Jump to content

freeeed

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

freeeed's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hvor i landet er dette? Hvilket politidistrikt har du fått forelegget fra???
  2. Jeg er så enig, møkk lei av hylekortet og verdensmestere som til enhver tid har noe og utsette. Dog er jo et "forum" sitt hensikt at med skal diskutere, men synes at hylekoret er litt for mye til stedet. Flott program synes jeg! Jakt er ikke som Clausen presenterer det, dyra detter som regel ikke av det første skuddet og blir kjælt med etterpå som et forbanna kosedyr.
  3. Har nå sett den siste filmen til Kristoffer Clausen, "Elgjakt med løshund". Etterat jegeren har skutt dyrene er han fram med kniven og kutter den i halsgropa for at den skal blø ut. Er det ikke fare for at man kutter spiserøret så man forurenser slaktet? Hvor bør man stikke kniven?
  4. freeeed

    Vintercamo

    De har den Bergans dressen på Coop Obs Sport til grei pris. ca 2800 for jakka og 2300 for buksa.
  5. Da er hylekoret i gang igjen.... Denne har vært kommentert av meg på tråden "Elgjakt 2009". *Det første skuddet blir fyrt av fra jeger nr 1 *Jaktleder gir klar beskjed når dyret legger seg at alle skal holde seg i ro! *Desverre reiser elgen seg da han får lukta av hundeføreren som var rett bak. Han tar beslutningen om og fyre av for og få lagt den i bakken.Altså de 2 siste skuddene blir skutt av hundeføreren. BEGGE skuddene er perfekte (det ser ut som den tefffer i foten). Har tatt bildet, etter vi vomma dyret som beviser dette, jeg skal få lagt ut bilde på denne tråden. *Det første skuddet var dødelig skudd, men du har rett i at dyret er lavere enn jegeren, så skuddet gikk skrått inn i dyret. DOG dødelig! Kaliber 308. Her er bildet av skuddene, de 2 du ser er av hundføreren, første skuddet ser man til høyre som gikk skrått inn. http://picasaweb.google.no/frneeb/Elgja ... 7822933858
  6. Kan ikke si meg mer enig. Blir helt fortvilt av og lese til tider i dette forumet. Det er særdeles mange "verdensmestere" og alt for mange som tror at jakt er slikt Kristoffer Clausen sminker den i sine filmer. Ikke det at filmene er dårlige, men faktisk så detter ikke dyret etter første skuddet alltid.
  7. Da er hylekoret i gang igjen.... Denne har vært kommentert av meg på tråden "Elgjakt 2009". *Det første skuddet blir fyrt av fra jeger nr 1 *Jaktleder gir klar beskjed når dyret legger seg at alle skal holde seg i ro! *Desverre reiser elgen seg da han får lukta av hundeføreren som var rett bak. Han tar beslutningen om og fyre av for og få lagt den i bakken.Altså de 2 siste skuddene blir skutt av hundeføreren. BEGGE skuddene er perfekte (det ser ut som den tefffer i foten). Har tatt bildet, etter vi vomma dyret som beviser dette, jeg skal få lagt ut bilde på denne tråden. *Det første skuddet var dødelig skudd, men du har rett i at dyret er lavere enn jegeren, så skuddet gikk skrått inn i dyret. DOG dødelig! Kaliber 308.
  8. Man kan jo leke seg litt med dettet flash spillet/treningen: http://www.jagareforbundet.se/webbjaktskolan/ Noen som har noen fler linker til "web jaktspill"?
  9. NRk Midt-nytt 25.01.10 http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/602056 hopp fram til 14.06
  10. freeeed

    Halvautomat.

    En kort video av min Browning Bar Short Track i aksjon: Du spør om ulemper med et 1/2 våpen, ikke mye og sette fingeren på, men kanskje at skudd nr 2 kan komme for raskt. Når det gjelder Browningen er jeg superfornøyd, men synes kanskje den er litt lett i forkant, kontra Sauer 303. Dog er den mye billigere.
  11. Gratulerer, flott okse, hvor mange kg var han?
  12. Kan ikke annet enn og takke for alle svar jeg. Det var jeg som startet dette med og legge ut filmen og håper nå og avslutte dette. Første skuddet var dødelig skudd. Alle jegerne hold seg i ro, hundføreren også. Elgen reiser seg og de blir besluttet og skyte. Dette er situasjoner som jeg vil tro de 60.000 storvilt jegerne vi har i Norge opplever under jakta. Ikke alt skjer like sminket som de videoen vi har fått presentert, i de siste årene(for all del med godt materiale) på DVD. Det er ikke alltid dyret detter etter 1 skudd. Ikke ødelegg denne tråden "Elgjakta 2009" for andre som har lyst til og legge ut foto/video av sine opplevelser.
  13. Takker for fornuftig svar! Skudd 2 og 3 kommer fra hundføreren. Alle hadde fått beskjed fra jaktleder om og holde seg i ro da elgen hadde lagt seg, men i det den reiser seg, har han ikke så mange valg. "Første" skytter sitter på for langt hold til og ta et forsvarlig skudd og hundeføreren tar valget om og få den i bakken. Når elgen reiser seg blir man som jeger usikker på hvor den er truffet med første skuddet. Hundeføreren gjore alt riktig etter min mening. Oksen var i alle fall et flott dyr!
  14. Hadde ikke brukt den der som skrytevideo akkurat...dårlig reklame for jegerstanden. Jeg ble rett og slett provosert av den, og jeg er selv elgjeger. Hva er det du blir provosert av? Forklar da i stedet for og komme med slike "naziforum" påstander.
×
×
  • Create New...