Jump to content

jan-tore

Members
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jan-tore

 • Birthday 10/18/1953
 1. Hvis du søker om affeksjon står det skrevet nederst på våpenkortet. Sitat: Ervervet på grunnlag av affeksjon - ikke tillatt som bruksvåpen. Sitat slutt. Dette vil si at du IKKE kan bruke våpenet til noe.
 2. jan-tore

  Ny i kammeret :)

  Velkommen skal du være
 3. Skruv dia helt ned på holderen + en halv omdreining til så vil du se at problemet mest sansynlig forsvinner. Jeg måtte dreie av en tiendel av dia for og få presset hylsa så den kamret.
 4. Det er greit nok det MEN er beddinga for langt fram så ligger en liten del av løpet på OG da er beddinga for HØY.
 5. Du sjekker om løpet ligger på og da er beddinga for høy.
 6. For og sjekke beddinga kan du ta et matpapir og trekke det rundt løpet . Da skal du kunne føre papiret helt ned til kassa .GRS stokken min var også beddet men løpet lå på de 2 siste cm. før kassa . Dette var 6,5*55 løpet det var umulig og få til noe samling derimot 22-250 løpet samlet 5 skudd på klistrelappen så beddingen kan ha mye og si.
 7. Og du er sikker på at beddinga ikke ligger på helt inne ved kassa.
 8. Har ikke hatt problemer med og få ut hettene. Bruker en litt større kompressor så det er mulig det er årsaken. Har laget meg en kon ring av litt tykk gummi som jeg setter på blåsemunnstykket for og tette.
 9. høggern skrev At man må kjøpe en tennhettejekk (eventuelt kan det sikkert lages om man er flink) til å ta ut hettene med er vel også fakta. __________ Man må ikke ha tennhettejekk for og ta ut tennhetta. Man kan bruke vann og trykkluft funker som snus.
 10. Kenny skrev Boxer hetter, ett hull i bunnen kan lades om igjen, berdan, to hull er ikke omladbart. _________________________________ Hylser med berdanhetter kan også lades om. Det at det ikke er omladbart er bare tull. Har ladet over 100000 skudd med berdan.
 11. Er hylselengde målt før eller etter helpressing ? Er det målt før helpress så mål etterpå og trim.
 12. Fulgte de forrige og skal følge denne. Kjør på. Jan Tore
 13. Ny daglig leder gjør underverker.
 14. Det høres ut som et fornuftig valg.
×
×
 • Create New...