Jump to content

gken

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. gken

  S&W model 17-3

  Nye patroner går greit i tønna hvis den er relativt nypusset. Men det er tydelig at tønna mi er trang da hylsene jeg må «banke» ut av tønna mi går fint i tønna til en annen i klubben. Så den må nok til en børsemaker. Noen som kan anbefale en som har peiling på revolver?
 2. gken

  S&W model 17-3

  Jeg har honet med ventilslipepasta/pussebørste på drill. Men den må kanskje til en børssemakker
 3. gken

  S&W model 17-3

  Hei. Jeg har en S&W model 17-3 som er bygget om til spes.revolver.Den går godt og har et bra avtrekk men Det virker som tønna er veldig trang! når den skal tømmes for tomhylser så sitter de veldig godt fast og må bankes ut. Skyter med cci standard og prøvd div.andre merker.men problemet er det samme,hylsene sitter fast etter at den er avfyrt.2 andre i klubben har samme revolver og har ikke problem med å tømme tønna. Jeg har reingjort og prøvd å hone opp tønna men problemet er fortsatt tilstede. Er det noen som har en løsning på problemet evnt.vet hvem som kan ordne dette?
 4. 38/357 Magma 158cn. jeg har kjøpt inn denne fra blykula. Tenkte at jeg skulle prøve samme kule i 38 og 357. Jeg har N320 ogN310 krutt fra før. Er det noen som kan anbefale noe ladedata til meg? Jeg har ladet noen hundre skudd med 105swc fra blykula,og disse går godt i min revolver,men det er jo morro å prøve noe nytt. Skal brukes i S&W 686-6
 5. gken

  Cz shadow 2

  Trådstarter her:-) Den går i kassa. Jeg liker pistolen veldig godt og vi passer bra sammen,har skutt 5-6000 skudd med den i Felt,dynamisk og Ppc. Har fungert uten feilslag helt til jeg prøvde mine første egenprodusert ammo(col var litt for lang) men når jeg fikk rettet opp i den feilen så ble det meget god presisjon og faktor på 140. Så jeg må si at jeg har blitt hektet på denne sport/hobby
 6. gken

  Ladepresse 9mm/38

  Hei.og takk for tilbakemelding. jeg har litt lyst på denne pressen også,jeg har fått tak i 2 godt brukte pro1000 med hylsematere en har jeg satt opp til 9mm og en til 38.hylsematerene synes jeg fungerer best hvis du kan legge 1krone som mal for avstanden, og matingen fungerer best hvis en tar det ennå roligere når røret begynner å bli tomt.Til nå så har jeg ladet 800-900 skudd og funnet noen bra ladninger i mine våpen. jeg venter også på en kulemater til 9mm så det blir spennende å se hvordan den fungere.Jeg har lyst til å få tak i en presse til som settes opp til 357 Men det er viktig å følge med på hva som skjer i pressa.
 7. gken

  Ladepresse 9mm/38

  Jeg kommer nok til å lade 3-5000 9mm og kanskje 1000 38/357. Det ser ut som jeg får lånt meg en presse til å begynne med,er litt usikker på hvilket merke det er.
 8. gken

  Ladepresse 9mm/38

  Du får siifra hva du synes om den når du har fått testet den
 9. Hei alle sammen. Jeg har planer om å kjøpe meg en progressive presse til å lade 9mm/38. Jeg vurderer å kjøpe lee pro1000. Jeg har sett på nett at det er flere som anbefaler Dillon 650 men den ligger litt over mitt budsjett Hvilken presse bruker dere som lader selv? Hvilken presse vil dere anbefale?
 10. Hei. Jeg har tenkt å lade 9mm med Magma 125 TC Hi-Tek Supercoat kuler og jeg har N310 og N320 krutt.er det noen som kan anbefale ladedata som jeg kan teste? Skyter i production med Shadow2 Skyter også noe felt/PPC skal også lade 38 med 38/357 (358) Magma 105 SWC som skal brukes i S&W686. jeg har ladet en del i 308 og 7/57R men aldring pistol amo. Tips mottas med stor TAKK
 11. Er det noen her inne som har tennnål og fjær til denne for salg? evnt.noen som vet om noen som kan ha? mvh.Kenneth
 12. gken

  Sikte Cz shadow2

  Ser kjekk ut den,litt dyr for å bruke den 1 gang😉jeg må bare flytte det litt mot høyre.
 13. gken

  Sikte Cz shadow2

  Hei.jeg har fått skutt noen hundre skudd med min shadow2 men den går til venstre.jeg har løsnet 2 skruer på toppen men klarer ikke å flytte på bak siktet,er det hammer og dor som må til? Eller er det noen som har noen tips? Jeg skyter også mye bedre med den når jeg tusjer over det optiske siktet front,noen som har erfart det samme?
 14. gken

  Cz shadow vs shadow2

  Hei. Jeg skal snart gå til innkjøp av en 9mm som skal brukes i felt og kanskje dynamisk etterhvert. Jeg har lyst på cz shadow2. I dag var jeg innom en jaktia butikk for å se på en shadow2 men den hadde den ikke inne akkurat nå,han i butikken mente at jeg fikk en bedre pistol hvis jeg kjøpte shadow og skiftet ut til justerbare sikter +bygde om avtrekket til singel action da mente han at avtrekket ble mye bedre en shadow2(ca pris 13000kr) hva mener folket om dette?
 15. gken

  Cz shadow 2

  Trur ikke at jeg kommer til å skyte med .45 pga.dyr amo. Men går det evnt.å søke om bruksendring på våpenet?(sikkert dumt spørsmål men jeg er rimelig fersk)
×
×
 • Create New...