Jump to content

tor_håkon

Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tor_håkon

  1. Hvordan fester dere fella i kassa når man har tramputløser?
  2. Etter gode tips og råd fra en het inne har jeg nå gått i gang med og garve et minkskinn selv. Prøver meg med det først, går det bra blir det og prøve med andre skinn. Fler som har prøvd seg?
  3. Om du ser i tråden garve skinn selv litt lenger opp på siden der Tråden din ligger står det skrevet en god del om akkurat dette med alund.
  4. Har bare ei felle ute jeg også men prøve og få ut fler i helga.
  5. Da er det snart så feller skal ut igjen. Fellefangst har gitt mersmak
  6. Fikk min første mink i felle 21/12 . Bakkesett med belise 120 Minken hadde fått slaget av den første bøyla mitt i hodet. Noe som var en smule lenger frem en jeg ønsket. Fella er montert med utløserpinnene mot felleåpningen. Er det riktig?
  7. Ser jaktfall selger dye som skal blandes med vann. Noen som har testa? Må jo være genial med tanke på luft hvertfall.
  8. Ser jakrfall har dye som blandes i vann? Dette må da være fint med tanke på lukt. Noen her som har testet?
  9. oki. hva med andre siden da? vil den ikke gli der?
  10. takk for svar. Men ved mårfangst og med fella montert loddrett på trestamme vil den ikke kunne falle ut da?
  11. hei. fester dere fellen på noen måte inne i kassene ved mink/mårfangst?
  12. hei!! noen som har tips/erfaring om hvor man kan kjøpe bukkejakt i sverige? eventuelt hvem skal jeg kontakte? mvh tor
  13. np trainer i min tikka t3 6,5x55 går supert. ikke noe problem og skyte tier på tier med støtte på 100 meter.
  14. jeg har redfield 3-9x50 og den fungerer utmerket.
  15. varsleren er nåkk vært pengene, jeg har åta på hagle hold og har festet mottageren i vinduet, dette funker fint for meg. Prøvde og ha mottageren inne i rommet men det funka dårlig så til rifle jakt og lange hold er den nåkk ikke så godt egnet.
  16. hei. lurer på hvor mye dere pusser ny innkjøpte rifler? hvor mange skudd før første puss osv?
  17. Jeg og et par kompiser har hatt problem med rekkevidden på denne. Hvor langt unna er din satt opp og i hva slags terreng? Har du noen andre enheter som sender på samme frekvens, feks alarm eller trådløst nett? hei. har min på hagle hold men må ha senderen i vinduet for at det skal funke bra, avstanden kan nåkk være et stykke bare det er fri sikt.
  18. 01.45 kom første reven i natt, og revevasleren til brunst gjorde jobben sin. og første reven felt på åtet i år er et faktum, artig når det klaffer:)
  19. jeg har nå kjøpt og montert, så da gjenstår det og se virker veldig oki
  20. noen som har testet den reve varsleren som brunst.no selger?? koster 600 kr så er en del rimeligere en andre alternativer
  21. jeg hadde også problemer med sensoren på et kamera, ikke samme modell men, denne tok bare bilder av store dyr (elg) alt annet ble ikke tatt bilde av. sendte derfor mail til keepguard og fikk beskjed om og sende det inn, noen dager etter fikk jeg 680v i postkassa;) meget bra service.
  22. jeg bruker araldite, selv fåretrekker jeg den røde, men vær klar over at denne tørker litt fort i begynnelsen brukte jeg den blå, da denne har litt lengre herdetid, gir den deg litt bedre tid.
  23. sloyd-detaljer.no er det verdt og kikke litt! De har det meste, også lesestoff om emnet. Jørn Jensen selger også det meste du trenger. skaft emne må være tørt. Børge Botnen er en kar som har (alt) av emner til knivmaking. send en pm så får du nr hans.
  24. hallo, noen som vet om røyskatten er sted bunden? Så en som dreiv og rota i noen gammle rør ved en (lagerplass) her hvor jeg bor i går. Satte ut felle , men har ikke sett den igjen enda hvertfall.
×
×
  • Create New...