagt inn på skyting.no sine sider,bør de være iorden, Er de da noe galt må forbundet eller dei ansvarlig ta kontakt med arrangøren.
  4. Blir ikke oppdatert når vi reiser ut av vårt krets og deltar på stevner i andre fylker.
  5. Hvor lang tid tar de fra resultatlister blir lagt inn på Skyting.no,til resultatet kommer på 100 på topp pistol ?
  6. Hvor finner vi resultatene fra årets NM i Luftpistol ? 2018
  7. Er en del feil i klasseføringa også, Sjekket med egne notater og 100 på topp-pistol lista. Sjekket med tabellene i opprykskrava for å være sikker. Klasser som skulle vert forandret står som før.
  8. Alle som har litt greie på data kan lage et program for topplister, terminlister, klasseføring, resultatlister,hjemmesider mm. Men de er kun noen få som kan lage et system som alle forstår FSU sine sider har god oversikt og lette å se gjennom, de samme var dei gamle terminlistene. NSF sine sider er kronglite og tidkrevene å finne ut av. Kjenner mange skyttere som sjelden er inn på NSF sine sider, og skytternytt er de ikke mange som leser lenger. Sist jeg var inne og såg på startkorten mitt , virker de som dei hadde brukt systemet til Norsk tipping. NSF jobber hart for at alt som fungerer skal forandres på.
  9. Ser at noen resultaterlister som er sendt inn og står på NSF sine sider ikke er med på 10 på topp-listene.
  10. Ja jeg finner dette hurtigstevnet. men kan ikke se at de starter kl 18.00. må være noe jeg overser.
  11. Finner de fortsatt ikke. Ser noen stevner er påført siste påmeldingsfrist.
  12. De er ikke så enkelt. prøv å gå inn på min profil og videre inn på medlemskap og så videre inn på klubben din. der skal klassekort og medlemskort ligge.
  13. Kan denne pulverlakken brukes uten pulverlakkpistol ? Har du brukt dette pulveret ?
  14. De er ingen mangel på informasjonskanaler. men på brukerinformasjon. epost adressa mi har ligget på min idrett lenge. Aldri motatt mail fra NSF, men de forlanger jeg heller ikke. Kom heller med mer og betre informasjon på di kanaler dere har. Og hvorfor ikke legge ut terminlistene på den gamle måten også. Har ingenting imot din idrett, men sier gjerne: ja takk begge deler til systemet er 100 % oppe og går.
  15. Nå startet denne tråden med etterlysing av terminlistene, siden de nye året snart nærmer seg. Ser de stor trafikk ut og inn i denne tråden, så de må være stor interesse for dette. Og for oss som vokste opp med hustelefon inne og en postkasse ute, er de ikke så godt å følge med alltid. Men når enkelte blander de sammen med svømmeklubber og at folk som ikke finner frem i terminlisten bør holde seg hjemme, blir de litt feil, synes nå jeg. Håper de ordner seg til neste jul, så kan de komme folk fra badegruppa og se på sportskytterne som skyter finale med komentator og Gullguttene synger julen inn i bakgrunnen.
  16. De er vel fint at medlemmene får komme med kommentarer underveis og diskutere de her på forumet. Nå er de hele systemet nytt for alle. og vi kan lære eller få tips av hverandre. Tror ikke vi forstyrrer arbeidsroen i NSF av den grunn
  17. Tror du må fortelle oss hva en ekte sportskytter er. Terminlistene som er lagt ut mangler som nevnt tidligere klokkeslett for start. mangler også om de er el.skiver om de er a,b eller c stevne, kontaktperson. og eventuelt merknader. Terminlistene som er lagt ut går bare 3-4 mnd ut i nyåret. Mener du at dette er bra ? Hadde de ikke vært betre om du kom med imformasjon ,istedenfor å sparke ballen over på medlemmer og div.styrer.
  18. For noen år siden fikk vi tredt Skytter nytt ned i postkassa. Et papir blad som kommer til sikkert over 90 % av NSF medlemmer. I nr.5 2016. tror de er de siste som kom ut. på side 15 og 16 står de litt om dette. Men dette er for de meste imfo. til klubbene. NSF burde kommet med en mye betre informasjon til brukerne/medlemmene sine. Dei har alle muligheter til å nå ut til medlemmene.
  19. Er vel litt seriøst fisefin her ja, Lese bøker, spise niste eller strikker på standplass er ikke uvanlig på fripistol-stevner.Og kaffekoppen, hjerne med noen 9mm hylser oppi, er ikke unormalt når NROF gjengen møtes. Men synes ikke noen form for røyking hører hjemme på standplass.
  20. Husk de er forsiktet en skal se klart, mål avstanden fra øyet til forsiktet og forklar optikeren, Men så dukker problemet opp, de er forsjell på avstanden på en hands , 2 hands og liggende. Og forsjellige løpslengder
×
×
  • Create New...