Jump to content

sortebill

Members
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sortebill's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. noen som har en god løsning på hvordan jeg skal feste lukene på båsen.. skal jeg bruke hengsler? eller noe annet?
  2. holder på å bygge en revebås.. tunell felle. noen som har noen tips å komme me? utløser mekanisme foreksempel
  3. hvor masse kan jeg selge min Antoni zoli mg92 får? me bender 1.1-4-24 med lys.. kaliber 12-70 å 7-57R pent våpen 4 år gammel. noen som har en litten anelse hva slikt kan selges får
  4. takk får masse gode svar...blir en tur på villmarksmessa på lillestrøm til neste helg. så får se om det blir handel da. eller om jeg skal kikke litt rundt etter en brukt en:)
  5. heisann.. kaliber 20-76 er det bra nok til rådyr? vant me å bruke 12 jeg får frister litt me en blaser d99 men den kommer vel bare i 20-76. å hvor masse koster en slik våpen nå.
  6. Krieghof optima en pent brukt.. hvor mye kan man gi får ett slikt våpen, kansje 2-3 åra gammel
  7. har store problemer me att mus tar åta i haugen fellene mine.. noen som har noen lure ide? eller kansje jeg burde bytte til enn annen type felle?
  8. Har en hanhund som brukes i avel... men mange meninger om hvor mange dager tispa skal ha løpt før den rette degen er der. så klart er det litt vansklig å ha noe fasitt. men hvor mange dager mener dere er mest idielt å parre på? og holder det me en parring eller burde vi gå får to parringer
  9. jakter får det meste rådyr. så blir en drilling som blir brukt til rådyr. hare. rev budsjet mellom 40000-60000 har en zoli nå men ikke sånn veldin fornøyd
  10. hei.. skal handle meg en drilling før neste jakt sessong. men lurer veldig på hvordan type jeg burde kjøpe.. koster masse så vil jo helst ikke bli misfornøyd noen som har noen tips på åssen børse jeg burde gå får??
  11. heisann.. tenkte jeg skulle fore noen rådyr som går rundt huset her.. men hva burde jeg fore me?? kornavrens-hjorte pellets funker begge deler eller hva mener dere?
  12. heisann... har en ting jeg lurer litt på. har 5 haugen feller å 5 kani feller.. men får bare mår i haugen fella. er det får måren går lettere i denne type felle siden den er mer åpen? eller tror dere det er tilfeldig?
  13. noen som hvet hvor mye en grise unge ca koster???
  14. hei.. jeg ville nok hatt en plate eller noe over salt steinen. da holder den mye lenger.. blir ikke så utsatt får regn..
  15. hvordan skal jeg behandle de gammle conibear fellen mine.. har dyr. men tenkte mer på å få vekk rust å slikt
×
×
  • Create New...