Jump to content

Axept

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Axept's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://www.storm.no/nyheter/graagaasen- ... 53344.html Ikke gode nyheter!!
  2. http://tb.no/nyheter/rodt-lys-for-gragas-1.7456852
  3. Haha, nå syntes jeg du begynner å bli latterlig. Dette er et åpent forum og jeg skriver ærlig om min erfaring med Jakt og Friluft Arendal. Jeg har spurt hva de kan gjøre, for hvis det ikke er noe så sparer jeg turen ned og er fornøyd med jobben Hesby gjorde. Eneste jeg ikke er fornøyd med er at det er umulig å få tak i dem og at de aldri svarer.
  4. Som jeg også har sagt tidligere, har jeg hele tiden vært åpen for å dra ned til Arendal for å eventuelt løse dette. Eneste jeg har spurt dem om er hva de eventuelt kan gjøre før jeg kommer, av to grunner. 1. Fordi jeg er interessert. 2. Fordi det å ta fri fra jobben og kjøre tur/retur Arendal for at de skal si: OPS, der har vi gjort en feil, er ikke mye vi får gjort siden feilen er utbedret. Vel hjem Grunnen til at jeg la ut spørsmålet her er ikke fordi de eventuelt har gjort en feil, for det kan alle gjøre, MEN at jeg har prøvd å få kontakt og svar fra dem i lang tid på Mail og telefon uten svar og lurte på om dette var normalt
  5. Tilpassing er gjort med teskjorte, genser, fleeze og jaktdressen;) og 2,5 cm er ganske mye spør du meg. Som du kanskje leser har jeg prøvd å ta dette opp med selger en del ganger uten at noe fornuftig har kommet ut av det
  6. Jeg har første uka i oktober inkludert fredagen, blir min første jakttur så håper jeg har mulighet til å se litt fugl. Vet du hvor tidlig snøen pleier å falle der? Har terreng 1:)
  7. Kjøpte kort på inatur.no 300 kr dagen og tillegg på 100 for hund:)
  8. Hei, Jeg har bestilt jaktkort for rypejakt i Vågslid. Noen her på forumet som har erfaringer derfra?
  9. Det er jeg helt enig i, og drar gjerne ned for yttligere tilpassning. MEN jeg vil gjerne ha en ide om hva de har tenkt å gjøre. For hvis jeg drar ned, og de sier: Ops, der gjorde vi en feil, men ser du allrede har utbedret feilen så er ikke mye vi får gjort. Da har jeg tatt fri fra jobben, kjørt tur/retur Tønsberg- Arendal til ingen nytte.
  10. Hei, Jeg er en relativt fersk jeger og jeg og en kammerat kjøpte hver vår Beretta 686 hos Jakt og Friluft i Arendal. Når vi først tok kontakt var servicen helt super, vi møtte dem på Villmarksmessen i Oslo for å ta mål til de nye haglene da Jakt og Friluft fortalte at all tilpassning var inkludert. Vi gledet oss veldig når vi kjørte fra Tønsberg for å hente haglene i Arendal. Etter litt skyting på lerdue banen var det alikevell noe som var helt feil, vi dro inn til Hesby Sport i Tønsberg for å få en "second opinion" på tilpassningen. Hesby tok samme mål som vi tok på Villmarkmessen der vi legger haglen i "albugropa" og måler til pekefinger. Viste seg at kolben var 2,5 cm for kort?? På Hesby fortalte de at de kunne fikse dette og betalte med glede de 1200 kr det kostet å forlenge stokken. Min kammerat er gjevnhøy med meg, men har ikke vært å fått fikset kolben sin grunnet ferie på Hesby. Sendte en mail til Jakt og Friluft for å høre om de hadde en kommentar på det som hadde skjedd. Etter en hel haug med purre mail, telefoner osv er det eneste fornuftige jeg har fått ut av dem er at de vil at vi skal komme ned sånn at de kan se på det. Jeg sendte tilbake om hva de ville sjekke og eventuelt gjøre da det ikke ville være hensiktsmessig å ta fri fra jobb og kjøre tur/retur Arendal kun for at de skulle se på det. Og der stopper alt av tilbakemeldinger. Er det andre her på forumet som har lignende erfaringer?
×
×
  • Create New...