Jump to content

Haraball

Members
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Haraball

  Lokking av rev.

  Har tenkt å prøve meg på lokking av rev, men, hvilken fløyte skal jeg kjøpe for å lykkes med revlokking, dere har vel noen tips på hva som virker.
 2. Ser ikke at den er nevnt, jeg bruker Nosler Accubond 200 gr kuler i 8x57 på hjort og elg. Det funker for meg, men bruker også Oryx og det funker oxo.
 3. Tenker på å kjøpe en G2, Winge er utsolgt, og hos leverandør Eberlestock blir 329 USD + 109 USD i frakt, samt moms og tollavgift. Dvs 3760,- + moms/tollavgift. Det blir en bra pris ved å bestille hos leverandør, er det noen andre plasser man kan få kjøpt G2 pr. i dag her i Norge.
 4. Noen som vet om denne selges i Norge no, evt noen som har prøvd denne på jakt.
 5. Ser det er oppladbare batterier på Alpha, blir d mye styr å sørge for å ha ladet opp håndenheten til en hver tid?
 6. Som " førstegangsjeger" på rein, har jeg satt av 4 dager til og begynne med (20-24aug), skal ha med min sorte Elghund, men er usikker på hva jeg skal ha med i sekken, ser for meg å ligge ute med jervenduk/sovepose, evt ei koie/hytte hvis det dokker opp, men hva tar dere med i sekken på en sånn runde? Børse å kikkert er klart,
 7. Fikk kort på Simle / Ungdyr, men kan ikke skyte Kløftbukk. Hva er da et ungdyr? Jeg har jo forstått det slik at en 1 1/2 åring bukk er en kløftbukk, så da er jeg usikker på hva ungdyr er?
 8. Yes, for første gang, Simle/ungdyr på Snøhetta omr.fra Oppdal bygdeal. Blir en ny erfaring og opplevelse, fuck som æ glær mæ.
 9. B Bark, hvordan kart brukes der, må de kjøpes i tillegg til halsbåndet. Abonnement til sim i halsbåndet, hva velger man der, kontantkort ? Hvilke batterier brukes i halsbåndet ? Ved bruk i utlandet, påløper databruk når du sporer hund/losindikator ? Hva med iPad, kan den også brukes til dette ?
 10. Finner ikke noen som har hylser til 8x57 IS, noen som har tips nettshop, syns jaktmach blir for lett, prøvde Nosler Bal Tip 180 grains på jegerfelt i dag, fornøyd med de som treningskudd,
 11. Hva ønsker TS å oppnå med denne tråd bortsett fra å drite ut vedkommende, har du fortalt denne personen du henviser til om alt det du ref til her på nettet. Jeg understreker at jeg ikke kjenner vedkommende du uttaler deg om, men syns dette var litt i overkant med forbehold om at personen selv syns at det du skriver er ok.
 12. Noen som har ladedata som de har prøve på Swift A-Frame 200/220 gr kuler, å brukt 203b krutt. Evt COL hastighet osv.
 13. Da er 8x57 IS løpet i hus, har best diesett hos Hjemmeladning.no ( Rcbs 8x57 mauser) håper d blir rett, noen som har tips til hvor jeg kan få kjøpt Nosler Accubond 200 grains på nett?
 14. Noen som har erfaring med å handle fra Midway USA, kuler ?
×
×
 • Create New...