Jump to content

gken

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. gken

  Ruger 10/22-klubben

  Hei. Vet ikke hvordan praksisen er i dag,men når jeg sjekket opp dette for ca 6 måneder siden så fikk jeg beskjed at så lenge en skal kjøpe fra private så må det søkes på det spesifikke våpenet med alle opplysninger som står på våpenkortet.
 2. Det var bra å høre. Hvilket fabrikat har du gjerne en link til hvor den er kjøpt?
 3. Hei. Jeg skal kjøpe meg en Ruger 10/22 ss take down og lurer på om noen har erfaring med adapter til lyddemper?Med tanke på presisjon. Da jeg har lyst til å beholde fremme siktet på den jeg vil ha
 4. gken

  Ruger 10/22-klubben

  Hei. Jeg skal kjøpe meg en Ruger 10/22 ss take down og lurer på om noen har erfaring med adapter til lyddemper?Med tanke på presisjon. Da jeg har lyst til å beholde fremme siktet på den jeg vil ha.
 5. gken

  357 158g

  Ikke noe å beklage:-) jeg setter pris på alle svar. Også med andre ladninger,jeg bør kanskje vurdere en tyngre kule og et annet krutt. Men det hadde hvert gøy å testet det jeg har.
 6. gken

  357 158g

  Den er nok behagelig å skyte med men den oppfyller kanskje ikke faktorkrav i magnum1?
 7. gken

  357 158g

  Hei. Tenkt at jeg skulle lade noen 357magnum. Jeg har 158g Rn kule og n320/310 krutt. Jeg ser utifra ladetabeller 6-7g n320. jeg vet at hverken krutt eller kule er optimal for magnum1. Skal brukes i S&W 686-6 Er det noen som har erfaringer de vil dele?
 8. Takk for alle svar. Da har jeg noen alternativer å velge 👍
 9. Vet du hvor lave ladninger en kan få med auto-drum med 310 krutt? Kommer den ned til 1,7grains?
 10. Hei.jeg lader 38 spesial på en lee loadmaster og sliter med å lade stabile lave ladninger. Jeg tenkte å få ladninger ned mot 1.7grain med N310. jeg har modifisert en autodisk med å gjenge opp og sette inn en skrue i det ene hullet men landingene varierer mellom 1,7-2,1 grain. Er det noen som har en god løsning på dette?
 11. gken

  S&W model 17-3

  Nye patroner går greit i tønna hvis den er relativt nypusset. Men det er tydelig at tønna mi er trang da hylsene jeg må «banke» ut av tønna mi går fint i tønna til en annen i klubben. Så den må nok til en børsemaker. Noen som kan anbefale en som har peiling på revolver?
 12. gken

  S&W model 17-3

  Jeg har honet med ventilslipepasta/pussebørste på drill. Men den må kanskje til en børssemakker
 13. gken

  S&W model 17-3

  Hei. Jeg har en S&W model 17-3 som er bygget om til spes.revolver.Den går godt og har et bra avtrekk men Det virker som tønna er veldig trang! når den skal tømmes for tomhylser så sitter de veldig godt fast og må bankes ut. Skyter med cci standard og prøvd div.andre merker.men problemet er det samme,hylsene sitter fast etter at den er avfyrt.2 andre i klubben har samme revolver og har ikke problem med å tømme tønna. Jeg har reingjort og prøvd å hone opp tønna men problemet er fortsatt tilstede. Er det noen som har en løsning på problemet evnt.vet hvem som kan ordne dette?
 14. 38/357 Magma 158cn. jeg har kjøpt inn denne fra blykula. Tenkte at jeg skulle prøve samme kule i 38 og 357. Jeg har N320 ogN310 krutt fra før. Er det noen som kan anbefale noe ladedata til meg? Jeg har ladet noen hundre skudd med 105swc fra blykula,og disse går godt i min revolver,men det er jo morro å prøve noe nytt. Skal brukes i S&W 686-6
×
×
 • Create New...