Jump to content

gken

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gken's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Virre. Jeg vurderer å kjøpe med løse innsats for da kan en vel utvidde bruksområde litt mere. Husker du prisforskjellen på slipt glass kontra innsats?
  2. Hei. Jeg trenger å kjøpe briller da kornet begynner å bli uskarpt. Jeg skyter felt og noe ppc/dynamisk. Mitt Venstre øye er dominant og jeg skyter med Høyre hånd, jeg har sett litt på Rudy projeckt Rydon shooting. Har ringt min lokale synsam men de sa at de ikke hadde kompetanse på tilpasning av skytebriller. Er det noen som kan anbefale ´riktige`skytebriller til mitt bruksområde? Og en optiker som kan hjelpe meg, gjerne i Vestfold/Telemark.
  3. Hei. Vet ikke hvordan praksisen er i dag,men når jeg sjekket opp dette for ca 6 måneder siden så fikk jeg beskjed at så lenge en skal kjøpe fra private så må det søkes på det spesifikke våpenet med alle opplysninger som står på våpenkortet.
  4. Det var bra å høre. Hvilket fabrikat har du gjerne en link til hvor den er kjøpt?
  5. Hei. Jeg skal kjøpe meg en Ruger 10/22 ss take down og lurer på om noen har erfaring med adapter til lyddemper?Med tanke på presisjon. Da jeg har lyst til å beholde fremme siktet på den jeg vil ha
  6. Hei. Jeg skal kjøpe meg en Ruger 10/22 ss take down og lurer på om noen har erfaring med adapter til lyddemper?Med tanke på presisjon. Da jeg har lyst til å beholde fremme siktet på den jeg vil ha.
  7. gken

    357 158g

    Ikke noe å beklage:-) jeg setter pris på alle svar. Også med andre ladninger,jeg bør kanskje vurdere en tyngre kule og et annet krutt. Men det hadde hvert gøy å testet det jeg har.
  8. gken

    357 158g

    Den er nok behagelig å skyte med men den oppfyller kanskje ikke faktorkrav i magnum1?
  9. gken

    357 158g

    Hei. Tenkt at jeg skulle lade noen 357magnum. Jeg har 158g Rn kule og n320/310 krutt. Jeg ser utifra ladetabeller 6-7g n320. jeg vet at hverken krutt eller kule er optimal for magnum1. Skal brukes i S&W 686-6 Er det noen som har erfaringer de vil dele?
  10. Takk for alle svar. Da har jeg noen alternativer å velge
  11. Vet du hvor lave ladninger en kan få med auto-drum med 310 krutt? Kommer den ned til 1,7grains?
  12. Hei.jeg lader 38 spesial på en lee loadmaster og sliter med å lade stabile lave ladninger. Jeg tenkte å få ladninger ned mot 1.7grain med N310. jeg har modifisert en autodisk med å gjenge opp og sette inn en skrue i det ene hullet men landingene varierer mellom 1,7-2,1 grain. Er det noen som har en god løsning på dette?
  13. gken

    S&W model 17-3

    Nye patroner går greit i tønna hvis den er relativt nypusset. Men det er tydelig at tønna mi er trang da hylsene jeg må «banke» ut av tønna mi går fint i tønna til en annen i klubben. Så den må nok til en børsemaker. Noen som kan anbefale en som har peiling på revolver?
  14. gken

    S&W model 17-3

    Jeg har honet med ventilslipepasta/pussebørste på drill. Men den må kanskje til en børssemakker
×
×
  • Create New...