Jump to content

ryu82

Members
  • Posts

    166
  • Joined

  • Last visited

About ryu82

  • Birthday 01/26/1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ryu82's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har ikke skutt med den ennå. Bare "tørrklikk". Ble fornøyd men hadde kanskje litt for høye forventninger. Blir litt feil å sammenligne STI Targetmasteren min med en Ruger 22/45 som jeg gjorde. STI er supertight på alle måter og koster deretter også Kan hende den avtrekket går seg til noe etter noen skudd. Det er vanskelig for meg å si men TS er stor fornøyd og våpen og preferanser kan være forskjellige. MK 2 settet gjør at du kan fjerner magasin sikringen og magasin spretter ut når du trykker på mag utløser. Veldig kjekt
  2. Samme som jeg kjøpte. Bare at jeg gikk for mk2 etter tips fra tråd starter Dyrt! Men trur ikke det finnes så mange alternativer.
  3. Etter 5 uker venting dukket volquartsen mk2 avtrekket endelig opp. Det tok en liten time å bytte ut det gamle avtrekket på min 22/45 mk3. Stor forskjell på vekt og vandring men syns avtrekket er langt fra glatt. Litt knirk men godkjent. Er vandt til avtrekket til tuna STI og S&W 686. Kan ikke sammenlignes med Ruger. Men verdt hver krone og forholdsvis enkel jobb.
  4. Spørs helt hva du foretrekker. Jeg bruker fiberoptiske sikter : http://huntershouse.dk/kat727-LPA-sigte ... erien.html Jeg elsker det. Andre hater det...
  5. Fikk meg en i dag jeg å : Testa 150 topshot. 50 uten demper og 100 med. Jeg måtte stille endel på siktet for å treffe der jeg ville men etter justering så var den veldig presis. Avtrekket er en vits! Håper virkelig nye avtreks deler endrer dette drastisk. Grepet er også veldig smalt, så her må det også ses på andre alternativer. Foreløpig konklusjonen er en morsom sak som dempes veldig bra. Men langt fra konkurranse våpen orginalt. Her må det gjøres noen inngrep for å forbedre. Men hva får man for 4500 når man kjøper nytt? Ruger duger Ps. Jeg merket ikke noe første smell med atec demperen. Den bråket mindre enn luftgeværet jeg hadde tidligere
  6. ryu82

    Våpenpuss

    Håper ikke det. Jeg har brukt det på min targetmaster i et år. Men kan ikke si jeg har sett noen forandringer
  7. Er det egentlig noe vits å smøre hylser etter vask (.38 spl) ? Jeg kjøpte Dillon case lube spray da jeg kjøpte pressa. Men merker ikke noe forskjell om jeg ikke bruker. Det går like lett uansett.
  8. Led list var et godt tips Har en klumpete led lyskaster stående ved siden av pressa nå. Tenkte jeg skulle eksprimentere litt med plast speil : http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Bil-t ... art-33710/ siden jeg ikke klarer å se etter krutt uten å bøye meg frem hver gang. Så slipper jeg å sitte å gynge fram og tilbake for hver hylse. (Ja jeg er nybegynner og liker å se om alt ser riktig ut hele veien)
  9. Formulerte meg kanskje litt feil. Føler jeg har en god nok løsning på pin problemet, men lurte på om andre hadde lure patenter på laderommet eller modifikasjoner på presse å dele. Som gjør ting lettere. Å se kruttet bedre i hylsa når den er i pressa feks ( dillon square deal ) Jeg har prøvd med et lite inspeksjonsspeil og lys. Men får ikke riktig vinkel uten at det står i veien.
  10. Det å ta ut locator pin på ladepressa er et slit med store klumpete fingre . Og med nebbtang er det fort gjort å miste de små jæ.... Tenkte jeg skulle dele en Petter Halvsmart løsning jeg kom på i går til min Dillon SD presse. En dråpe superlim på locator pin hode og feste en liten skive på og vips ,så er pinsa magnetiske. Og et hjemme mekk magnet verktøy til å løfte ut og sette på plass pin. Andre som har lure løsninger å dele?
  11. Da fikk jeg prøvd diverse ladinger på banen 5,5gr 320 ble litt kraftig og samla veldig bra. 5gr 320 gav super pressisjon men sotet en del. 4,2gr 320 samlet like bra som 5gr men med mye mer behagelig rekyl. Denne sotet også en del. Men jakter fortsatt etter litt slappere rekyl. Og mindre soting. Var veldig fornøyd med test skytingen. Gøy å videreutvikle hobbyen
  12. Jeg lurte på en liten ting til... Er det en lur måte å tømme pressa for krutt? Jeg har skudd av kruttårn og helt ut krutt og kjørt tomhylse til det ikke kommer mer ut. Men alikevel er det noe krutt igjen. Virker som det er statisk elektristet som får kruttet til å feste seg?
  13. Jeg regnet med at 6,4 og 5,9 var i kraftigeste laget. Så var greit å høre med dere med erfaring før jeg prøvde. Får heller vente litt med kraftig ladning til jeg får litt mer kunnskap. Takker for alle svar
  14. Da trur jeg at jeg skroter de 2 batchene med kraftigs ladning og prøver med 4,2gr 320 med samme plassering av kula som på bildet mitt. Mye å sette seg inn i merker jeg Det er en 357 revolver så den skal klare litt kraftig ladning. Men bruker 38 hylser.
×
×
  • Create New...